ForumAtlantaCharlotteChicagoClevlandDallasDenverDetroitGolden StateIndianaClippers MemphisMiamiMillwaukeeNew YerseyNew OrlandsNew YorkOklahomaPhiladelphiaPhoenixPortlandSacramentoSpursRaptorsUtahWashington

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Jeste on Sun Sep 12, 2010 10:02 pm

Balzak

NBA Player
NBA Player
Pozdrav od mene, slucajno sam naleteo na vas, ja sam stari forumas nba domacih sajtova, jos od nba-serbia.com, i tih gluposti, ali su se tada radili neki patchevi, kurcevi i palcevi, kolko ovde vidim pomalo je mrtvo, mogli bi nesto da aktiviramo, posto znam da ljude manje-vise neinteresuje sta se desava u svetu kosarke, to mogu pogledati na tv-u, ili u novinama, jednostavno zar ne? ajde pozelite mi dobrodoslicu pa da caskamo Smile Srbija!

View user profile

2 Re: Jeste on Sun Sep 12, 2010 10:05 pm

Nele

Moderator
Moderator
Dobro došao NBA Serbia

View user profile Online

3 Re: Jeste on Sun Sep 12, 2010 10:06 pm

SN13

Moderator
Moderator
predstavljanje : Respekt! Respekt! Respekt!

Dobrodosao Very Happy Very Happy Very Happy

View user profile Online

4 Re: Jeste on Sun Sep 12, 2010 10:06 pm

-the lood-

NBA Superstar
NBA Superstar
SN13 wrote:predstavljanje : Respekt! Respekt! Respekt!

Dobrodosao Very Happy Very Happy Very Happy

View user profile

5 Re: Jeste on Sun Sep 12, 2010 10:08 pm

Koleman

Global Moderator
Global Moderator
Idi bre lood ti si prsao.Spamuješ kao zmaj a 76% postova ti je quote.A ako te ne mrzi onda staviš i same here.Ajmo kreativnosti malo Very Happy

OT:
Dobro doš'o!

View user profile Online

6 Re: Jeste on Sun Sep 12, 2010 10:09 pm

Balzak

NBA Player
NBA Player
Stigao sam da procitam, i vidim da se spominje nba-balkan.com koji smo Zlaja i ja osnovali, i vidim da ljude interesuju patchevi i dalje, jeste uozbiljili smo se, nemamo vise po 14-15 godina, ali koga to interesuje? Very Happy dajte admina vamo da popricamo u 2 tastature Wink

View user profile

7 Re: Jeste on Sun Sep 12, 2010 10:10 pm

-the lood-

NBA Superstar
NBA Superstar
Jbg kad nema šta da se doda Smile
I nije 76%

View user profile

8 Re: Jeste on Sun Sep 12, 2010 10:11 pm

Koleman

Global Moderator
Global Moderator
Laza feg.Lazicy mu je nik.Fora je što on nema pojma o košarci, samim tim o NBA.Ali svaki predlog koji donosi profit(na bilo koji način) će biti usvojen.Lako je sa njim izaći na kraj.
Ako izuzmeš sve to i nije tako loš Very Happy
Edit:
Ae vrbuj Zlaju da nam se prikači.

View user profile Online

9 Re: Jeste on Sun Sep 12, 2010 10:16 pm

Zola

Chairman
Chairman
Balzak wrote:Pozdrav od mene, slucajno sam naleteo na vas, ja sam stari forumas nba domacih sajtova, jos od nba-serbia.com, i tih gluposti, ali su se tada radili neki patchevi, kurcevi i palcevi, kolko ovde vidim pomalo je mrtvo, mogli bi nesto da aktiviramo, posto znam da ljude manje-vise neinteresuje sta se desava u svetu kosarke, to mogu pogledati na tv-u, ili u novinama, jednostavno zar ne? ajde pozelite mi dobrodoslicu pa da caskamo Smile Srbija!

Pozdrav i dobro dosao na nas forum. Sto se tice tih peceva, ja licno nemam pojma to da pravim niti me to interesuje. Mi ovde diskutujemo o NBAu kao sportu tj kao kosarkaskoj ligi.

Ali naravno mozemo se dogovoriti da otvorimo koju kategoriju za vas pecere. Wink

Balzak wrote:Stigao sam da procitam, i vidim da se spominje nba-balkan.com koji smo Zlaja i ja osnovali, i vidim da ljude interesuju patchevi i dalje, jeste uozbiljili smo se, nemamo vise po 14-15 godina, ali koga to interesuje? Very Happy dajte admina vamo da popricamo u 2 tastature Wink

najbolje bi bilo kad bi to sutra uradili, posto za koji minut pocinje Djokovic, pa kad bi sad krenuli, nisam siguran da bih zavrsili.

Koleman994 wrote:Laza feg.Lazicy mu je nik.Fora je što on nema pojma o košarci, samim tim o NBA.Ali svaki predlog koji donosi profit(na bilo koji način) će biti usvojen.Lako je sa njim izaći na kraj.
Edit:

ne pali se kolemane idiote. kafa

View user profile http://www.nba-serbia.net

10 Re: Jeste on Sun Sep 12, 2010 10:17 pm

Balzak

NBA Player
NBA Player
Zlaja je odavno izasao iz fazona, mislim svi smo izasli iz tog fazona, videcu sta mogu da uradim po tom pitanju mada slaba vajda od njega, Acu smo prebili odavno, imam tu par momaka sa starog sajta koji bi nam se pridruzili tipa, zaric, Srbin :Respekt! da li je neko slucajno ovde, a da je bio na starom forumu?

View user profile

11 Re: Jeste on Sun Sep 12, 2010 10:18 pm

SN13

Moderator
Moderator
ja....mada blage veze nemam koji mi je nick bio...znam samo da sam u onom NT patchu pomagao zlaji sa ocenama...ostalo je bilo epizodno vise-manje XD

View user profile Online

12 Re: Jeste on Sun Sep 12, 2010 10:25 pm

Balzak

NBA Player
NBA Player
Lazicy wrote:
Balzak wrote:Pozdrav od mene, slucajno sam naleteo na vas, ja sam stari forumas nba domacih sajtova, jos od nba-serbia.com, i tih gluposti, ali su se tada radili neki patchevi, kurcevi i palcevi, kolko ovde vidim pomalo je mrtvo, mogli bi nesto da aktiviramo, posto znam da ljude manje-vise neinteresuje sta se desava u svetu kosarke, to mogu pogledati na tv-u, ili u novinama, jednostavno zar ne? ajde pozelite mi dobrodoslicu pa da caskamo Smile Srbija!

Pozdrav i dobro dosao na nas forum. Sto se tice tih peceva, ja licno nemam pojma to da pravim niti me to interesuje. Mi ovde diskutujemo o NBAu kao sportu tj kao kosarkaskoj ligi.

Ali naravno mozemo se dogovoriti da otvorimo koju kategoriju za vas pecere. Wink

Balzak wrote:Stigao sam da procitam, i vidim da se spominje nba-balkan.com koji smo Zlaja i ja osnovali, i vidim da ljude interesuju patchevi i dalje, jeste uozbiljili smo se, nemamo vise po 14-15 godina, ali koga to interesuje? Very Happy dajte admina vamo da popricamo u 2 tastature Wink

najbolje bi bilo kad bi to sutra uradili, posto za koji minut pocinje Djokovic, pa kad bi sad krenuli, nisam siguran da bih zavrsili.

Koleman994 wrote:Laza feg.Lazicy mu je nik.Fora je što on nema pojma o košarci, samim tim o NBA.Ali svaki predlog koji donosi profit(na bilo koji način) će biti usvojen.Lako je sa njim izaći na kraj.
Edit:

ne pali se kolemane idiote. kafa

Kazem ti bilo bi super, privuklo bi brdo clanova sto je = svi znamo, mnoogo para Very Happy dosao sam na ideju jer mi je mnogo dosadno, a i ne bi bilo lose...

View user profile

13 Re: Jeste on Sun Sep 12, 2010 10:34 pm

Dacha

Administrator
Administrator
jel radis peceve mozda na nlsc forumu? ja sam tamo pre radio ali sam batalio jer me smorilo. dobrodosao btw Yahoo

View user profile http://www.nba-serbia.net Online

14 Re: Jeste on Sun Sep 12, 2010 10:36 pm

Balzak

NBA Player
NBA Player
Seljak wrote:jel radis peceve mozda na nlsc forumu? ja sam tamo pre radio ali sam batalio jer me smorilo. dobrodosao btw Yahoo

Svojevremeno jos dok je nas forum radio, od kad su se ugasili svi sajtovi nista, to vec ima dobre 2 godine, cak ni 2k ne igram a kamoli peceve da pravim

View user profile

15 Re: Jeste on Sun Sep 12, 2010 10:38 pm

Mr.Big Shot

NBA Superstar
NBA Superstar
Dobrodosao na forum! Wink

View user profile http://www.facebook.com/dragan.22

16 Re: Jeste on Mon Sep 13, 2010 2:07 pm

Balzak

NBA Player
NBA Player
hvala svima nego, nesto vas malo ima, dajte malo da caskamo Razz

View user profile

17 Re: Jeste on Mon Sep 13, 2010 7:02 pm

Zola

Chairman
Chairman
Ima nas aktivnih 20-tak ali su pola odsutni, znas pocinju obaveze, septembar ovo-ono.. kafa

nego, imas msn, da se dogovorimo oko ovog?
ako imas dodaj pa da porazgovaramo. lazicy@live.com

18 Re: Jeste on Mon Sep 13, 2010 7:09 pm

Balzak

NBA Player
NBA Player
imam ti ja sve to, samo nemam camericu da se gledamo Sad bedak
EDIT: pu u picku materinu, nemam instaliran messenger na windows 7 cek da ga skinem

View user profile

19 Re: Jeste on Mon Sep 13, 2010 7:12 pm

Zola

Chairman
Chairman
ma jebes kamericu, pisacemo. kafa

20 Re: Jeste on Sun Sep 19, 2010 9:18 pm

SymphonyX

NBA Superstar
NBA Superstar
Welcome man Basketball