ForumAtlantaCharlotteChicagoClevlandDallasDenverDetroitGolden StateIndianaClippers MemphisMiamiMillwaukeeNew YerseyNew OrlandsNew YorkOklahomaPhiladelphiaPhoenixPortlandSacramentoSpursRaptorsUtahWashington

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Mrakar on Wed May 25, 2011 3:02 pm

Mrakar

NBA Player
NBA Player
Pozz ljudi, vjerovatno me dosta vas i zna sa nba-cro foruma...
Registrovan sam ovde ima 2 mjeseca ali sam samo citao mrsko mi bilo pisati ali eto da i ja sta napisem da ne berem samo pametne Smile

Uglavnom da ne pisem po svim temama ko mi je najdrazi najbolji i tako sve cu napisati ovde(jbg malo ce biti duze pa kome se da citati...)

My name is Mitar, im from Samac, BiH, im born 28.09.1990 and i will now stop to write English...

Navijam, tj. simpatiziram New Orleans Hornetse, najdrazi igrac mi je naravno Paul...
Kada sam poceo koliko toliko pratiti nba svidjali su mi se kingsi naravno zbog peje ali najvise sonicsi zbog ray allena koji mi je bio najdrazi igrac. Kad sam poceo intezivnije pratiti NBA odmah su mi se svidili hornetsi i to bi to...
Uvijek sam vise folio igrace finese i tise igrace nego divlje i one koji se foliraju previse. Jedino Mela gotivim od tih zato sto je covjek uvijek opusten i ne laze ljude, ako znate na sta mislim Smile

Mrzim naravno Miami i Jamesa. Zasto? pa zato sto je plackonja i cmizdravac kad gubi a preserator i divljo koji se plazi i lupa po prsima kad pobjedjuje a to mi je nesto najmrze kod covjeka. Jedino jos mozda mesija mrzim ko njega(i profesora Geodetskog premjera Very Happy ) zato sto su isti u potpunosti Smile Uz to ne volim ljude koji obecaju nesto("necu otici iz clevelanda dok ne donesem titulu u ovaj grad") a ne ispune...

Osim takvi ljudi ne volim ni igrace poput westbrooka i rosea koji su dobro precijenjeni a prilicno su maloumni...

Najdraza petorka:
Paul/Deron
Allen/Aflalo
Melo/Pierce
West/Garnett/Duncan
Chandler/Howard

Najmrza:
Westbrook/Rose
Mayo/Green
James/Ariza
Gasol/Bosh
???/???

naravno ovo se mijenja cesto Very Happy

Nabjolja petorka:

Paul/Williams
Wade/Kobe
James/Durant
Nowitzki/Garnett
Howard/Bynam

najgora:
Shakur
Green
Ariza
P.Ewing Jr
Asik
Very Happy

najbolji suteri: Allen, Kobi, Nowtizki, Durantula
Najgori: Ariza, Brewer, T.Allen

Najbolji asistenti: Paul, Nash, Rondo, Deron
Najgori: Westbrook, Westbrook, Westbrok, Rose

Najbolji skakac: Howard x25, Love

najbolji bloker: Howard x19, Smith, Wade(za svoju poziciju naravno)

Najbolji odbrambeni:
Paul/Rondo
T.Allen/Wade
Igoudala/Battier
Garnett/J.Anthony
Howard/Chandler

najbolji strijelci:
Melo, Durant, Kobe, James, Nowtizki,..

nemam pojma sta bi vise, vjerovatno sam i mnogo gore igraca preskocio i svega ali jbg ubacicu kasnije...

Sto se sezone NBA tice, ovaj mi je playoff najgori ikad, zbog toga sto su sve ekipe koje gotivim ispale. Sada za dallas u finalu iako ne vjerujem da imaju neke sanse, kasnije cu napisati zasto...

I da zaboravio sam reci, NBA gledam stalno, mozda i previse(prepoznaje to moj index nazalost ), pogledam otprlike 60-ak utamica hornetsa u regularnoj i naravno citav playoff(naravno kad je vise utakmica biram jednu...)

Sa ovim postom sam sebi presudio, pola foruma, ako ne i vise ce me odmah zamrziti, ali sta je tu je, moram reci sta mislim Cool

View user profile

2 Re: Mrakar on Wed May 25, 2011 3:07 pm

Sky

MVP
MVP
dobrodošao Mrakare Smile

View user profile

3 Re: Mrakar on Wed May 25, 2011 3:24 pm

Dacha

Administrator
Administrator
pa zato sto je plackonja i cmizdravac kad gubi a preserator i divljo koji se plazi i lupa po prsima kad pobjedjuj

isto se moze reci za garneta i pirsa kafa

inace dobrodosao, samo smanji avatar banana3

View user profile http://www.nba-serbia.net Online

4 Re: Mrakar on Wed May 25, 2011 3:34 pm

Mrakar

NBA Player
NBA Player
Seljak wrote:
pa zato sto je plackonja i cmizdravac kad gubi a preserator i divljo koji se plazi i lupa po prsima kad pobjedjuj

isto se moze reci za garneta i pirsa kafa

vise-manje, ni blizu kao za drama queena...
Uglavnom, njih dvojica nisu spominjani kao najbolji ikada, svemoguci i slicno...

James mi je bas neki dan jos jednom pritisnuo zivac kad je posle izbacivanja celticsa krenuo k'o fol pohvali celticse i rekao da su se on wade i bosh sastali bas zbog njih trojice, ne uzimajuci u obzir da su njih trojica sastali pri kraju karijere a ne u svojim najboljim godinama... Uglavnom ne mogu vise na ovu temu, i previse sam vremena na to potrosio, tesko ce sta promijeniti moje misljenje o njemu...

View user profile

5 Re: Mrakar on Wed May 25, 2011 5:35 pm

SN13

Moderator
Moderator
Osim takvi ljudi ne volim ni igrace poput westbrooka i rosea koji su dobro precijenjeni a prilicno su maloumni...

Najgori: Westbrook, Westbrook, Westbrok, Rose

WELCOME! Very Happy....ne slazem se bas skroz sa tvojim misljenjem ali za ovo veliki respekt Very Happy

View user profile

6 Re: Mrakar on Wed May 25, 2011 6:26 pm

Strax

Administrator
Administrator
Iako te znam i sa NBA-Cro-a, moram još jednom da izrazim respekt, naravno, znaš za koga... Kris Pola! Very Happy Respekt!
I, dobrodošao!

View user profile

7 Re: Mrakar on Wed May 25, 2011 6:49 pm

Mrakar wrote:

Mrzim naravno Miami i Jamesa. Zasto? pa zato sto je plackonja i cmizdravac kad gubi a preserator i divljo koji se plazi i lupa po prsima kad pobjedjuje a to mi je nesto najmrze kod covjeka.

Respekt! Respekt! Respekt!

View user profile

8 Re: Mrakar on Wed May 25, 2011 7:26 pm

Despot69

Sixth man
Sixth man
Postovanje, dobrodosao Very Happy

View user profile

9 Re: Mrakar on Wed May 25, 2011 7:31 pm

Zola

Chairman
Chairman