ForumAtlantaCharlotteChicagoClevlandDallasDenverDetroitGolden StateIndianaClippers MemphisMiamiMillwaukeeNew YerseyNew OrlandsNew YorkOklahomaPhiladelphiaPhoenixPortlandSacramentoSpursRaptorsUtahWashington

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Ivkovic: "Polako protiv Turske" on Fri Sep 10, 2010 3:53 pm

Zola

Chairman
Chairman
Duda Ivković: "Polako protiv Turske"

Selektor Srbije Dusan Ivkovic izjavio je da njegova ekipa mora mirno da udje u utakmicu protiv Turske u polufinalu Svetskog prvenstva. Ivkovic takodje smatra da je najbitnije da igraci odigraju dobro prvo poluvreme ovog meca koji pocinje u subotu od 20.30 casova.

"U utakmicu moramo da udjemo smireno, da ne ulazimo u greške i da ne budemo brzopleti. Mislim da će utakmica, verovatno, da se rešava u prvom poluvremenu”, rekao je Ivkovic. Srbija je do polufinala stigla pobedom nad svetskim šampionom Španijom rezultatom 92:89, dok je Turska pobedila Sloveniju sa 95:68.
Ivković je takođe pohvalio rad selektora Turske Bogdana Tanjevića i osvrnuo se i na sjajnu podrsku publike koju. Turska ima tokom celog turnira. "U pitanju je veliki fajter, moj veliki prijatelj Tanjević koji je uspeo da snagom volje prevazidje sve krizne situacije i da u šestoj godini svog rada dovede tim do vrhunca forme. Napravili su izvrstan spoj publike i igrača, pa su košarkaši uz veliku podršku samleli protivnike. Njihove utakmice traju najviše jedno poluvreme. To će biti veliko iskustvo za nas, mislim da ćemo biti spremni. Svi su trenirali, nastavićemo do kraja da igramo našim stilom” - porucio je Duda Ivkovic.

Autor: Dragan Dobrosavljevic

View user profile http://www.nba-serbia.net

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]