1
NBAS okupljanje #1 - Novi Sad - subota 2. jul on Mon Jun 27, 2011 10:28 pm
Evo nakon nekoliko planova koje smo Strahinja i ja sastavili, otvaram temu za dogovaranje oko sastanka. Naime, svako zainteresovam može se prijaviti ovde..
Evo nekog infa oko samog okupljanja:
Okupljanje bi bilo u subotu 2. jula u Novom Sadu (za one koji znaju malo grad, evo nekih detalja): Prvo bi na železničkoj stanici sačekali ove Beogradjane koji imaju voz u 11h, to ćemo se još dogovoriti i sve.. možda ima i ranije.. onda bi otišli na Štrand (to vam dođe kao novosadska Ada). Tu bi se malo smestili u 'ladovinu, popričali, pojeli nešto, popili (ja častim sve
) pa možemo i na basket (ima tu terena, uglavnom ima mase, ali se može zauzeti, ali ako baš bude guzva možemo otići, ima tu blizu još terena).. uglavnom naći ćemo nešto, nije tolika frka, pogotovo kad je dosta toplo. Tu bi izblejali, malo prošetali gradom i šta god želite.. tu smo ceo dan.
Cena voza je 300 dinara u jednom smeru (za one koji će prespavati kod mene
), odnosno 500 sa povratnom.
Zainteresovani se mogu javiti ovde, pa ćemo se oko detalja lako dogovoriti.
Evo nekog infa oko samog okupljanja:Okupljanje bi bilo u subotu 2. jula u Novom Sadu (za one koji znaju malo grad, evo nekih detalja): Prvo bi na železničkoj stanici sačekali ove Beogradjane koji imaju voz u 11h, to ćemo se još dogovoriti i sve.. možda ima i ranije.. onda bi otišli na Štrand (to vam dođe kao novosadska Ada). Tu bi se malo smestili u 'ladovinu, popričali, pojeli nešto, popili (ja častim sve
) pa možemo i na basket (ima tu terena, uglavnom ima mase, ali se može zauzeti, ali ako baš bude guzva možemo otići, ima tu blizu još terena).. uglavnom naći ćemo nešto, nije tolika frka, pogotovo kad je dosta toplo. Tu bi izblejali, malo prošetali gradom i šta god želite.. tu smo ceo dan.
Cena voza je 300 dinara u jednom smeru (za one koji će prespavati kod mene
), odnosno 500 sa povratnom. Zainteresovani se mogu javiti ovde, pa ćemo se oko detalja lako dogovoriti.

Mrzi me da se sam cimam kao kreten.