ForumAtlantaCharlotteChicagoClevlandDallasDenverDetroitGolden StateIndianaClippers MemphisMiamiMillwaukeeNew YerseyNew OrlandsNew YorkOklahomaPhiladelphiaPhoenixPortlandSacramentoSpursRaptorsUtahWashington

Goto page : Previous  1, 2, 3, 4, 5

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 5 of 5]

81 Re: Olympiakos on Mon Jun 06, 2011 1:14 am

pfc.tomcat

All-Star
All-Star
Novi dželat Pireja... Antonis "Snajper" Focis!

View user profile

82 Re: Olympiakos on Mon Jun 06, 2011 1:18 am

Strax

Administrator
Administrator
Focis ih je danas pošteno izterorisao... ne toliko često koliko je ubijao u pojam presudnim trojkama... jedna od takvih je i minut pre kraja iz ugla kada je odveo PAO na +8 u produžetku gde za Olimpijakos više nije bilo povratka... šteta zbog Dude, Tea, Ercega i Kešelja, ali PAO je bila bolja ekipa u ove 4 utakmice. Još jedna stvar zbog koje mi je krivo je što mislim da za reprezentaciju sve više gubimo Teodosića. Njegova uloga u napadu mnogo pada i više to nije ni blizu onog starog Tea, bez obzira što igra kod Dude...

View user profile

83 Re: Olympiakos on Mon Jun 06, 2011 1:24 am

pfc.tomcat

All-Star
All-Star
Strax wrote:Focis ih je danas pošteno izterorisao... ne toliko često koliko je ubijao u pojam presudnim trojkama... jedna od takvih je i minut pre kraja iz ugla kada je odveo PAO na +8 u produžetku gde za Olimpijakos više nije bilo povratka... šteta zbog Dude, Tea, Ercega i Kešelja, ali PAO je bila bolja ekipa u ove 4 utakmice. Još jedna stvar zbog koje mi je krivo je što mislim da za reprezentaciju sve više gubimo Teodosića. Njegova uloga u napadu mnogo pada i više to nije ni blizu onog starog Tea, bez obzira što igra kod Dude...

Pa Ivković je dozvolio da mu Ražnatović uvali Spanulisa i sad ga Teodosić duva za sve pare!

Pobeda PAO-a je veća ako se zna da su je izvojevali bez nesumnjivo najboljeg igrača u Evropi, Dijamantidisa!

View user profile

84 Re: Olympiakos on Mon Jun 06, 2011 1:26 am

Strax

Administrator
Administrator
Da, Dijamantidis se povredio u prvoj četvrtini, čini mi se? Nisam gledao od početka, pa nisam obavešten XD

View user profile

85 Re: Olympiakos on Thu Jun 30, 2011 9:05 pm

West

MVP
MVP
Opa, ko bi rekao da ce crveno beli iz Beograda sledece sezone biti jaci od svojih braca iz Atine Very Happy Ako, ako, eto sanse za Partizan da dobije lakog protivnika iz drugog sesira.

View user profile

86 Re: Olympiakos on Fri Jul 29, 2011 9:09 pm

West

MVP
MVP
Olimpijakos je doveo Meta Howarda, kosarkasa koji je prosle godine igrao za univerzitet Butler. Mozda ga se secate, mnogo lici na Veselog.

View user profile

87 Re: Olympiakos on Fri Jul 29, 2011 9:29 pm

Koleman

Global Moderator
Global Moderator
Kazu da nikome nije jasno kako nije draftovan.

View user profile Online

88 Re: Olympiakos on Sat Jul 30, 2011 1:48 am

West

MVP
MVP
Ni meni nije jasno, bas mi je gotivan igrac.

View user profile

89 Re: Olympiakos on Sat Jul 30, 2011 9:48 am

Dacha

Administrator
Administrator
ma dajte bre taj tri veze sa basketom nema.

View user profile http://www.nba-serbia.net Online

90 Re: Olympiakos on Sat Jul 30, 2011 4:53 pm

SymphonyX

NBA Superstar
NBA Superstar
Bice jako,jako zanimljivo vidjeti kako ce se snaci u Evropi.

View user profile Online

91 Re: Olympiakos on Sun Jul 31, 2011 8:07 am

Strax

Administrator
Administrator
Gecevičijus prešao u Olimpijakos

Bivši bek Lijetuvos Ritasa Martinas Gecevičijus novo je pojačanje košarkaškog kluba Olimpijakos.

23-godišnji Litvanac (1.93m, 88kg) je prošle sezone postizao 11.5 poena po meču uz 3.1 asistenciju u litvanskom prvenstu, odnosno 11.7 poena i 2.6 asistencije u Evroligi.

Gecevičijus se nalazi na pripremama sa rerezentacijom Litvanije i predstvalja četvrto pojačanje Olipmijakosa ovog leta posle dolaska tri Amerikanca Hajnesa, Lukasa i Hauarda.

Ekipu koju sa klupe vodi srpski slektor Dušan Ivković u ovom prelaznom roku su napustili Džamon Gordan (Galatasaraj), Joanis Burusis (Armani Džins Milano), Miloš Teodosić (CSKA Moskva), Teo Papalukas, Jotam Halperin i Lukas Mavrokefalidis (Spartak St.Petersburg) i Met Nilsen (Kahasol Sevilja).

Za pirejske „crveno-bele“ igraju dvojica srpskih košarkaša Marko Kešelj i Zoran Erceg.

View user profile

92 Re: Olympiakos on Wed Aug 24, 2011 8:38 am

Strax

Administrator
Administrator

http://www.euroleague.net/euroleaguenews/transactions/2011-12-signings/i/87253/5611/olympiacos-lands-papadopoulos

View user profile

93 Re: Olympiakos on Fri Sep 23, 2011 12:48 pm

Koleman

Global Moderator
Global Moderator
Pero Antic potpisao definitivno.

View user profile Online

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 5 of 5]

Goto page : Previous  1, 2, 3, 4, 5