1
Mrakar on Wed May 25, 2011 3:02 pm
Pozz ljudi, vjerovatno me dosta vas i zna sa nba-cro foruma...
Registrovan sam ovde ima 2 mjeseca ali sam samo citao mrsko mi bilo pisati ali eto da i ja sta napisem da ne berem samo pametne
Uglavnom da ne pisem po svim temama ko mi je najdrazi najbolji i tako sve cu napisati ovde(jbg malo ce biti duze pa kome se da citati...)
My name is Mitar, im from Samac, BiH, im born 28.09.1990 and i will now stop to write English...
Navijam, tj. simpatiziram New Orleans Hornetse, najdrazi igrac mi je naravno Paul...
Kada sam poceo koliko toliko pratiti nba svidjali su mi se kingsi naravno zbog peje ali najvise sonicsi zbog ray allena koji mi je bio najdrazi igrac. Kad sam poceo intezivnije pratiti NBA odmah su mi se svidili hornetsi i to bi to...
Uvijek sam vise folio igrace finese i tise igrace nego divlje i one koji se foliraju previse. Jedino Mela gotivim od tih zato sto je covjek uvijek opusten i ne laze ljude, ako znate na sta mislim
Mrzim naravno Miami i Jamesa. Zasto? pa zato sto je plackonja i cmizdravac kad gubi a preserator i divljo koji se plazi i lupa po prsima kad pobjedjuje a to mi je nesto najmrze kod covjeka. Jedino jos mozda mesija mrzim ko njega(i profesora Geodetskog premjera
) zato sto su isti u potpunosti
Uz to ne volim ljude koji obecaju nesto("necu otici iz clevelanda dok ne donesem titulu u ovaj grad") a ne ispune...
Osim takvi ljudi ne volim ni igrace poput westbrooka i rosea koji su dobro precijenjeni a prilicno su maloumni...
Najdraza petorka:
Paul/Deron
Allen/Aflalo
Melo/Pierce
West/Garnett/Duncan
Chandler/Howard
Najmrza:
Westbrook/Rose
Mayo/Green
James/Ariza
Gasol/Bosh
???/???
naravno ovo se mijenja cesto
Nabjolja petorka:
Paul/Williams
Wade/Kobe
James/Durant
Nowitzki/Garnett
Howard/Bynam
najgora:
Shakur
Green
Ariza
P.Ewing Jr
Asik
najbolji suteri: Allen, Kobi, Nowtizki, Durantula
Najgori: Ariza, Brewer, T.Allen
Najbolji asistenti: Paul, Nash, Rondo, Deron
Najgori: Westbrook, Westbrook, Westbrok, Rose
Najbolji skakac: Howard x25, Love
najbolji bloker: Howard x19, Smith, Wade(za svoju poziciju naravno)
Najbolji odbrambeni:
Paul/Rondo
T.Allen/Wade
Igoudala/Battier
Garnett/J.Anthony
Howard/Chandler
najbolji strijelci:
Melo, Durant, Kobe, James, Nowtizki,..
nemam pojma sta bi vise, vjerovatno sam i mnogo gore igraca preskocio i svega ali jbg ubacicu kasnije...
Sto se sezone NBA tice, ovaj mi je playoff najgori ikad, zbog toga sto su sve ekipe koje gotivim ispale. Sada za dallas u finalu iako ne vjerujem da imaju neke sanse, kasnije cu napisati zasto...
I da zaboravio sam reci, NBA gledam stalno, mozda i previse(prepoznaje to moj index nazalost ), pogledam otprlike 60-ak utamica hornetsa u regularnoj i naravno citav playoff(naravno kad je vise utakmica biram jednu...)
Sa ovim postom sam sebi presudio, pola foruma, ako ne i vise ce me odmah zamrziti, ali sta je tu je, moram reci sta mislim
Registrovan sam ovde ima 2 mjeseca ali sam samo citao mrsko mi bilo pisati ali eto da i ja sta napisem da ne berem samo pametne
Uglavnom da ne pisem po svim temama ko mi je najdrazi najbolji i tako sve cu napisati ovde(jbg malo ce biti duze pa kome se da citati...)
My name is Mitar, im from Samac, BiH, im born 28.09.1990 and i will now stop to write English...
Navijam, tj. simpatiziram New Orleans Hornetse, najdrazi igrac mi je naravno Paul...
Kada sam poceo koliko toliko pratiti nba svidjali su mi se kingsi naravno zbog peje ali najvise sonicsi zbog ray allena koji mi je bio najdrazi igrac. Kad sam poceo intezivnije pratiti NBA odmah su mi se svidili hornetsi i to bi to...
Uvijek sam vise folio igrace finese i tise igrace nego divlje i one koji se foliraju previse. Jedino Mela gotivim od tih zato sto je covjek uvijek opusten i ne laze ljude, ako znate na sta mislim

Mrzim naravno Miami i Jamesa. Zasto? pa zato sto je plackonja i cmizdravac kad gubi a preserator i divljo koji se plazi i lupa po prsima kad pobjedjuje a to mi je nesto najmrze kod covjeka. Jedino jos mozda mesija mrzim ko njega(i profesora Geodetskog premjera
) zato sto su isti u potpunosti
Uz to ne volim ljude koji obecaju nesto("necu otici iz clevelanda dok ne donesem titulu u ovaj grad") a ne ispune...Osim takvi ljudi ne volim ni igrace poput westbrooka i rosea koji su dobro precijenjeni a prilicno su maloumni...
Najdraza petorka:
Paul/Deron
Allen/Aflalo
Melo/Pierce
West/Garnett/Duncan
Chandler/Howard
Najmrza:
Westbrook/Rose
Mayo/Green
James/Ariza
Gasol/Bosh
???/???
naravno ovo se mijenja cesto
Nabjolja petorka:
Paul/Williams
Wade/Kobe
James/Durant
Nowitzki/Garnett
Howard/Bynam
najgora:
Shakur
Green
Ariza
P.Ewing Jr
Asik
najbolji suteri: Allen, Kobi, Nowtizki, Durantula
Najgori: Ariza, Brewer, T.Allen
Najbolji asistenti: Paul, Nash, Rondo, Deron
Najgori: Westbrook, Westbrook, Westbrok, Rose
Najbolji skakac: Howard x25, Love
najbolji bloker: Howard x19, Smith, Wade(za svoju poziciju naravno)
Najbolji odbrambeni:
Paul/Rondo
T.Allen/Wade
Igoudala/Battier
Garnett/J.Anthony
Howard/Chandler
najbolji strijelci:
Melo, Durant, Kobe, James, Nowtizki,..
nemam pojma sta bi vise, vjerovatno sam i mnogo gore igraca preskocio i svega ali jbg ubacicu kasnije...
Sto se sezone NBA tice, ovaj mi je playoff najgori ikad, zbog toga sto su sve ekipe koje gotivim ispale. Sada za dallas u finalu iako ne vjerujem da imaju neke sanse, kasnije cu napisati zasto...
I da zaboravio sam reci, NBA gledam stalno, mozda i previse(prepoznaje to moj index nazalost ), pogledam otprlike 60-ak utamica hornetsa u regularnoj i naravno citav playoff(naravno kad je vise utakmica biram jednu...)
Sa ovim postom sam sebi presudio, pola foruma, ako ne i vise ce me odmah zamrziti, ali sta je tu je, moram reci sta mislim