Share
Go down
avatar
Zola
Posts : 31973
Age : 22
Location : Novi Sad
San Antonio Spurs
http://www.nba-serbia.net

Kraljevic Marko Jaric

on Sat Oct 03 2009, 15:30
Kraljević Marko JarićPredsednik Reala Florentino Perez duboko je zavukao ruku u džep za renoviranje košarkaškog pogona Madriđana ovog leta, a pod uticajem trenera Etorea Mesine mogao bi ponovo da odreši kesu. Meta trofejnog stručnjaka je glavom i bradom Marko Jarić, srpski internacionalac koji je pre nekoliko dana sporazumno raskinuo ugovor sa NBA ligašem Memfisom.

Na Pirinejima se stidljivo provukla informacija o obnovljenom flertu trofejnog stručnjaka i srpskog pleja, koji su uspšešno sarađivali u Kinderu iz Bolonje, gde su osvojili titulu šampiona Italije i Evroligu, 2001. godine.

- Ovo je samo ideja Etorea Mesine, sa kojim je Marko uspešno sarađivao. Međutim, nema nikavih konkretnih informacija. Sve je na nivou razmišljanja, nisam upoznat da li je bilo pregovora. U ovom trenutku ne mogu da kažem da li će se moj sin vratiti u Evropu ili će ostati u Americi- objašnjava Markov otac Srećko Jarić za dnenvi list Blic.

Podsetimo, ponovnim dolaskom na madridski presto prebogati Perez rešio je da umije ekipu koja nije osvojila trofej dve godine. Za dovođenje trofejnog trenera Etorea Mesine i devetorice zvučnih pojačanja potrošio je oko 22 miliona evra.

Hoće li se Jarić pridružiti Veličkoviću, Priđoniju, Kaukenasu, Vidalu, Hansenu, Dašiću, Garbahosi, Darijusu Lavrinoviču i Sambu? Sa Markom bi u kraljevsku porodicu ušetala i supruga Adrijana Lima. Brazilska manekenka imala bi marketinšku vrednost srazmernu košarkaškim virtuozima, a košarkaška verzija bračnog para Bekam mogla bi Perezu da vrati pristojan procenat već potrošenih "evrića".
avatar
Strax
Posts : 27214
Age : 22
Location : -
Sacramento Kings

Re: Kraljevic Marko Jaric

on Sat Oct 03 2009, 17:06
Ja mislim da je dobro uradio sto je otisao u Evropu....vidi se da u NBA nema sta da traži...
Čak i u Realu ne bi imao neku zapaženiju ulogu....tako da mislim da bi za njega najbolje bilo da je došao u Zvezdu,Hemofarm,FMP....
avatar
stefan23
Posts : 1074
Detroit Pistons

Re: Kraljevic Marko Jaric

on Sat Oct 03 2009, 18:59
Taj nece ni tu igrati...
Sponsored content

Re: Kraljevic Marko Jaric

Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum