1
NBA-Serbia Majica u ponudi na VizioShop.com on Fri Sep 17, 2010 7:56 pm
Ukoliko neko zeli da kupi majicu sa motivom naseg foruma, to moze uciniti preko ovog linka:
Sve sto trebate da uradite je da odete na ovaj link, i dole mozete podesiti boju i velicinu. Nakon toga stisnite "Dodaj u korpu", unesite svoje podatke (Ime, adresu, telefon itd.) i majica je kod Vas za oko 7 dana. Potpuno je provereno, kvalitet majice je odlican. Cena je 890,00 dinara + postarina 165 dinara.
Link - VizioSHOP

Majica NBA Serbia

Majica NBA Serbia
Sve sto trebate da uradite je da odete na ovaj link, i dole mozete podesiti boju i velicinu. Nakon toga stisnite "Dodaj u korpu", unesite svoje podatke (Ime, adresu, telefon itd.) i majica je kod Vas za oko 7 dana. Potpuno je provereno, kvalitet majice je odlican. Cena je 890,00 dinara + postarina 165 dinara.

ja sam vec dve- tri majice uzeo od njih i zadovoljan sam..
Prvo, kvalitet 2/10, drugo usluga 3/10 trece kao sto si i sam naveo, TI NJIH moras da juris da bi uradio majic kako zelis, sto je strasno, i cetvrto, cena! horor film...toliko od mene, pokazacu ti majice koje sam ja uradio ako zelis da se uveris u razliku u kvalitetu

i ja sam u tom biznisu..
reko samo da vas ne vuku za nos, ali ako ste vec u tom gasu popricacemo za okruglim stolom