ForumAtlantaCharlotteChicagoClevlandDallasDenverDetroitGolden StateIndianaClippers MemphisMiamiMillwaukeeNew YerseyNew OrlandsNew YorkOklahomaPhiladelphiaPhoenixPortlandSacramentoSpursRaptorsUtahWashington

Goto page : Previous  1, 2, 3 ... 12 ... 22  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 2 of 22]

21 Re: KK Partizan on Thu Feb 03, 2011 10:49 pm

Koleman

Global Moderator
Global Moderator
Celo navijanje je posvećeno navijačima. Ne bih da ulazim u to pa ću samo reći. Želim im pravdu isto koliko i Urošu, tj. mislim da su dobili prave kazne a da neki drugi nisu. To što ti neki drugi nisu, ove ''naše'' ni malo ne amnestira.

View user profile

22 Re: KK Partizan on Thu Feb 03, 2011 10:50 pm

Sylar

NBA Player
NBA Player
Ja bih urucio ispisnice sa zahvalnicom Petru Bozicu, Jaki Klobucaru i Dusanu Kecmanu. Koliko god ja voleo Kecmana on vise ne moze da igra, suvise je spor, koordinacija pokreta tuzna blago receno, vise ni odbranu ne moze a i nikad nije bio klasa od igraca, nije mogao da igra u Panatinaikosu i nikad u reprezentaciji ali legenda je kluba i to je za postovanje, oni kosevi uz zvuk sirene i partija protiv Makabija u Izraelu prosle godine za divljenje ali doslo je vreme da se rastajemo.
Klobucar je prica za sebe, on je neki bek "suter", njega ne treba komentarisati, kako je on igrao na svetskom ja ne znam. A Bozic rukometas dosta je bilo, on nikad nije ni bio igrac za Partizan, zavrsio je tu igrom slucaja i zahvaljujuci Vujosevicu koji je imao neke posebne zadatke za njega (da napravi faul) a Dzerels je najlosiji crnac bek u istoriji Partizana. Dzavai ne zna sta je odbrana, on je toliko glup za odbranu da je to kriminal pusti, on pik end rol osnovni ne zna da brani, tu se totalno gubi. Veseli ne moze bacanje da pogodi Facepalm tehnicki totalno neobucen igrac a nasi neki strucnjaci se usudjuju da ga porede sa Novickim Facepalm Gist sem suta i fizikalija je bik, al dobro da ima sve ostao bi u San Antoniu. Milosavljevic je jak, mehanika suta blagi horor, dosta krut u driblinzima, isto prosecan igrac. Ko je sastavio ovu ekipu svaka mu cast, al tako je to uvek kada pare udare u glavu, prosle godine su izradili navijace za ulaznice u Parizu (naredjenje sa drzavnog vrha) i raspodali ceo tim od prosle godine a kao dosli neki sponzori. Sve u svemu ovo je ekipa najgora u zadnjih 5,6 godina i ne zasluzuje da bude u top16 ali eto uz pomoc Pionira se tu nasla, sve dalje je misaona imenica.

View user profile

23 Re: KK Partizan on Thu Feb 03, 2011 10:56 pm

Koleman

Global Moderator
Global Moderator
Samo da se osvrnem na deo sa Veselijem:
''Očekujem da budem u prvih 5 pikova na draftu''
awesome

View user profile

24 Re: KK Partizan on Thu Feb 03, 2011 11:28 pm

Insanity

All-Star
All-Star
E samo ne mogu da verujem da je Veseli onoliko los sa penala. fp fp fp

View user profile

25 Re: KK Partizan on Fri Feb 04, 2011 12:15 am

nesogalic

Sixth man
Sixth man
Kakav taj u NBA. Proći će kao Nikos Ckitišvili 2002, koji je bio čak peti na draftu.

View user profile

26 Re: KK Partizan on Fri Feb 04, 2011 12:54 am

Stary Oskol

All-Star
All-Star
Pa on jedino sto ima je skok i nista drugo.Nema sut,nema ulaz,nema dribling i ta visoka pozicija na draftu koju mu predvidjaju zasnovana je samo na onim monstruoznim zakucavanjima.

View user profile

27 Re: KK Partizan on Fri Feb 04, 2011 10:28 pm

The Dream

Bench warmer
Bench warmer
Pa skoro svi crnci u NBA dolaze kao atlete, a onda ih istreniraju. Veseli ima stvarno nenormalne predispozicije, visok 2.11 a neretko cuva bekove, gde to ima? On nema toliko los sut, ali je ekipa ocajna ove sezone tako da je i on, posto jos uvek ne moze dobro 1 na 1 da odigra. Kod bacanja je problem u glavi, pogadjao je pre bolje. Ono sto raduje je da je poceo da koristi ulaz malo vise, mada ne sa puno uspeha. Nije njemu lako da dribla kad je toliko visok, on je dosao u Partizan kao centar!

View user profile

28 Re: KK Partizan on Fri Feb 04, 2011 10:45 pm

Insanity

All-Star
All-Star
veseli je igrao prosle godine dobro jer je imao dobre saigrace i vise prostora za zicere... Slabo ume sta jedan na jedan jedino ako igra na ledjnu tehniku blizu kosa

View user profile

29 Re: KK Partizan on Fri Feb 04, 2011 10:47 pm

Koleman

Global Moderator
Global Moderator
Insanity wrote:veseli je igrao prosle godine dobro jer je imao dobre saigrace i vise prostora za zicere... Slabo ume sta jedan na jedan jedino ako igra na ledjnu tehniku blizu kosa

Slaba vajda i od toga. On je fizički slabiji od dosta nižih krila. Protiv Montepaskija se spuštao više puta ali bi ga 10cm niže krilo izbacilo van reketa.

View user profile

30 Re: KK Partizan on Sat Feb 05, 2011 2:40 pm

pfc.tomcat

All-Star
All-Star
Stary Oskol wrote:Pa on jedino sto ima je skok i nista drugo.Nema sut,nema ulaz,nema dribling i ta visoka pozicija na draftu koju mu predvidjaju zasnovana je samo na onim monstruoznim zakucavanjima.

Ali zato ima herca i priča srpski bolje nego onaj prestolonaslednik koji se tu kao nešto kurči i busa u grudi serbske.

A i mnogo voli da tovari naše drage komšije... Živeo JAN!

Auh! Wink

View user profile

31 Re: KK Partizan on Sat Feb 05, 2011 2:41 pm

Strax

Administrator
Administrator
Ohoho, pa ko nam se to vratio? Very Happy
Dobro došao nazad. Respekt!

Prvi post i već sa stilom... naravno, i Zvezda je našla svoje mesto u njemu... XD

View user profile

32 Re: KK Partizan on Sat Feb 05, 2011 2:41 pm

SN13

Moderator
Moderator
HE IS BACK Respekt! Respekt! Respekt! Respekt! Respekt! Respekt!

View user profile

33 Re: KK Partizan on Sat Feb 05, 2011 3:00 pm

Koleman

Global Moderator
Global Moderator
'de si tomcat šmekeru? Kako u Niš? Kako komentarišeš Montepaski? Nedostatak sreće? Sudije vas pokrale?

View user profile

34 Re: KK Partizan on Sat Feb 05, 2011 3:00 pm

SN13

Moderator
Moderator
loš parket ?

View user profile

35 Re: KK Partizan on Sat Feb 05, 2011 3:01 pm

Strax

Administrator
Administrator
Tvrdi obruči?

View user profile

36 Re: KK Partizan on Sat Feb 05, 2011 3:37 pm

pfc.tomcat

All-Star
All-Star
Nije sramota izgubiti od boljeg... A Siena nas je uistinu odučila od košarke to veče!

Jbg, svaka mašina radi, pa stane (osim onih privatnih u Kolubari)... Kako svi veliki timovi, tako i Partizan mora imati jednu sezonu praznog hoda, makar što se Evrope tiče.

Ali najbolja stvar u svemu tome je što se svi veliki timovi (vidi Makabi ove godine) posle toga vrate još jači i budu još veći.

Jeste da ima istine u onome da pametan uči na tuđim greškama, a budala na svojim, ali ne može se vazda ni biti najpametniji.

Mi smo ovu sezonu kako-tako živeli i preživeli u Evropi, a naredne se vraćamo na velika vrata... Živi bili, pa videli!

P.S. Hvala na dobrodošlici.

View user profile

37 Re: KK Partizan on Sat Feb 05, 2011 3:51 pm

Koleman

Global Moderator
Global Moderator
pfc.tomcat wrote:Nije sramota izgubiti od boljeg... A Siena nas je uistinu odučila od košarke to veče!

Jbg, svaka mašina radi, pa stane (osim onih privatnih u Kolubari)... Kako svi veliki timovi, tako i Partizan mora imati jednu sezonu praznog hoda, makar što se Evrope tiče.

Ali najbolja stvar u svemu tome je što se svi veliki timovi (vidi Makabi ove godine) posle toga vrate još jači i budu još veći.

Jeste da ima istine u onome da pametan uči na tuđim greškama, a budala na svojim, ali ne može se vazda ni biti najpametniji.

Mi smo ovu sezonu kako-tako živeli i preživeli u Evropi, a naredne se vraćamo na velika vrata... Živi bili, pa videli!

Ovu si sabio Laughing
Jedina loša stvar vezana za Partizan je ta da ja ne vidim kako će biti bolje od ovoga Ne znam

View user profile

38 Re: KK Partizan on Sat Feb 05, 2011 4:30 pm

Sylar

NBA Player
NBA Player
Koleman994 wrote:
pfc.tomcat wrote:Nije sramota izgubiti od boljeg... A Siena nas je uistinu odučila od košarke to veče!

Ovu si sabio Laughing
Jedina loša stvar vezana za Partizan je ta da ja ne vidim kako će biti bolje od ovoga Ne znam

brini ti o zvezdi a za nas nema potrebe, bice i ove godine tripla kruna.

View user profile

39 Re: KK Partizan on Sat Feb 05, 2011 4:35 pm

Koleman

Global Moderator
Global Moderator
Sylar wrote:
Koleman994 wrote:

Ovu si sabio Laughing

brini ti o zvezdi a za nas nema potrebe, bice i ove godine tripla kruna.

Ja bih to i voleo jer to znači da će opet Srbi uzeti titulu. Ja brinem o Zvezdi a Partizan dosta gotivim u košarci i uvek navijam protiv Slovenaca, Hrvata, Bosanaca i u EL.

View user profile

40 Re: KK Partizan on Sun Feb 06, 2011 1:25 am

SymphonyX

NBA Superstar
NBA Superstar
Dobrodosao nazad.Svaka grobarska rijec je vise nego pozeljna,previse ima njihovih.

View user profile

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 2 of 22]

Goto page : Previous  1, 2, 3 ... 12 ... 22  Next