262
Re: Sezona 2011/2012 on Sun Feb 05, 2012 12:01 am
52:25 poluvreme, game over. Cenim da je bilo preko deset alej upova veceras, sprdaju se
@SN Kentucky
@SN Kentucky
263
Re: Sezona 2011/2012 on Sun Feb 05, 2012 8:47 am
Slučajno naiđoh na onog malog šutera belca Pangosa što sam ga gledao još na početku sezone, u izdanju u kojem je dao 9 trojki iz 10 pokušaja , čini mi se. U međuvremenu se raspao, što se više raspucavao, to je više i promašivao. Sinoć je ipak bio dobar, 15 poena, 3-6 trojke.
No, kad smo već kod Kentuckya, moram još jednom da pohvalim Davisa. 22 poena, 8 skokova, 9-10 iz igre i 8 blokadi
No, kad smo već kod Kentuckya, moram još jednom da pohvalim Davisa. 22 poena, 8 skokova, 9-10 iz igre i 8 blokadi
264
Re: Sezona 2011/2012 on Sun Feb 05, 2012 1:14 pm
Davis je na kraju imao jedan takav pad da sam se najezio kada sam gledao usporeni snimak, i to bas u drugom poluvremenu kada mu je izmena vec bila pripremljena...Sreca pa mu nije nista, mogla mu je ruka puci na pola koliko je tanka..
Inace pretekao je Shaq-a po broju blokada u jednoj sezoni za freshman-a, a zanimljivo je da sam ima oko 120 ove sezone, dok recimo ekipe kao sto su Duke, ako se ne varam Michigan imaju timski po 95 blokada ove sezone...Decko je strasan, ali strasan odbrambeni igrac, nikada ne skace na finte, sa tim osecajem treba stvarno covek da se rodi...Samo se bojim da ga Vasington ne draftuje, tamo ce propasti, vise bih voleo da ga vidim u Sarlotu ili Detroitu na primer.
Inace pretekao je Shaq-a po broju blokada u jednoj sezoni za freshman-a, a zanimljivo je da sam ima oko 120 ove sezone, dok recimo ekipe kao sto su Duke, ako se ne varam Michigan imaju timski po 95 blokada ove sezone...Decko je strasan, ali strasan odbrambeni igrac, nikada ne skace na finte, sa tim osecajem treba stvarno covek da se rodi...Samo se bojim da ga Vasington ne draftuje, tamo ce propasti, vise bih voleo da ga vidim u Sarlotu ili Detroitu na primer.
265
Re: Sezona 2011/2012 on Sun Feb 05, 2012 9:28 pm
Koliko mu je tanka ruka, ne znam ni da li može da se prepolovi 
Inače, upalite Duke i Miami ako nemate šta drugo da radite. Igrač po imenu Reggie Johnson iz Miamija blago rečeno pravi decu kompletnoj ekipi Dukea. Mislim da ima preko 150 kila (oko 208cm visine), ali koliko je jak, to nije humano. Pogotovo što u Duke uglavnom igraju "pametni belci" na visokim pozicijama, on ih po trojicu u isto vreme strpa u koš. Sa bacanjima se snalazi kako-tako (pošto je jedini način da ga zaustave da ga fauliraju), čak je i trojku šutnuo. Na drugoj strani, Austin Rivers i Seth Curry su ostavili pozitivan utisak, ostali, toplo-hladno.

Inače, upalite Duke i Miami ako nemate šta drugo da radite. Igrač po imenu Reggie Johnson iz Miamija blago rečeno pravi decu kompletnoj ekipi Dukea. Mislim da ima preko 150 kila (oko 208cm visine), ali koliko je jak, to nije humano. Pogotovo što u Duke uglavnom igraju "pametni belci" na visokim pozicijama, on ih po trojicu u isto vreme strpa u koš. Sa bacanjima se snalazi kako-tako (pošto je jedini način da ga zaustave da ga fauliraju), čak je i trojku šutnuo. Na drugoj strani, Austin Rivers i Seth Curry su ostavili pozitivan utisak, ostali, toplo-hladno.
266
Re: Sezona 2011/2012 on Sun Feb 05, 2012 10:04 pm
Produžeci. Očajan poslednji napad Miamia, imali su šansu prvo preko Johnsona da dođu do pobede, a onda i preko nekog beka koji ne zna da gleda na sat. Na kraju, Duke zasluženo vraćen u životu. Malo po malo su ih stizali i došli do ovoga na kraju. Čak je i Austin Rivers imao šansu da bacanjima dovede Duke u prednost na 20-ak sekundi do kraja, ali je promašio 1/2. U svakom slučaju, Duke zna da igra košarku, Miamijevci su indijanci , ništa drugo. Gromada (gore pomenuti Johnson) me je definitivno oduševila (niko mu ništa ne može u reketu!), ali su kao kolektiv sivonje. Ovaj rezultat koji imaju protiv Dukea je verovatno njihov maximum. Jednog serendaju trojke (Khadji), drugi dominira u reketu (Johnson) dok u Dukeu osim Currya i Riversa niko ne igra ozbiljnu košarku večeras. U drugom poluvremenu su pristupili presingu (Duke) po bukvalno celom terenu, i bekovi Miamija umesto da pasom razbijaju svakakva udvajanja i pritiske, oni beže od odbrane, umaraju se, i onda naravno, dovode organizaciju napada u pitanje.
267
Re: Sezona 2011/2012 on Sun Feb 05, 2012 10:06 pm
miami hurricanes ili miami (oh)?
269
Re: Sezona 2011/2012 on Sun Feb 05, 2012 10:20 pm
Pobediše Hurricanesi na kraju.
Reggie Johnson: 27 poena, 10 skokova, 6 ofanzivnih.
Reggie Johnson: 27 poena, 10 skokova, 6 ofanzivnih.
270
Re: Sezona 2011/2012 on Mon Feb 06, 2012 12:26 pm
Strax wrote:Koliko mu je tanka ruka, ne znam ni da li može da se prepolovi
271
Re: Sezona 2011/2012 on Tue Feb 07, 2012 6:39 pm
Kentucky (1) - Florida (8) večeras u 1h.
272
Re: Sezona 2011/2012 on Tue Feb 07, 2012 6:54 pm
Steta sto je u isto vreme kad i Boston, sigurno je nocas skidam da odgledam..
273
Re: Sezona 2011/2012 on Tue Feb 07, 2012 7:36 pm
strahinja jel igra neko veceras od onih sto si mi spominjao sem salindzera?
274
Re: Sezona 2011/2012 on Tue Feb 07, 2012 7:40 pm
Igra ti Anthony Davis, za Kentucky, eto ti odlična prilika da ga gledaš
O njemu sam ti pričao. I sad će imati dostojnog protivnika. U Kentuckyu imaš i Dorona Lamba, za njega si pitao isto.
O njemu sam ti pričao. I sad će imati dostojnog protivnika. U Kentuckyu imaš i Dorona Lamba, za njega si pitao isto.275
Re: Sezona 2011/2012 on Tue Feb 07, 2012 7:47 pm
nisam za dorona nego za onog drugog
...a jel davis onaj sto si mi rekao da verovatno nece ove godine na draft ali da ce biti sigurno u top 3 picka kad bude izasao ..?
...a jel davis onaj sto si mi rekao da verovatno nece ove godine na draft ali da ce biti sigurno u top 3 picka kad bude izasao ..? 276
Re: Sezona 2011/2012 on Tue Feb 07, 2012 7:48 pm
Mislim da sam na Drummonda mislio. Mada, isto važi i za Davisa, pošto su isto godište, ali Davis je više sazreo od Drummonda i dobio je ranije šansu. A obojica su sigurni top 3 pikovi, čak mislim da bi Davis već ove godine mogao da bude prvi. Glavni igrač najbolje ekipe u NCAA-u, nije li dovoljno?
278
Re: Sezona 2011/2012 on Wed Feb 08, 2012 3:20 am
Lagana pobeda za Wildcats-e, Davis opet briljirao
279
Re: Sezona 2011/2012 on Wed Feb 08, 2012 8:43 am
Ja sam gledao prvo poluvreme, ali iz kreveta, tako da me ne čudi zašto sam zaspao na onim reklamama
Ono što sam imao da vidim, jeste dominantnija i ubedljivija igra Kentuckya. Florida je inače ekipa koja ima odlične šutere za 3, i juče bukvalno ništa nisu pogađali, čak ni Beal. Na drugoj strani, impresioniran sam brzinom i eksplozivnošću igrača Kentuckya, od Teaguea do Davisa, svi su u stanju da istrče kontru bez problema. Što se Davisa tiče, krivo mi je što tako nekad deluje odsečeno u napadu, desi se i po nekoliko vezanih poseda da on ne primi loptu. Ali zato protivnicima pravi decu u odbrani i blokadama, a onda u napadu uglavnom čeka otpatke, alej-up ili neku kontru. Što se njegovog šuta tiče, nije u rangu Howarda ili Ronda, ne ustručava se kada ostane sam, ali mora još da radi na tome. Kao i na leđnoj tehnici, greota bi bilo ne koristiti takav potencijal u 1 on 1 igri na postu.
Ono što sam imao da vidim, jeste dominantnija i ubedljivija igra Kentuckya. Florida je inače ekipa koja ima odlične šutere za 3, i juče bukvalno ništa nisu pogađali, čak ni Beal. Na drugoj strani, impresioniran sam brzinom i eksplozivnošću igrača Kentuckya, od Teaguea do Davisa, svi su u stanju da istrče kontru bez problema. Što se Davisa tiče, krivo mi je što tako nekad deluje odsečeno u napadu, desi se i po nekoliko vezanih poseda da on ne primi loptu. Ali zato protivnicima pravi decu u odbrani i blokadama, a onda u napadu uglavnom čeka otpatke, alej-up ili neku kontru. Što se njegovog šuta tiče, nije u rangu Howarda ili Ronda, ne ustručava se kada ostane sam, ali mora još da radi na tome. Kao i na leđnoj tehnici, greota bi bilo ne koristiti takav potencijal u 1 on 1 igri na postu. 280
Re: Sezona 2011/2012 on Sat Feb 11, 2012 11:14 pm
Jayhawksi dobili Cowboyse. Odnos u skoku: 48:17
Robinson i Whithey su se pobrinuli za dominaciju.
Robinson i Whithey su se pobrinuli za dominaciju. Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum