Go down
Kole
Kole
Posts : 18729
Age : 25
Location : Beograd
Miami Heat

Najbolja ekipa? Empty Najbolja ekipa?

on Fri Apr 09 2010, 23:14
Koja je po vama najbolja ekipa sastavljena od igraca koji igraju u Evropi?
Evo moje:
Rubio
Navaro
Siskauskas
Garbajosa
Maric

druga:
Teodosic
Dru Nikolas
Kleiza
Pops Mensah-Bonsu
Skorcijanitis
pfc.tomcat
pfc.tomcat
Posts : 1205
Age : 36
Location : Niš
Los Angeles Lakers

Najbolja ekipa? Empty Re: Najbolja ekipa?

on Sat Apr 10 2010, 11:03
1 - Dijamantidis
2 - Navaro
3 - Šiškauskas
4 - Teletovic
5 - Pekovic
Strax
Strax
Posts : 27269
Age : 22
Location : -
Sacramento Kings

Najbolja ekipa? Empty Re: Najbolja ekipa?

on Sat Apr 10 2010, 13:49
pg- Teodosić
sg- Navaro
sf- Kleiza
pf- Fotsis
c- Splitter
Montenegro
Montenegro
Posts : 2891
Age : 26
Location : Montenegro
Dallas Mavericks

Najbolja ekipa? Empty Re: Najbolja ekipa?

on Sat Apr 10 2010, 14:44
PG-Milos Teodosic(stavio bih Diamantidisa, ali kupio me Teodosić asistencijama protiv Prokoma)
SG-Juan Carlos Navarro (komentar nije potreban)
SF-Josh Childress (jer je nezaustavljiv kad ga krene)
PF-Mirza Teletović (kako puca za 3....)
C-Nikola Peković (Najbolji igrač aktuelnog prvaka Evrope)
kecman
kecman
Posts : 44
Sacramento Kings

Najbolja ekipa? Empty Re: Najbolja ekipa?

on Wed Oct 27 2010, 18:53
Mekejleb
Navaro
Siskauskas
Velickovic
Maric

mozda malo navijacki Hahaha
West
West
Posts : 6104
Age : 28
Location : City of New Now
Denver Nuggets

Najbolja ekipa? Empty Re: Najbolja ekipa?

on Wed Dec 29 2010, 17:24
Ove sezone najbolja petorka bi bila

McCalebb
Diamantidis
Teletovic
Gist
Schortsanitis
Strax
Strax
Posts : 27269
Age : 22
Location : -
Sacramento Kings

Najbolja ekipa? Empty Re: Najbolja ekipa?

on Sun Nov 06 2011, 20:01
Na samom startu EL-a i ostalih jačih Evropskih liga (uz dodatak Evropskog u Litvaniji), ja bi sastavio ovakav tim:
Prva petorka:
PG - McCalebb - Na Evropskom blistao, u istom ritmu nastavio i u Evroligi. Jedan od najboljih strelaca uz solidan osećaj za asistenciju i stopostotan učinak Montepaskija. Kupio me je još dok je igrao u Partizanu, ovo je samo vreme da se malo popularizuje.
SG - Batum - Jednostavno ga moram staviti na ovu poziciju. Već na startu EL-a je svima dao do znanja o kakvom se igraču radi. Posledica toga se vidi i na timskom nivou. Bez njega, Nancy bi svakako bio jedan od lošijih Evroligaških ekipa, ali u ovom slučaju, ni prolazak u narednu fazu nije nerealan.
SF - Kirilenko - Gledajući njegova izdanja u NBA ligi, činilo mi se da njegovo vreme polako prolazi. Verovatno je takav slučaj i dalje na NBA parketima, ali u Evropi je klasa iznad većine. U dosadašnjem delu sezone, rekao bi najbolji EL igrač. Jeste da je ružan i da nas je izbacio na Evropskom, ali je stvarno igračina...
PF - Mirza Teletović- Nije mi se svidelo kako je odigrao Evropsko. Imao je previše slobode a on je uzvraćao promenljivim partijama. Ipak, u Kahi Laboral ponovo liči na onog starog. Uz Kahin skor 3-0 i činjenicu da je Teletović najbolji strelac u dosadašnjem delu sezone, zaslužuje mesto u najboljoj petorci. Eventualno može da zameni mesto sa Kirilenkom, ali, to mu dođe sve na isto.
C - Peković - Najbolji igrač Partizana, prava životinja u reketima. Istina da je u ovoj petorci možda najlošiji igrač, ali i u Evropi se izbor centara sužava. Pekmen ima odličan prosečni index, pa je zato zaslužio ovu poziciju.

Druga petorka:
PG - Diamantidis - Velika je konkurencija na poziciji plejmejkera, ali ovakvog kralja ne smem da izostavim. Možda bi radije ovde stavio Papalukasa, ali trag godina se na njemu vidi, dok Diamantidis igra kao na vrhuncu. Ustvari, ovo možda i jeste njegov vrhunac. Odlična vizija igre, odličan osećaj za pas, za koš... za košarku, jednom rečju! Odličan clutcher, a tek ćemo da vidimo kako će da rešava utakmice kad bude došlo vreme za to... pogotovo ako PAO bude stigao do final foura.
SG - Navarro - Dvoumio sam se između njega i Malleta, ali na staru slavu je Navaro prošao. A i što igra u dominantnoj Barsi... na EP-u nije počeo blistavo, posle se iskupio. I sada u Evroligi i ACB ligi igra, onako, na svom nivou. Barsa kada dobija, uglavnom melje protivnika, što je šansa da rezerve dobijaju veću minutažu, a da im je Navaro ustupi. U svakom slučaju, impresionirao me je još davnih dana... a i dalje igra na jako visokom nivou. Takav osećaj za poentiranje nema svako. Čak ne znam da li je ikada postojao igrač bolji od njega u tom segmentu.
SF - Rudy Fernandez - Veliki igrač u svakom slučaju. Iritantan i omražen, ali kvalitetan. Gde god da je igrao ove godine, bilo Evropsko, bilo EL, bilo ACB, pokazao je svoje umeće. I on je pre bek-šuter nego krilo, ali sam morao i Navara da stavim u opticaj, tako da će se Rudi "snaći" i ovde.
PF - Erazem Lorbek - Neka kombinacija PF/C-a, koga sam stavio na četvorku samo zato što u petorci sa Ndongom igra sve dalje od reketa. A i svi poznaju i njegova "spoljna umeća". Zašto je ovaj čovek u drugoj najboljoj petorci, nisam ni ja siguran... ali svakako da boljeg na ovoj poziciji nema. Da su u pitanju spoljni igrači i bekovi, mogao bi da ih izređam gomilu kvalitetnih, ali se broj onih ispod koša dosta ograničio i u Evropi. Lorbek je pak povredu koja ga je udaljila neko vreme sa parketa, ali je lepo videti ga da se vraća u nekadašnju formu. Rodney Trotter ponovo dominira. Makar se tako čini na ovom startu...
C - Krstić - Eto da utrpam i jednog našeg. A i Krle definitivno to zaslužuje... makar po prikazanom u Evroligi. Rusku ligu nisam mnogo pratio od početka, na Evropskom je bio ništa više nego solidan, ali me je u EL donekle impresionirao, iako sam već odavno upoznat sa njegovim mogućnostima. CSKA je krenula dominantno, i Krle se lepo snašao u ekipi sa Kirilenkom, Teom , Shvedom i ostalima. Samo nek tako nastavi kapiten.

Eto, čak sam i analizu napravio. Ima tu još dobar broj igrača koji igrom slučaja nažalost nisu uspeli da upadnu među ovih 10, ali... otom-potom. Prvi utisak ovako izgleda..
Sponsored content

Najbolja ekipa? Empty Re: Najbolja ekipa?

Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum