ForumAtlantaCharlotteChicagoClevlandDallasDenverDetroitGolden StateIndianaClippers MemphisMiamiMillwaukeeNew YerseyNew OrlandsNew YorkOklahomaPhiladelphiaPhoenixPortlandSacramentoSpursRaptorsUtahWashington

You are not connected. Please login or register

Goto page : Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 3 of 3]

41 Re: Nasi igraci i treneri u inostranstvu on Wed May 12, 2010 5:34 pm

ma meni je najjace bilo kada je na sos-u u nekoj emisiji o partizanovom plasmanu na F4 neki lik rekao "ja cu kao svaki pravi srbin i patriota, navijati za - olimpijakos" Laughing

View user profile

42 Re: Nasi igraci i treneri u inostranstvu on Wed May 12, 2010 9:02 pm

SymphonyX

NBA Superstar
NBA Superstar
Flash wrote:ma meni je najjace bilo kada je na sos-u u nekoj emisiji o partizanovom plasmanu na F4 neki lik rekao "ja cu kao svaki pravi srbin i patriota, navijati za - olimpijakos" Laughing

Srbenda bre kafa Muka mi je od takvih likova

View user profile

43 Re: Nasi igraci i treneri u inostranstvu on Wed May 12, 2010 11:36 pm

provociranje glodara Rolling Eyes

View user profile

44 Re: Nasi igraci i treneri u inostranstvu on Sun Jan 02, 2011 10:41 am

WestOnline

MVP
MVP
Ol-star: Avdalović najbolji trojkaš

Srpski internacionalac Vule Avdalović pobedio je na takmičenju u šutiranju trojki na "Ol-star" utakmici francuskog prvenstva u pariskoj dvorani "Bersi".

Avdalović je u finalu sa 18:14 pobedio Senegalca Malejea N'Dojea, koji igra za Orlean.
Bivši košarkaš Partizana ubedljivo je stigao do finala takmičenja u trojkama. U polufinalu je iza linije 6.75 bio precizan čak 12 puta u nizu.
"Ol-star" utakmica završena je pobedom stranih košarkaša rezultatom 103:90, a za najkorinijeg igrača utakmice proglašen je Devon Džeferson iz Asvela.

Avdalović ima odličnu sezonu u dresu Šolea, koji t nije uspeo da prođe u Top16 fazu Evrolige, ali u francuskom šampionatu deli prvo mesto sa Roanom.

Srpski plej je drugi najefikansiji igrač tima, iza Samija Mehije, sa 11,4 poena, 3,2 asistencije i jednom osvojenom loptom.

Kako samo volim ovog igraca,uz Tripkovica mozda mi je i najomiljeniji. Basketball

View user profile

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 3 of 3]

Goto page : Previous  1, 2, 3