ForumAtlantaCharlotteChicagoClevlandDallasDenverDetroitGolden StateIndianaClippers MemphisMiamiMillwaukeeNew YerseyNew OrlandsNew YorkOklahomaPhiladelphiaPhoenixPortlandSacramentoSpursRaptorsUtahWashington

Goto page : 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 2]

Zola

Chairman
Chairman
Posle malo oduženog glasanja (izračunavanja) objavljujem rezultate glasanja za najbolje članove koji su najviše doprineli forumu u protekloj godini.

ZLATNI ČLAN
1. Laza - 38 bodova
2. Strax - 29 bodova
3. Seljak - 23 boda

NAJVEĆI POZNAVALAC NBA LIGE
1. Jack Dempsey - 47 bodova
2. Nba History Fan - 25 bodova
3. Mr.Big Shot - 16 bodova

NAJBOLJI KOLUMNISTA
1. Nba History Fan - 50 bodova
2. Mr.Big Shot - 27 bodova
3. Strax - 23 boda

NAJDUHOVITIJI ČLAN
1. Seljak - 38 bodova
2. SymphonyX & Dzomba - 23 boda
3. SN13 - 16 bodova

NAJVEĆI SPAMER
1. -the lood - 53 boda
2. kolly 8 - 22 boda
3. Balzak - 11 bodova

ČLAN KOJI SE NAJVIŠE ZALAŽE OKO FORUMA
1. Laza - 56 bodova
2. Strax - 30 bodova
3. Seljak - 22 boda

Čestitamo svim članovima, svi članovi koji su osvojli prvo mesto dobiće sličicu u profilu. Yahoo

View user profile http://www.nba-serbia.net

Zola

Chairman
Chairman
Ovde će biti glasovi svih članova kad se pripremi..

SymphonyX

NBA Superstar
NBA Superstar
U jbt ja nisam glasao Laughing

View user profile

Balzak

NBA Player
NBA Player
jbt ni u najgoroj konkurenciji ne mogu da budem najbolji Glare osecam se ko popisasn

View user profile

SN13

Moderator
Moderator
lood je ipak ovde vec davnih dana pustio svoje korenje...kafa

View user profile

Nba History Fan

NBA Player
NBA Player
Bzv je sto su takve kategorije da skoro nigde nema Cire, Koleta i SN13. Oni su mnogo vise doprineli forumu nego neki prvaci u kategorijama.

View user profile

SymphonyX

NBA Superstar
NBA Superstar
Ja sam duplo ljepsi od nekih koji su dobili nagrade pa nikakvo priznanje nisam dobio.Tezak je ovaj zivot Sad

View user profile

Ћира

NBA Superstar
NBA Superstar
Nba History Fan wrote:Bzv je sto su takve kategorije da skoro nigde nema Cire, Koleta i SN13. Oni su mnogo vise doprineli forumu nego neki prvaci u kategorijama.

Kao ovaj laza npr Very Happy

SymphonyX wrote:Ja sam duplo ljepsi od nekih koji su dobili nagrade pa nikakvo priznanje nisam dobio.Tezak je ovaj zivot Sad

Izgleda da smo mi lepi zapostavljeni Very Happy

View user profile

Jack Dempsey

Sixth man
Sixth man
ajoj ja najbolji poznavalac NBA lige Embarassed
pa hvala svima koji su glasali za mene al ne znamo koliko sam zaslužio tu nagradu pošto me dugo nije bilo na forumu

View user profile

Strax

Administrator
Administrator
Jack Dempsey wrote:ajoj ja najbolji poznavalac NBA lige Embarassed
pa hvala svima koji su glasali za mene al ne znamo koliko sam zaslužio tu nagradu pošto me dugo nije bilo na forumu

Nije puno postova trebalo da zaključimo koliko znaš o NBA. Ti i NBA History Fan ste definitivno najbolji poznavaoci od onih o kojima smo mogli da "sudimo" (tu je i MJ, Bigi...), ali bilo ih je još koji su nažalost na forumu ostavili samo par postova.

View user profile

Mr.Big Shot

NBA Superstar
NBA Superstar
Potpuno zasluzeno! Ja licno ne poznajem nikoga ko vise poznaju NBA ligu... Ni na forumu a ni van njega. Wink

View user profile http://www.facebook.com/dragan.22

Dacha

Administrator
Administrator
namesteno bre. trebao je laza da pobedi. XD
Mr.Big Shot wrote:Potpuno zasluzeno! Ja licno ne poznajem nikoga ko vise poznaju NBA ligu... Ni na forumu a ni van njega. Wink

same here Fan

View user profile http://www.nba-serbia.net Online

Strax

Administrator
Administrator
Seljak wrote:namesteno bre. trebao je laza da pobedi. XD

Laughing Laughing Respekt! Respekt!
Bravo Seljo! XD Realno... XD

View user profile

Jack Dempsey

Sixth man
Sixth man
hehe hvala još jednom
15+ godina gledanja utakmica i NBA specijala uz još možda nekih 7-8god blejanja na raznim internet forumima su ipak učinili svoje XD

View user profile

Zola

Chairman
Chairman
Seljak wrote:namesteno bre. trebao je laza da pobedi. XD

Pobedio bih ja da sam se nominovao, ali nisam hteo da postavim rekord od tri zlata koje niko nikad nebi dobio ponovo. Cool

SymphonyX

NBA Superstar
NBA Superstar
Strax je trebao da bude zlatni clan foruma jer ima najvise postova u NBA zoni koji nisu spam.

View user profile

Zola

Chairman
Chairman
Ja sam i glasao za Straxa, al ne znam zašto je mene narod izabrao, al kad jeste kul Very Happy Nisam ni očekivao ni jednu medalju, osim ove zadnje možda.

Strax

Administrator
Administrator
I Zlatni član i Član koji se najviše zalaže su slične kategorije, i mislim da u obe Laza zaslužuje zlato. Koliko je on samo uradio za forum, ni nemate predstavu... :kafica2: Čak sam ja mislio da će me Seljak prestići u jednoj od te 2 kategorije.

View user profile

Koleman

Global Moderator
Global Moderator
Ja sam glasao za obe kategorije: Laza 5, Strax 3, LjakSe 1.
Šta god vi mislili treba ovde neko skin da uradi kada treba, ae sada je Seljak većinom uradio, ali onaj prvi, pa drugi...Onda on je i otvorio ovaj forum, uostalom.Nabavio i domen...Straxu 3 zato što je zaslužan za osnivanje foruma nekih 20% i najviše piše u NBA delu i najduži su mu postovi(nije da to baš preterano volim jer se smorim dok sve pročitam ali taj trud treba da se poštuje).Seljak 1, zato što osim što je aktivan i tako to, zna dosta o NBA i pomaže oko izgleda sajta(ja to zaista dosta cenim i kod Laze i kod Seljaka).
NBA poznavalac-reči su suvišne-Jack 5, NBAHF 3, Bigi 1.
Kolumnista-ne sećam se baš ali 100% znam da je NBAHF dobio 5 poena.
Najduhovitiji član-Mislim da sam SN-u dao 5 poena, možda nije duhovit ali ja sam se upišavao dok sam čitao njegove postove šta se njemu dešava.To sam morao da metnem u neku kategoriju.Ne sećam se za 1 i 3.
Spamer-Nebitna kategorija mislim da sam ludom dao 5, Balzaku 3 a Wanti 1.

View user profile Online

SN13

Moderator
Moderator
za zlatnog sam glasao redom : micko,koleman,strax (5,3,1) a za ovu zadnju micko,strax,nbahf ..znaci nigde logike ali nema veze XD

poznavalac lige: dempsi,mj,bigi

kolumnista msm da se zna odprilike Very Happy

najrealnije sam za najduhovitijeg clana glasao...selja 5,simfoni 3, i sad vec zaboravljeni pomalo Sad shaq 1 bod

spamer : ludi,koli,flash....

View user profile

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 2]

Goto page : 1, 2  Next