1
Košarkaška liga Srbije! on Wed Apr 07, 2010 7:23 pm
Pošto za koji dan počinje naša Super liga, evo topic i za to... Nadam se da će biti dobra sezona!
Zvanični sajt
Zvanični sajt
Košarkaška liga Srbije! on Wed Apr 07, 2010 7:23 pm
Re: Košarkaška liga Srbije! on Wed Apr 07, 2010 7:29 pm
Re: Košarkaška liga Srbije! on Wed Apr 07, 2010 7:42 pm

Re: Košarkaška liga Srbije! on Wed Apr 07, 2010 7:44 pm

Re: Košarkaška liga Srbije! on Wed Apr 07, 2010 9:09 pmFlash wrote:nadam se da hemofarm moze da iznenadi i osvoji ligu![]()
a zvezda samo nek se plasira u nlb
Re: Košarkaška liga Srbije! on Wed Apr 07, 2010 9:22 pmStrax wrote:Flash wrote:nadam se da hemofarm moze da iznenadi i osvoji ligu![]()
a zvezda samo nek se plasira u nlb
Sa ovakvom ekipom, to će biti uspeh...![]()
![]()
ali, verujem ja u njih...
Re: Košarkaška liga Srbije! on Wed Apr 07, 2010 11:01 pmJedino ne znam kakv je ovaj Tamiš?
Re: Košarkaška liga Srbije! on Mon May 24, 2010 10:14 am
Re: Košarkaška liga Srbije! on Mon May 24, 2010 10:25 amtrif11bball wrote:Radnički KG je mnogo bolji neko što se očekivalo
Re: Košarkaška liga Srbije! on Mon May 24, 2010 8:32 pmFlash wrote:hemofarm osvaja

Re: Košarkaška liga Srbije! on Thu Jun 03, 2010 2:32 pmHemofarm može da bira, ali neće?!
Pred poslednje kolo Super lige Hemofarm Štada je u situaciji da bira protivnika u polufinalu plej-ofa. Ako izgube, Vrščani će u doigravanju opet naleteti na Crvenu zvezdu koja ih ove sezone nijednom nije pobedila, u suprotnom rasplet će zavisiti i od utakmice u Kragujevcu, gde Radnički dočekuje Borac.
Banaćani znaju da mogu da kalkulišu, ali to neće raditi. Kao i u svakom meču i protiv Zvezde će pružiti maksimum, obećao je Danilo Anđušić koji je u prethodnim mečevima odlično odmenio bolesnog kapitena, Stefana Markovića: "Ne želimo da se kockamo. Moramo da pobedimo Zvezdu. Težićemo pobedi. Potrudićemo se da preslikamo igru iz utakmice sa FMP-om, u kojoj smo dominirali u svim segmentima, osim u skoku. Želimo da u pobedničkoj atmosferi dočekamo početak konačne borbe za titulu", rekao je Anđušić.
Iako su ove sezone već tri puta savladali Zvezdu, mladi reprezentativac smatra da to sada ništa ne mora da znači. Osim revanša, Zvezda će imati motiv više – eventualnom pobedom u Vršcu došla bi na treće mesto i u polufinalu izbegla Partizan.
Anđušić nastavlja: "Partijom protiv Radničkog u prošlom kolu, Zvezda je pokazala da je konsolidovala redove i snagu usmerila na plej-of. Crveno-beli su pobedom protiv Radničkog pokazali da imaju kvalitet, da mogu da odigraju jako kada im je to potrebno. Mislim da smo mi kvalitetnija ekipa. Agresivnom odbranom i brzom igrom možemo da stignemo do pobede", smatra Anđušić.
Zdravstveni problemi i dalje muče Hemofarm Štadu. Željko Lukajić ne zna da li će za utakmicu sa Crvenom zvezdom moći da računa na Stefana Markovića koji već nekoliko dana ima visoku temperaturu.

Re: Košarkaška liga Srbije! on Thu Jun 03, 2010 2:35 pm
Re: Košarkaška liga Srbije! on Thu Jun 03, 2010 2:37 pmSeljak wrote:eee a ja sam nekad cuvao tog andjusica
.Doduse nisam jedno vreme jer je i on otisao za Vrsac.
Re: Košarkaška liga Srbije! on Fri Jun 04, 2010 6:22 pm
Re: Košarkaška liga Srbije! on Fri Jun 04, 2010 6:40 pm