21
Re: Najbolji članovi prošle godine - Rezultati glasanja on Thu Oct 07, 2010 6:39 pm
Kako su išla moja glasanja...
ZLATNI CLAN FORUMA
Dao sam Bigiju 5, povratnik, dok nije "otišao" sa foruma, najčešće je pisao u NBA delu, najbolje poznavao NBA, i pritom je bio ubedljivo najbolji kolumnista. Sada se vratio, i nastavio u istom ritmu.
3 - Lazicy, dao bi mu 5, ali eto Bigi je presudio sticajem okolnosti.
1 - Koleman, šta da kažem nego najpouzdaniji član. Most improved "player" što se tiče gledanja NBA, koliko je on samo napredovao u tome. Pritom je zasluženo global mod, piše u NBA delu, ne mrzi ga da napiše i po koji poduži post, zaista retko smo mogli da vidimo da on spamuje.
NAJVECI POZNAVALAC NBA LIGE
5 - Jack Dempsey, zasluženo, nema šta da se objašnjava.
3 - andelob, vidim da su retki koji su glasali za njega, ali ja sam pod uticajem dugog boravka na NBA cro imao priliku da vidim koliko on zna o NBA, bile to 50-te godine, 90-te ili sadašnjost. A tek mu je 17 godina.
1 - NBA History Fan, po samim kolumnama se vidi da zna jako puno o NBA, ali je očigledno da nešto kraće prati NBA od Jacka Demspeya, i to ga deli od prvog mesta.
NAJBOLJI KOLUMNISTA
5 - NBA History fan - razlog? Podrazumeva se.
3 - Mr.Big Shot - Dugo vremena naš najbolji i glavni kolumnista, dok nije došao NHF. I sada se vratio na stari put.
1 - Dzomba - Šteta što nije češće pisao, one 2 na početku su bile zakon.
NAJDUHOVITIJI CLAN FORUMA
5 - Seljak - Sećam se kako je podjebavao Dzombu, a inače je najkonstantniji što se tiče provala na forumu.
3 - Dzomba - Ima smisla za humor, bez sumnje, baš sam se smejao njegovim postovima.
1 - West - Ozbiljan član, ali nas je par puta sa stilom nasmejao.
NAJVECI SPAMER
5 - -the lood- - Samo jer ima najveći broj postova i što je mene podjebavao da sam spamer.

3 - kolly 8 - Brat loodija!
1 - Balzak - On bi i sam hteo da je najveći spamer.
CLAN KOJI SE NAJVISE ZALAZE OKO FORUMA
5 - Lazicy - Ima li tu šta da se priča? Skinovi, postovi, teme, igre na forumu, pisanje za portal, nekolicina kolumni. Jednom rečju - Napravio forum, i sve vam je jasno.
3 - NBA History fan - On nam je kao sa neba pao na forum.
Niotkud, došao NHF i postao glavni kolumnista. Zbog toga ga jako cenim.
1 - Koleman994 - "Zlatni član" - isto objašnjenje kao tamo.
ZLATNI CLAN FORUMA
Dao sam Bigiju 5, povratnik, dok nije "otišao" sa foruma, najčešće je pisao u NBA delu, najbolje poznavao NBA, i pritom je bio ubedljivo najbolji kolumnista. Sada se vratio, i nastavio u istom ritmu.
3 - Lazicy, dao bi mu 5, ali eto Bigi je presudio sticajem okolnosti.
1 - Koleman, šta da kažem nego najpouzdaniji član. Most improved "player" što se tiče gledanja NBA, koliko je on samo napredovao u tome. Pritom je zasluženo global mod, piše u NBA delu, ne mrzi ga da napiše i po koji poduži post, zaista retko smo mogli da vidimo da on spamuje.
NAJVECI POZNAVALAC NBA LIGE
5 - Jack Dempsey, zasluženo, nema šta da se objašnjava.
3 - andelob, vidim da su retki koji su glasali za njega, ali ja sam pod uticajem dugog boravka na NBA cro imao priliku da vidim koliko on zna o NBA, bile to 50-te godine, 90-te ili sadašnjost. A tek mu je 17 godina.
1 - NBA History Fan, po samim kolumnama se vidi da zna jako puno o NBA, ali je očigledno da nešto kraće prati NBA od Jacka Demspeya, i to ga deli od prvog mesta.
NAJBOLJI KOLUMNISTA
5 - NBA History fan - razlog? Podrazumeva se.
3 - Mr.Big Shot - Dugo vremena naš najbolji i glavni kolumnista, dok nije došao NHF. I sada se vratio na stari put.
1 - Dzomba - Šteta što nije češće pisao, one 2 na početku su bile zakon.
NAJDUHOVITIJI CLAN FORUMA
5 - Seljak - Sećam se kako je podjebavao Dzombu, a inače je najkonstantniji što se tiče provala na forumu.
3 - Dzomba - Ima smisla za humor, bez sumnje, baš sam se smejao njegovim postovima.
1 - West - Ozbiljan član, ali nas je par puta sa stilom nasmejao.
NAJVECI SPAMER
5 - -the lood- - Samo jer ima najveći broj postova i što je mene podjebavao da sam spamer.

3 - kolly 8 - Brat loodija!
1 - Balzak - On bi i sam hteo da je najveći spamer.

CLAN KOJI SE NAJVISE ZALAZE OKO FORUMA
5 - Lazicy - Ima li tu šta da se priča? Skinovi, postovi, teme, igre na forumu, pisanje za portal, nekolicina kolumni. Jednom rečju - Napravio forum, i sve vam je jasno.
3 - NBA History fan - On nam je kao sa neba pao na forum.
Niotkud, došao NHF i postao glavni kolumnista. Zbog toga ga jako cenim.1 - Koleman994 - "Zlatni član" - isto objašnjenje kao tamo.

Jedino što pišem one vesti..

i nisam ni glasao ali evo podeliću svoje skromno mišljenje sa ekipom...