3
Re: Boston Celtics on Sat Dec 10, 2011 7:48 am
I Grega Stiemsmu, nemoj njega da zaboravljaš
Celticsi prvo trebaju da popune roster, pa onda tek da trejduju... više nemaju ni onoliko veterana u rotaciji, a nisu se mnogo ni podmladili.
Celticsi prvo trebaju da popune roster, pa onda tek da trejduju... više nemaju ni onoliko veterana u rotaciji, a nisu se mnogo ni podmladili. 4
Re: Boston Celtics on Sat Dec 10, 2011 7:50 am
U zivotu nisam cuo za njega, pa sam ga iskulirao.
U pravu si, trenutno su negde - nit smrdi nit mirise. Mislim ipak da ce krenuti u rebuilding za godinu-dve.
U pravu si, trenutno su negde - nit smrdi nit mirise. Mislim ipak da ce krenuti u rebuilding za godinu-dve.6
Re: Boston Celtics on Sat Dec 10, 2011 9:46 am
Ocigledno ce neko biti kasnije trejdovan cim gomilaju tolike krilne centre u ekipi... 

7
Re: Boston Celtics on Sat Dec 10, 2011 9:50 am
a ako ode O'Neal, praktički će biti bez pravog centra...možda spremaju ponudu za Howarda, ako je to ikako moguće, pošto nisam upućen
9
Re: Boston Celtics on Sat Dec 10, 2011 10:10 am
Garnett bi mogao otici kako stvari stoje, ne vjerujem da ce on igrati centra...
Mozda zele uciniti to mjesto zanimljivijim za Chrisa Paula koji je odbio vec ponudu Celticsa jer znamo koliko su on i West dobri prijatelji, i igraju zajedno od kako je Paul dosao u ligu...
Mozda zele uciniti to mjesto zanimljivijim za Chrisa Paula koji je odbio vec ponudu Celticsa jer znamo koliko su on i West dobri prijatelji, i igraju zajedno od kako je Paul dosao u ligu...
10
Re: Boston Celtics on Sat Dec 10, 2011 3:15 pm
Mnogo tanko izgledaju na petici,pod hitno im treba centar.Previse sijedih imaju u timu 

11
Re: Boston Celtics on Sat Dec 10, 2011 3:54 pm
Ništa preterano nisu menjali od prošle godine, a ono što ima raste su samo godine (
) inače, ako potpišu sa Westom, opet nemaju pravog centra je on je više krilni centar.. Ne znam i meni se čini kao i Bigiju da spremaju neki tred čim su počeli da nagomilavaju četvorku.. Ali činjenica je da još nisu krenuli u rebuilding, a on im je potreban ako ne ove, onda pod hitno sledeće sezone..
) inače, ako potpišu sa Westom, opet nemaju pravog centra je on je više krilni centar.. Ne znam i meni se čini kao i Bigiju da spremaju neki tred čim su počeli da nagomilavaju četvorku.. Ali činjenica je da još nisu krenuli u rebuilding, a on im je potreban ako ne ove, onda pod hitno sledeće sezone..12
Re: Boston Celtics on Sat Dec 10, 2011 4:14 pm
možda ciljaju na Paula, kao što je Mrakar rekao, njih dvojica su skupa igrali dosta godina, i možda bi i to utjecalo na Paulovu odluku.
13
Re: Boston Celtics on Sat Dec 10, 2011 4:15 pm
Jedino ako bi Ronda i još nekog ponudili, mada em bi to bilo besmisleno, em nema teorije da bude tako..
14
Re: Boston Celtics on Sat Dec 10, 2011 4:17 pm
Zaboravite na to, boston je digao ruke, Polke je 2 puta vec rekao da ne zeli da ide u boston, a i glavni deo u tom trejdu oko Rajona Ronda je bio Jeff Green, a to je gotova prica vec.
15
Re: Boston Celtics on Sat Dec 10, 2011 9:41 pm
Big Baby had been sent to Orlando in a sign-and-trade deal for power forward Brandon Bass, and the Celtics [team stats ] coach braced himself for the conversation.
16
Re: Boston Celtics on Sat Dec 10, 2011 9:55 pm
Sta se dogadja sa pozicijom 4 kod Celticsa, ako dodje West glupo bi bilo da igra backup a opet Garnet je dusa ove ekipe?
17
Re: Boston Celtics on Sat Dec 10, 2011 10:58 pm
airvucko wrote:Sta se dogadja sa pozicijom 4 kod Celticsa, ako dodje West glupo bi bilo da igra backup a opet Garnet je dusa ove ekipe?
Kao što smo gore malo predviđali, verovatno spremaju ponudu za neki trejd.
18
Re: Boston Celtics on Sun Dec 11, 2011 12:26 pm
KG od sad centar
sta mislite, dobro, lose?
Doc Rivers on Garnett:'He will play the 5 this year. I don’t think that it’ll be a problem.When he was younger,it would have been a problem'
sta mislite, dobro, lose?
19
Re: Boston Celtics on Sun Dec 11, 2011 12:32 pm
Jak je on kao zemlja, ne verujem da ce mu biti problem da igra centra. A i pametan je, zna igru. Videcemo...
20
Re: Boston Celtics on Sun Dec 11, 2011 12:33 pm
West ce onda biti startna 4.? Kao sto kaze Rivers, sad moze da igra na iskustvo 5.