Ja bih urucio ispisnice sa zahvalnicom Petru Bozicu, Jaki Klobucaru i Dusanu Kecmanu. Koliko god ja voleo Kecmana on vise ne moze da igra, suvise je spor, koordinacija pokreta tuzna blago receno, vise ni odbranu ne moze a i nikad nije bio klasa od igraca, nije mogao da igra u Panatinaikosu i nikad u reprezentaciji ali legenda je kluba i to je za postovanje, oni kosevi uz zvuk sirene i partija protiv Makabija u Izraelu prosle godine za divljenje ali doslo je vreme da se rastajemo.
Klobucar je prica za sebe, on je neki bek "suter", njega ne treba komentarisati, kako je on igrao na svetskom ja ne znam. A Bozic rukometas dosta je bilo, on nikad nije ni bio igrac za Partizan, zavrsio je tu igrom slucaja i zahvaljujuci Vujosevicu koji je imao neke posebne zadatke za njega (da napravi faul) a Dzerels je najlosiji crnac bek u istoriji Partizana. Dzavai ne zna sta je odbrana, on je toliko glup za odbranu da je to kriminal pusti, on pik end rol osnovni ne zna da brani, tu se totalno gubi. Veseli ne moze bacanje da pogodi

tehnicki totalno neobucen igrac a nasi neki strucnjaci se usudjuju da ga porede sa Novickim

Gist sem suta i fizikalija je bik, al dobro da ima sve ostao bi u San Antoniu. Milosavljevic je jak, mehanika suta blagi horor, dosta krut u driblinzima, isto prosecan igrac. Ko je sastavio ovu ekipu svaka mu cast, al tako je to uvek kada pare udare u glavu, prosle godine su izradili navijace za ulaznice u Parizu (naredjenje sa drzavnog vrha) i raspodali ceo tim od prosle godine a kao dosli neki sponzori. Sve u svemu ovo je ekipa najgora u zadnjih 5,6 godina i ne zasluzuje da bude u top16 ali eto uz pomoc Pionira se tu nasla, sve dalje je misaona imenica.