1
maminho on Mon 12 Sep - 8:53
Pozdrav drugari
Zovem se Tomislav. Dolazim iz sela pokraj Zagreba. Veliki sam sportski fanatik pa tako između ostaloga pratim i NBA.
Najdraža ekipa u NBA mi je Miami Heat za koji navijam od 2004. i dolaska Shaqa, prije Heata sam navijao za Lakerse i Minnesotu(I dan danas pamtim onu trojku - Garnett, Sprewell, Casell, žao mi je što nisu uspjeli osvojiti naslov
) A sad da se vratim na Lakerse...Najdraži igrači su mi bili Kobe i Shaq i ja sam "morao" izabrati jednu stranu, izabrao sam stranu Shaqa. Moja pustolovina kao navijača Heata je započela...
Mali general(kako ga je nazvao Shaq) postao mi je najdraži igrač i tako je i dana današnjeg...
Osim Wadea jako volim i: Iguodalu, Younga, Grangera, Paula, Nasha, Kobe-a, Gasola, Garnetta, Dirkenštajna, Bareu....teško se sad sjetit svih
Osim Heata najdraže ekipe su mi Sixersi, Pacersi, Lakersi, Mavsi.
Boston, Oklahomu, Orladno ne volim.
Inače sam veliki sportski fanatik, kao što sam i rekao na početku pa ću napisati ukratko za koga navijam u kojim sportovima:
Motori: Daniel Pedrosa(MotoGP),najdraži vozač svih vremena mi je DAIJIRO KATO #74
Reli: Daniel Sordo,prije Marcus Gronholm
Nogomet: FC Barcelona,AS Roma,NK Inter-Zaprešić
Košarka,muški: KK Zadar(Hrvatska),FC Barcelona(Europa),Miami Heat(NBA)
Košarka,žene: Šibenik Jolly JBS
Rukomet,muški: FC Barcelona,RK Zagreb
Rukomet,ženski: ŽRK Lokomotiva
Hokej,klubovi: KHL Medveščak,Tampa Bay Lightning,simpatiziram i Chicago Blackhawks-e i NY Rangerse
Hokej,reprezentacija: Slovačka odkad znam za sebe
NFL: Indianapolis Colts
Skijanje: Didier Cuche
Ski skokovi: prije Adam Malysz,od 2006. Andreas Kofler(mada jos uvijek simpatiziram Malysza)
To je ono na prvu
Zovem se Tomislav. Dolazim iz sela pokraj Zagreba. Veliki sam sportski fanatik pa tako između ostaloga pratim i NBA.
Najdraža ekipa u NBA mi je Miami Heat za koji navijam od 2004. i dolaska Shaqa, prije Heata sam navijao za Lakerse i Minnesotu(I dan danas pamtim onu trojku - Garnett, Sprewell, Casell, žao mi je što nisu uspjeli osvojiti naslov
) A sad da se vratim na Lakerse...Najdraži igrači su mi bili Kobe i Shaq i ja sam "morao" izabrati jednu stranu, izabrao sam stranu Shaqa. Moja pustolovina kao navijača Heata je započela...Mali general(kako ga je nazvao Shaq) postao mi je najdraži igrač i tako je i dana današnjeg...
Osim Wadea jako volim i: Iguodalu, Younga, Grangera, Paula, Nasha, Kobe-a, Gasola, Garnetta, Dirkenštajna, Bareu....teško se sad sjetit svih

Osim Heata najdraže ekipe su mi Sixersi, Pacersi, Lakersi, Mavsi.
Boston, Oklahomu, Orladno ne volim.
Inače sam veliki sportski fanatik, kao što sam i rekao na početku pa ću napisati ukratko za koga navijam u kojim sportovima:
Motori: Daniel Pedrosa(MotoGP),najdraži vozač svih vremena mi je DAIJIRO KATO #74
Reli: Daniel Sordo,prije Marcus Gronholm
Nogomet: FC Barcelona,AS Roma,NK Inter-Zaprešić
Košarka,muški: KK Zadar(Hrvatska),FC Barcelona(Europa),Miami Heat(NBA)
Košarka,žene: Šibenik Jolly JBS
Rukomet,muški: FC Barcelona,RK Zagreb
Rukomet,ženski: ŽRK Lokomotiva
Hokej,klubovi: KHL Medveščak,Tampa Bay Lightning,simpatiziram i Chicago Blackhawks-e i NY Rangerse
Hokej,reprezentacija: Slovačka odkad znam za sebe
NFL: Indianapolis Colts
Skijanje: Didier Cuche
Ski skokovi: prije Adam Malysz,od 2006. Andreas Kofler(mada jos uvijek simpatiziram Malysza)
To je ono na prvu