Share
Go down
avatar
Strax
Posts : 27250
Age : 22
Location : -
Sacramento Kings

Chris Mullin

on Tue Jun 22 2010, 10:06
Ako zaslužuje Mitch temu u legendama, zaslužuje i on... verovatno jedan od prvih na spisku koji nisu hall of fameri, a to zaslužuju. Inače, levoruk, odličan šuter. Takođe član onog tria Warriorsa od samog kraja 80-ih i samog početka 90-ih... U Golden Stateu je bio još od 1985., i tamo proveo 12 godina, do 1997., a nakon što je zatim proveo 3 sezone u Pacersima, vratio se 2000. u GSW, i tamo odigrao poslednju sezonu u NBA... nažalost, ostao je bez naslova, ali će se svakako voditi kao legenda Warriorsa i uopšte NBA...
Inače, kada pričamo o tom triu RUN TMC, Chris je po meni nešto lošiji od Tima Hardawaya, a malo ispred Mitcha....

avatar
Djuka
Posts : 52
Golden State Warriors

Re: Chris Mullin

on Sat Jun 04 2011, 09:59
Pravi Ratink
avatar
LeBron
Posts : 16701
Age : 28
Location : Omoljica
Milwaukee Bucks

Re: Chris Mullin

on Sat Jun 04 2011, 11:17
Cini mi se da je primljen u Hall of Fame sad kada i Rodman. Sigurno jeste. U svakom slucaju, potpuno zasluzeno.
avatar
PETROforever
Posts : 164
Age : 34
Location : Dalmacija, Croatia
Los Angeles Lakers

Re: Chris Mullin

on Sat Jul 16 2011, 20:42
E to je bio strašan strašan šuter... jedan od najboljih... lijeva ruka (snajper) za pamćenje... Evo jedan odličan video za njega:

avatar
Strax
Posts : 27250
Age : 22
Location : -
Sacramento Kings

Re: Chris Mullin

on Sun Jul 17 2011, 00:09
Igrač koji je, po mom mišljenju, trebao više da postigne. Imao je sasvim zadovoljavajuću građu i visinu za jednog beka i u svoje vreme postao možda i najbolji šuter u ligi. I kada je trebalo pogoditi trojku preko ruke, nije bio problem. I kada je trebalo šutnuti iz trka ili neki brzi skok-šut, Mullin je pogađao. Gledao sam jedan solidan broj Tim Hardaweyevih utakmica iz doba u Warriorsima, i onda ni CM nije mogao da promakne. Pakleni levoruki igrač koji je bio neverovatno malodušan na terenu. Spor, bez ikakve želje, često nezainteresovan za igru. Znao je da šutne 15-ak puta na koš, da zbog impresivne preciznosti pogodi 10-ak šuteva i to bi uglavnom bilo to od njega. Nije ni čudo što je njegov procenat iz igre oduvek bio toliko visok za jednog igrača koji igra na poziciji beka, krila.
Ne osporavam njegov kvalitet, ali da je imao srce i bezobrazluk kao, recimo Rodman (da ne pominjem opet Iversona Laughing ), gde bi mu kraj bio?
Bio je on veliki radnik, ali samo kada je u pitanju bio šut. Ne znam, iako sam ga gledao mogu reći, dobar broj puta, jedan sam od mlađih ovde, pa mi nije da sudim, ali takav utisak sam jednostavno stekao. Ne zamerite ako nije 100% prav Very Happy
avatar
PETROforever
Posts : 164
Age : 34
Location : Dalmacija, Croatia
Los Angeles Lakers

Re: Chris Mullin

on Sun Jul 17 2011, 01:08
Strax wrote:Igrač koji je, po mom mišljenju, trebao više da postigne. Imao je sasvim zadovoljavajuću građu i visinu za jednog beka i u svoje vreme postao možda i najbolji šuter u ligi. I kada je trebalo pogoditi trojku preko ruke, nije bio problem. I kada je trebalo šutnuti iz trka ili neki brzi skok-šut, Mullin je pogađao. Gledao sam jedan solidan broj Tim Hardaweyevih utakmica iz doba u Warriorsima, i onda ni CM nije mogao da promakne. Pakleni levoruki igrač koji je bio neverovatno malodušan na terenu. Spor, bez ikakve želje, često nezainteresovan za igru. Znao je da šutne 15-ak puta na koš, da zbog impresivne preciznosti pogodi 10-ak šuteva i to bi uglavnom bilo to od njega. Nije ni čudo što je njegov procenat iz igre oduvek bio toliko visok za jednog igrača koji igra na poziciji beka, krila.
Ne osporavam njegov kvalitet, ali da je imao srce i bezobrazluk kao, recimo Rodman (da ne pominjem opet Iversona ), gde bi mu kraj bio?
Bio je on veliki radnik, ali samo kada je u pitanju bio šut. Ne znam, iako sam ga gledao mogu reći, dobar broj puta, jedan sam od mlađih ovde, pa mi nije da sudim, ali takav utisak sam jednostavno stekao. Ne zamerite ako nije 100% prav

Ja ga se sjecam dok je igrao i gledao utakmica i poslije od njega, imas pravo, ali on ti je tip košarkaša koji se bazirao samo na tom aspektu igre, iako je imao i drugih ali ni blizu tako dobrih osobina kao sto mu je bio šut, uostalom ne može se reći ni da Ray Allen ima bog zna kakvu tehniku bilo da je leđnu ili neku drugu, ima on tehniku naravno ali je nije podložio šutu, baš kao i Mullin, iako je Allen bolji od Mullina glede drugih aspekata igre osim šuta.
Sponsored content

Re: Chris Mullin

Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum