View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Kraljevic Marko Jaric on Sat Oct 03 2009, 15:30

Zola


avatar
Chairman
Chairman
Kraljević Marko JarićPredsednik Reala Florentino Perez duboko je zavukao ruku u džep za renoviranje košarkaškog pogona Madriđana ovog leta, a pod uticajem trenera Etorea Mesine mogao bi ponovo da odreši kesu. Meta trofejnog stručnjaka je glavom i bradom Marko Jarić, srpski internacionalac koji je pre nekoliko dana sporazumno raskinuo ugovor sa NBA ligašem Memfisom.

Na Pirinejima se stidljivo provukla informacija o obnovljenom flertu trofejnog stručnjaka i srpskog pleja, koji su uspšešno sarađivali u Kinderu iz Bolonje, gde su osvojili titulu šampiona Italije i Evroligu, 2001. godine.

- Ovo je samo ideja Etorea Mesine, sa kojim je Marko uspešno sarađivao. Međutim, nema nikavih konkretnih informacija. Sve je na nivou razmišljanja, nisam upoznat da li je bilo pregovora. U ovom trenutku ne mogu da kažem da li će se moj sin vratiti u Evropu ili će ostati u Americi- objašnjava Markov otac Srećko Jarić za dnenvi list Blic.

Podsetimo, ponovnim dolaskom na madridski presto prebogati Perez rešio je da umije ekipu koja nije osvojila trofej dve godine. Za dovođenje trofejnog trenera Etorea Mesine i devetorice zvučnih pojačanja potrošio je oko 22 miliona evra.

Hoće li se Jarić pridružiti Veličkoviću, Priđoniju, Kaukenasu, Vidalu, Hansenu, Dašiću, Garbahosi, Darijusu Lavrinoviču i Sambu? Sa Markom bi u kraljevsku porodicu ušetala i supruga Adrijana Lima. Brazilska manekenka imala bi marketinšku vrednost srazmernu košarkaškim virtuozima, a košarkaška verzija bračnog para Bekam mogla bi Perezu da vrati pristojan procenat već potrošenih "evrića".

View user profile http://www.nba-serbia.net

2 Re: Kraljevic Marko Jaric on Sat Oct 03 2009, 17:06

Strax


avatar
Administrator
Administrator
Ja mislim da je dobro uradio sto je otisao u Evropu....vidi se da u NBA nema sta da traži...
Čak i u Realu ne bi imao neku zapaženiju ulogu....tako da mislim da bi za njega najbolje bilo da je došao u Zvezdu,Hemofarm,FMP....

View user profile Online

3 Re: Kraljevic Marko Jaric on Sat Oct 03 2009, 18:59

stefan23


avatar
All-Star
All-Star
Taj nece ni tu igrati...

View user profile

Sponsored contentView previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum