ForumAtlantaCharlotteChicagoClevlandDallasDenverDetroitGolden StateIndianaClippers MemphisMiamiMillwaukeeNew YerseyNew OrlandsNew YorkOklahomaPhiladelphiaPhoenixPortlandSacramentoSpursRaptorsUtahWashington

You are not connected. Please login or register

Goto page : 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 3]

1 International Basketball Manager on Sun Sep 05, 2010 9:52 pm

KolemanOnline

Super Moderator
Super Moderator
Da više ne trpamo 10 tema sa ovim, vreme je da dobije svoju temu.Ja vodim Zvezdu, patim se da dovedem Mačvana ili bilo kog PF.Igra je po mom mišljenju sasvim ok i planiram da je igram dok ne dođe NBA 2k11 pa i PES.
Prva petorka:
Tejlor
Nedović
Kešelj
Bjelica
Nikolić

Izgleda da će doći Tadija pošto je na transfer listi.

View user profile

2 Re: International Basketball Manager on Mon Sep 06, 2010 3:23 am

SeljakOnline

Administrator
Administrator
dajte link da isprobam i ja ovo

View user profile http://www.nba-serbia.net

3 Re: International Basketball Manager on Mon Sep 06, 2010 4:47 pm

SymphonyX

NBA Superstar
NBA Superstar
Seljak wrote:dajte link da isprobam i ja ovo

Same here .

View user profile

4 Re: International Basketball Manager on Mon Sep 06, 2010 4:53 pm

SN13Online

Moderator
Moderator
selja nek ti prosledi posto me mrzi da ih kopiram opet

a inace opet sam upao u problem kao u FM-u...nzn koji klub da uzmem fp....verovatno cu iz NBA Boston onda Olimpijakos....tako nesto Ne znam

View user profile

5 Re: International Basketball Manager on Mon Sep 06, 2010 5:00 pm

KolemanOnline

Super Moderator
Super Moderator
Mučenje sa Zvezdom pa ovo je bre mazohizam.Pukao sam 18 razlike od Širokog kod kuće(povrede Kešelja i Stevića su dosta uticale) i sada dobijem Partizan u derbiju fp Dramatična utakmica i na kraju 5 za mene.Bjelica rešio meč sa 18 poena i 7 skokova.

Edit:
Inače prvi poraz Partizana a ja sam sada 8. sa skorom 4-4 Facepalm
Nije baš toliko nerealan plasman:
1.Partizan
2.Zagreb
3.Cibona
4.Zadar
5.Hemofarm

View user profile

6 Re: International Basketball Manager on Mon Sep 06, 2010 5:04 pm

StraxOnline

Administrator
Administrator
Ja sam sasvim zadovoljan igricom. Istina, može to mnogo bolje, ali mi je postala "glavna igrica na meniju" što je prvi basketball manager. Igram sa Zvezdom, u NLB imam skor 6-3, dovedeni Mitrović iz Partizana i Turčin Sinan Guler (juče dao 17 poena protiv Francuza), i mladi Grk Sloukas (20 godina, 71 overall) a petorka je:
PG - Mike Taylor
SG - Sinan Guler
SF - Aleksandar Mitrović
PF - Nemanja Bjelica
C - Uroš Nikolić
i + što često igraju Sloukas, Štimac, Kešelj, Nedović, Radosavljević, Bakić...

@ Kole
Tražiš PF-a? A šta planiraš sa Bjelicom onda?

View user profile

7 Re: International Basketball Manager on Mon Sep 06, 2010 5:08 pm

SN13Online

Moderator
Moderator
jbno zivcira sto kad igracu nudis platu nema zeljene cifre ( kao u fm-u ) nego sat vremena moram pokusavati da dovedem vaskeza Glare....i na kraju popizdim i obrisem sejv (u pitanju je bio onaj sa finiksom i nasom reprezentacijom)....sad poceo opet jel sa nasom reprezentacijom XD..i olimpijakosom x)...sledece na redu ce biti amerika Very Happy....reprezentacija i Boston Very Happy

View user profile

8 Re: International Basketball Manager on Mon Sep 06, 2010 5:21 pm

KolemanOnline

Super Moderator
Super Moderator
Popizdeo sam, pukao od Cibone.Hoću PF jer Bjelica ne može da mi igra celu, sav teret je na njemu kada nema Kešelja.

View user profile

9 Re: International Basketball Manager on Mon Sep 06, 2010 5:50 pm

StraxOnline

Administrator
Administrator
SN13 wrote:jbno zivcira sto kad igracu nudis platu nema zeljene cifre ( kao u fm-u ) nego sat vremena moram pokusavati da dovedem vaskeza Glare....i na kraju popizdim i obrisem sejv (u pitanju je bio onaj sa finiksom i nasom reprezentacijom)....sad poceo opet jel sa nasom reprezentacijom XD..i olimpijakosom x)...sledece na redu ce biti amerika Very Happy....reprezentacija i Boston Very Happy

E tu si SN u pravu, to i mene nervira, i na početku mi je bio problem, koliko ponuditi? Sada mi je malo jasnije, za igrača npr. overalla 75 ponudim oko 500.000, i annual salary oko 300.000... a kad tim prihvati ponudu, onda kada pregovaraš sa igračem samo stisneš match offer, pa vidiš koliko traži... i onda vidiš da li ti odgovara... Very Happy

View user profile

10 Re: International Basketball Manager on Mon Sep 06, 2010 5:52 pm

KolemanOnline

Super Moderator
Super Moderator
Strax wrote:
SN13 wrote:jbno zivcira sto kad igracu nudis platu nema zeljene cifre ( kao u fm-u ) nego sat vremena moram pokusavati da dovedem vaskeza Glare....i na kraju popizdim i obrisem sejv (u pitanju je bio onaj sa finiksom i nasom reprezentacijom)....sad poceo opet jel sa nasom reprezentacijom XD..i olimpijakosom x)...sledece na redu ce biti amerika Very Happy....reprezentacija i Boston Very Happy

E tu si SN u pravu, to i mene nervira, i na početku mi je bio problem, koliko ponuditi? Sada mi je malo jasnije, za igrača npr. overalla 75 ponudim oko 500.000, i annual salary oko 300.000... a kad tim prihvati ponudu, onda kada pregovaraš sa igračem samo stisneš match offer, pa vidiš koliko traži... i onda vidiš da li ti odgovara... Very Happy

A joj kada ne stignem da odgovorim, istekne vreme Shocked

View user profile

11 Re: International Basketball Manager on Mon Sep 06, 2010 8:05 pm

KolemanOnline

Super Moderator
Super Moderator
Digao ruke od Zvezde dok se ne uhodam u igru.Igram sada sa Olimpijakosom i prvi meč protiv onih Hrvata.62:118 Skorcijanitis, Papalukas, Teo i Kleiza su neverovatni...Ovako će ići prva petorka:
Teo
Spanulis
Papalukas
Kleiza
Sofo

Burusis, Halperin, Beverli i Nilsen će imati najveće uloge.
Edit:
Pokušavam da dovedem Veselog XD

View user profile

12 Re: International Basketball Manager on Mon Sep 06, 2010 8:06 pm

SN13Online

Moderator
Moderator
znaci necu popizdeti ? Very Happy........ odlucio sam da ipak ne uzimam opet nasu reprezentaciju tako da olimpijakos i jos neka repka .... brazil ili spanija verovatno fp

View user profile

13 Re: International Basketball Manager on Mon Sep 06, 2010 8:11 pm

KolemanOnline

Super Moderator
Super Moderator
Ja nisam pokrenuo reprezentaciju.Nemam živaca za dva fronta.Kako mogu da dam otkaz kada osvojim sve? Very Happy

View user profile

14 Re: International Basketball Manager on Mon Sep 06, 2010 9:32 pm

Ja i dalje gruvam sa partizanom na ivici sam da mi ugovor potpisu Macvan i Jrue Holidey iz phile Wink

View user profile

15 Re: International Basketball Manager on Mon Sep 06, 2010 9:34 pm

Seljak wrote:dajte link da isprobam i ja ovo

View user profile http://www.facebook.com/dragan.22

16 Re: International Basketball Manager on Sat Sep 11, 2010 7:59 am

StraxOnline

Administrator
Administrator
Hahaha, osvojena naša NASA liga... Very Happy Peskir
Totalno neočekivano! U nlb ligi sam završio kao 6. nisam ni ušao u play-off, pa posle ovde (NASA liga, kako piše u igrici) na tabeli bio treći, jedva ušao u polufinale, i onda stvarno ne znam kako, dobio, prvo Hemofarm, pa Partizan u finalu! Ajde Hemofarm, ali i Partizan, 3-2 u pobedama... možda je malo uticalo što su im Marić i Klobučar bili povređeni... iznenađenje, mada, i ekipa mi je sad dosta dobra, ipak je solidan budžet doprineo da dovedem i Rašića, i Mitrovića i Marinovića (sada doveden, da bude backup Rašiću), ali se neću razbacivati parama u nastavku... sad imam 5 miliona u kasi, tako nek ostane.
I da, doveden je Francuski centar, Seraphin...

View user profile

17 Re: International Basketball Manager on Sat Sep 11, 2010 4:46 pm

airvucko

NBA Player
NBA Player
Jel moze neko da mi posalje link za ovo ili Torrent jos bolje...!??!?

View user profile

18 Re: International Basketball Manager on Sat Sep 11, 2010 4:49 pm

SN13Online

Moderator
Moderator
kucaj na google phazeddl.....odes na prvi sajt koji ti izadje imas search opciju i trazis igru..... lakse ti je tako..sam da nadjes koji ti odgovaraju kafa

View user profile

19 Re: International Basketball Manager on Sat Sep 11, 2010 5:02 pm

airvucko

NBA Player
NBA Player
SN13 wrote:kucaj na google phazeddl.....odes na prvi sajt koji ti izadje imas search opciju i trazis igru..... lakse ti je tako..sam da nadjes koji ti odgovaraju kafa

Za kolko moze vremenski da se skine,tako...???

Al opet ako ima neko torrent d ase na davim sad sa tim?

View user profile

20 Re: International Basketball Manager on Sat Sep 11, 2010 5:07 pm

SN13Online

Moderator
Moderator
dobijes linkove sa rapida,megauploada i sta hoces...... a nije zabranjen sajt buduci da je bukvalno...pretrazivac.....Smile......kao da po onom nasem poznatom sajtu trazis samo sto vise opcija imas kafa

View user profile

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 3]

Goto page : 1, 2, 3  Next