ForumAtlantaCharlotteChicagoClevlandDallasDenverDetroitGolden StateIndianaClippers MemphisMiamiMillwaukeeNew YerseyNew OrlandsNew YorkOklahomaPhiladelphiaPhoenixPortlandSacramentoSpursRaptorsUtahWashington

Goto page : 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 2]

1 Dr Dre on Tue Apr 05, 2011 9:34 pm

johnny24

NBA Superstar
NBA Superstar
Definitivno Bog komponovanja rep i hip hop muzike... Stvaratelj G-Funk -a.. Uz sve to, "otkrio" je i neke od najboljih repera danasnjice poput Eminema, Snoop Dogga (a.k.a. Snoop Doggy Dog), 50 Centa itd., koje je upisao u svoju izdavacku kucu Aftermath, koju je i sam osnovao. Do sad je izdao dva svoja "licna" albuma na kojim cak i repuje, a na mnogo ostalih albuma je "umesan" bar delom. Po najnovijim informacijama, njegov treci i zadnji album, Detox, trebao bi da izadje 20. aprila ove godine. Vec su izbacena dva singla sa tog albuma, Kush i I need a doctor.

Vise informacija o njemu: http://en.wikipedia.org/wiki/Dr._Dre

Njegove najbolje pesme:

i taaaaaako dalje..

Dve najnovije:

Pesme za koje je dre napravio beat:

iii jos mnoge Very Happy

View user profile Online

2 Re: Dr Dre on Tue Apr 05, 2011 10:28 pm

Iggy9-13

All-Star
All-Star
meni jedan od najdražih.

View user profile

3 Re: Dr Dre on Tue Apr 05, 2011 10:48 pm

Dacha

Administrator
Administrator
onaj drugi album je jedan od najgorih albuma rep muzike. nidje veze sa mozgom.
prvi je kul a od ovog treceg ocekujem neko fensi sranje. kao producent je bio jedan od boljih (vise nije), kao reper je 0.

View user profile http://www.nba-serbia.net

4 Re: Dr Dre on Tue Apr 05, 2011 10:50 pm

Kuzman

NBA Superstar
NBA Superstar
nzm nikad ga nisam nesto gotivio, ali ono, respekt za sve pesme, od ovih gore nista ne slusam niti sam slusao OSIM Still Dre koja je epic...

View user profile

5 Re: Dr Dre on Wed Apr 06, 2011 1:56 pm

johnny24

NBA Superstar
NBA Superstar
Seljak wrote:onaj drugi album je jedan od najgorih albuma rep muzike. nidje veze sa mozgom.
prvi je kul a od ovog treceg ocekujem neko fensi sranje. kao producent je bio jedan od boljih (vise nije), kao reper je 0.

OK, pa ne mora bas svaka pesma ili album da bude o sranjima koje je covek preziveo ili nesto slicno. Vecina misli upravo suprotno od tebe, da je drugi bio mnogo bolji od prvog, a to pokazuje i statistika (dre je skoro propao posle tog prvog albuma a posle drugog se vinuo u nebesa i zaradio veliku lovu). Taj album i jeste bio uradjen na foru da budu pesme bolje matre a lirike o weedu i tim stvarima... Doduse, cak i pesme Still Dre i Forgot about Dre imaju neko znacenje. U prvoj je blago receno oduvao sve one koji su posumnjali da se nece vratiti i da je zavrsio, a u drugoj skoro to isto, samo ima reci malo i o (tada) novoj generaciji repa koja mu je na k.... isla. I da, kao reper on naravno da nije nesto posto sve sto on repuje nije nista napisao, posto je imao previse obaveza oko komponovanja... A na osnovu ovih dveju pesama sa novog albuma, naravno da se moze zakljuciti da nece ostati isti stil. Ali jebiga, sad su ta sranja popularna... Da napravi neku G-Funk pesmu, samo bi ga verovatno stari slusaoci respektovali, a ova nova masa bi to odma odbacila... Ono, old school rap ima najvise 50m pregleda na Youtubeu (Hit em up od tupaka), a s druge strane, Dzastin biber ima pola milijarde Facepalm ...sto jasno govori da treba Dre da radi noviji "zanr"...

View user profile Online

6 Re: Dr Dre on Wed Apr 06, 2011 3:03 pm

Ћира

NBA Superstar
NBA Superstar
To sto si ti sad rekao da treba da uradi je upravo razlog zbog kojeg rep, kao i ostali muzicki zanrovi, ide u kurac. Muzika koju slusamo postaje bezvredna i besmislena jer je cilj zgrnuti lovu na bilo kakav nacin...

View user profile Online

7 Re: Dr Dre on Wed Apr 06, 2011 5:06 pm

Dacha

Administrator
Administrator
cira je sve lepo objasnio.

a da se najbolji reper ceni po tome koliko je para od albuma zaradio, jay z i kanye bi bili najbolji reperi a ustvari su obican mejnstrim kurton. na svu srecu nisam dzonijevih godina pa ne odrastam u vremenu kad je moja omiljena muzika na najnizem mogucem nivou. good bless old school.

8 Re: Dr Dre on Wed Apr 06, 2011 6:30 pm

Zola

Chairman
Chairman
Gud bles? XD

9 Re: Dr Dre on Wed Apr 06, 2011 7:20 pm

Meni jedan od omiljenih repera

View user profile

10 Re: Dr Dre on Wed Apr 06, 2011 7:35 pm

Strax

Administrator
Administrator
Ja sam po pitanju repa (i old school i ovaj novi) neupućen, ali na malo drugačiji način neupućen... "Gledam uglavnom samo pravo bez ikakvog pogleda na stranu"... pod tim mislim da sam tanak sa bilo kakvim vestima, tračevima i zanimljivostima u vezi svih repera... moje je jednostavno da upalim YT, ukucam jednu pesmu od 30 koje mi se vrte na playlisti u glavi i uživam. Ja do nedavno nisam znao pravo ime Rakima, a omiljeni mi je reper već duže vreme.

View user profile

11 Re: Dr Dre on Wed Apr 06, 2011 7:38 pm

Ћира

NBA Superstar
NBA Superstar
Pa ono...raspoznaje se lako dobar i budjav rep...samo slusas tekst...Very Happy

View user profile Online

12 Re: Dr Dre on Wed Apr 06, 2011 7:45 pm

Iggy9-13

All-Star
All-Star
to kaj vi ovdje pričate je samo vaše mišljenje, treba se slušati glas pravih repera kaj misle o njemu.

View user profile

13 Re: Dr Dre on Wed Apr 06, 2011 7:48 pm

Ћира

NBA Superstar
NBA Superstar
Ovi sto su s njim ce da ga hvale, a ovi drugi da ga pljuju...trena slusati dugogodisnje slusaoce...kao npr Darjana...
Nekada je rep imao znacenje i poentu...sad je samo lupanje u prazno...

View user profile Online

14 Re: Dr Dre on Wed Apr 06, 2011 7:49 pm

Kuzman

NBA Superstar
NBA Superstar
Mos Def
Dmx
Cyhi Da Prynce
Freeway
Flipsyde
M.O.P.
T.I.
Joell Ortiz
NAS
Lupe Fiasco
Rich Boy
Flipsyde
i vise me mrzi da pisem i da cackam po playlisti, imam i Dre-ovih pesama ali nista mi nije posebno, ova nova pesma sto je EM uradio za njega je gotivna, ali to je po meni neki RnB nzm ni ja sta je.

View user profile

15 Re: Dr Dre on Wed Apr 06, 2011 7:50 pm

Iggy9-13

All-Star
All-Star
slazem se se svim ono kaj si napisao o danjasnjem repu, i stvarno sam zamrzio danasnji rep. Tolko sam ga zamrzio da ga poslusam rjetko kada.

View user profile

16 Re: Dr Dre on Wed Apr 06, 2011 7:54 pm

Kuzman

NBA Superstar
NBA Superstar
ja na primer uopste nemam nista protiv danasnjeg repa, i slusam ga dosta, ALI Lil Wayne, Soulja Boy Ross i ove ostale ja stvarno ne mogu da podnesem, pogotovo lil wayne koji mi se gadi kad ga vidim, a tek kad zapeva to necu ni da komentarisem.

View user profile

17 Re: Dr Dre on Wed Apr 06, 2011 8:07 pm

Iggy9-13

All-Star
All-Star
d-wade, svaki reper bi se prodao za pare. Tako je The Game molio 50 centa preko twittera da ga vrati u g-unit. Zašto tako gudo cekamo njegov album?! zato kaj nema para, i sad se pridruzio upravo Wayneu. Tako je ludacris i svi zivi i nezivi. Jedini rep koji se moze uspoređivati s onim prije, je onaj underground njima nisu bitne pare

View user profile

18 Re: Dr Dre on Wed Apr 06, 2011 8:15 pm

johnny24

NBA Superstar
NBA Superstar
Seljak wrote:cira je sve lepo objasnio.

a da se najbolji reper ceni po tome koliko je para od albuma zaradio, jay z i kanye bi bili najbolji reperi a ustvari su obican mejnstrim kurton. na svu srecu nisam dzonijevih godina pa ne odrastam u vremenu kad je moja omiljena muzika na najnizem mogucem nivou. good bless old school.

Ja uopste ne cenim repera po tome koliko je para zaradio. Samo sam spomenuo da je normalno da Dre pravi "muziku na najnizem nivou" posto pare odatle idu ko pecurke posle kise, znas, zabole njega za old skul sranja i tako te stvari, to je umrlo jos devedesetih, cast izuzecima. I zato, kao sto kaze cira, rep ide u kurac. I moja omiljena muzika DEFINITIVNO nije ona na koju ti mislis da jeste, jednostavno sam vise zgotivio Drea i kompaniju, jer me njegova muzika opusta i oraspolozi kad sam onako dobro sjeban... Slusam i 2paca, tj old school rap sa znacenjem, uz to i neke Eminemove pesme i jos od par repera, ali eto, mozda jos nisam na tvom nivou da ja tacno shvatim sta je zeleo da kaze. Ali okvirno shvatim, i za moje godine i koliko kratko slusam rep rekao bih da je to ok. A ove dzej zijeve i lil vejnove treba pod hitno ubiti..

View user profile Online

19 Re: Dr Dre on Wed Apr 06, 2011 9:02 pm

pfc.tomcat

All-Star
All-Star
Verovatno jedina pesma koju znam odo ovog doktora... Jbg, ipak nije to Dr Iggi pa da sve ynam napamet!

View user profile

20 Re: Dr Dre on Wed Apr 06, 2011 10:13 pm

Iggy9-13

All-Star
All-Star
pfc.tomcat wrote:Jbg, ipak nije to Dr Iggi pa da sve ynam napamet!

kaj si time htio reci? Rolling Eyes

View user profile

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 2]

Goto page : 1, 2  Next