ForumAtlantaCharlotteChicagoClevlandDallasDenverDetroitGolden StateIndianaClippers MemphisMiamiMillwaukeeNew YerseyNew OrlandsNew YorkOklahomaPhiladelphiaPhoenixPortlandSacramentoSpursRaptorsUtahWashington

Goto page : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 27 ... 37  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 17 of 37]

321 Re: Boston Celtics on Fri Feb 03, 2012 7:17 pm

Bradley

All-Star
All-Star
Rondo listed as 'game-time decision'

Hmm

View user profile

322 Re: Boston Celtics on Sat Feb 04, 2012 3:37 am

Dacha

Administrator
Administrator
REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ

View user profile http://www.nba-serbia.net Online

323 Re: Boston Celtics on Sat Feb 04, 2012 4:01 am

Bradley

All-Star
All-Star
Jako napeta utakmica, Melo nas odvalio u prvih pola sata, a onda do kraja nije primio loptu od kako je udvojen bio. Pirs nas je jedno 10 puta vracao u igru, KG pokidao prvu cetvrtinu, posle se video nije, Rej nije bio nikakav faktor sve do poslednje cetvrtine kada je postigao 6 uzastopnih poena i odvojio nas na 3-4 poena prednosti. Rondo igrao rovit, driblao 90% vremena levom rukom, pasovi su mu bili jako losi ali popravice se to vec, ne sumnjam. Bass isto kao i Rej, ocajan u prvom poluvremenu, da bi u 3/4 pogodio neke jako bitne suteve. Bredli opet fantastican, moram da priznam da smo sa njim mnogo bolje izgledali na terenu nego sa Rondom...

Jako bitna pobeda, jos jedna posle preokreta od 15-tak razlike protiv divizijskog rivala, nema nista sladje

View user profile

324 Re: Boston Celtics on Sat Feb 04, 2012 9:50 am

bravo momci Fan
Nedelja sa Memfisom.

View user profile

325 Re: Boston Celtics on Sun Feb 05, 2012 7:28 pm

Bradley

All-Star
All-Star
Prva pobeda protiv tima sa zapada, rutinski odradjeno. Starteri sabili, sa klupe Wilcox u prvom i Johnson u drugom poluvremenu unistili Gasola. Sa druge strane samo Derpe i Mayo bili raspolozeni, ostali kao da igraju po kazni, bilo je cak i 4-5 airball suteva. 13-10 je vec skor koji mi se svidja, nastavljamo da se penjemo ka vrhu, sledeca utakmica u TD Gardenu prekosutra protiv Sarlota, verovatno opet Bass nece igrati, ali nije nista ozbiljna povreda, mogao je i veceras biti na terenu, samo mu je nateklo koleno od udarca pa ga je Doc odmarao.

View user profile

326 Re: Boston Celtics on Sun Feb 05, 2012 7:33 pm

4 pobjeda zaredom.Smile KG izdominiro Respekt!
samo tako,idemo ka vrhu Wink

View user profile

327 Re: Boston Celtics on Sun Feb 05, 2012 8:05 pm

DRose

Rookie
Rookie
Sjajna igra Seltiksa kao i obično Smile

View user profile http://www.serbian-warez.in.rs

328 Re: Boston Celtics on Mon Feb 06, 2012 11:50 am

DJUKAJOCA

Sixth man
Sixth man
Za sada najvise poena na utakmici belezi P.Pierce sa 18.6 drugi je R.Allen sa 14.7 treci R.Rondo 13.8 i K.Garnett 13.7 IDEMO BOSTON DO FINALA

View user profile

329 Re: Boston Celtics on Mon Feb 06, 2012 5:08 pm

AleksaTebra

Sixth man
Sixth man
Ne znam zasto onaj Mayo sedi na klupi,svakako je kandidat za Sixth Man.
Zasluzio je da bude u prvoj petorci. Ne znam

View user profile

330 Re: Boston Celtics on Mon Feb 06, 2012 5:10 pm

Kuzman

NBA Superstar
NBA Superstar
AleksaTebra wrote:Ne znam zasto onaj Mayo sedi na klupi,svakako je kandidat za Sixth Man.

Hhahahahahaaa i ja sam se zapitao. Mayo je strasan potencijal, i mogao bi da bude dobar skorer ako bi mu dali takvu rolu u ekipi, a memfis mi je najkrvaviji, oni trejduju OJ-a vec 2 godine Laughing Laughing Laughing Laughing
Al kontam da nece da ga ostave, jer bi on mogao da ima poprilicno velik ugovor, sta ja znam, nikad nisam znao razlog zasto toliko zele da ga se otarase... Ne znam

View user profile Online

331 Re: Boston Celtics on Mon Feb 06, 2012 5:15 pm

Jaz

Moderator
Moderator
AleksaTebra wrote:Ne znam zasto onaj Mayo sedi na klupi,svakako je kandidat za Sixth Man.

http://www.nba-serbia.net/t2449-memphis-grizzlies

http://www.nba-serbia.net/t463-oj-mayo

Biraj jednu od te dve teme. Boston nema veze s njim. Za ubuduce. Wink

View user profile http://www.nba.com/ Online

332 Re: Boston Celtics on Mon Feb 06, 2012 5:18 pm

AleksaTebra

Sixth man
Sixth man
Da da slucajno sam se zajebao tek sam sad video.. walldzomba :S

View user profile

333 Re: Boston Celtics on Mon Feb 06, 2012 5:21 pm

DJUKAJOCA

Sixth man
Sixth man
Aleksa koji si car ulepso si mi dan Laughing al dobro svako gresi Wink

View user profile

334 Re: Boston Celtics on Mon Feb 06, 2012 5:24 pm

AleksaTebra

Sixth man
Sixth man
Ma hteo sam da komentarisem utakmicu Boston-Memphis i slucajno uso u boston umesto u memph..Nije to greska nisam lepo pogledao..

View user profile

335 Re: Boston Celtics on Mon Feb 06, 2012 5:26 pm

Jaz

Moderator
Moderator
Nebitno. Aleksa slobodno pokreni diskusiju u jednoj od one dve teme. Nije na odmet. Smile

View user profile http://www.nba.com/ Online

336 Re: Boston Celtics on Mon Feb 06, 2012 7:42 pm

Bradley

All-Star
All-Star
Pirs vezao 11 utakmica sa 5+ asistencija Clap

View user profile

337 Re: Boston Celtics on Mon Feb 06, 2012 8:08 pm

DJUKAJOCA

Sixth man
Sixth man
Pirs je juce imao 21 poen Clap

View user profile

338 Re: Boston Celtics on Mon Feb 06, 2012 8:59 pm

AleksaTebra

Sixth man
Sixth man
Nakon loseg niza suteva trojki Bostona,Ray Allen je pogodio 3 uzastopne trojke na utakmici protiv . Respect Respekt!

View user profile

339 Re: Boston Celtics on Tue Feb 07, 2012 3:07 am

Bradley

All-Star
All-Star
Pierce named Player of the Week

Celtics captain Paul Pierce was named the Eastern Conference Player of the Week on Monday after helping to guide Boston to a 4-0 week while averaging a team-high 22 points to go along with 6.3 assists and 5.8 rebounds. A glimpse of his week from the NBA press release:

* Jan. 31 at Cleveland: Recorded 20 points, six assists and three steals in a 93-90 win over the Cavaliers.
* Feb. 1 vs. Toronto: Tallied 17 points, eight assists and six rebounds in 26 minutes in a 100-64 victory over the Raptors.
* Feb. 3 vs. New York: Scored a game-high 30 points to go along with seven rebounds and five assists in a 91-80 triumph over the Knicks.
* Feb. 5 vs. Memphis: Closed the week with 21 points, six rebounds and six assists during a 98-80 victory over the Grizzlies.

Pierce beat out Chicago's Derrick Rose, Cleveland's Anderson Varejao, Detroit's Greg Monroe, Miami's LeBron James and Dwyane Wade, and Milwaukee's Brandon Jennings for the honor. San Antonio's Tony Parker won the award for the Western Conference.

Pierce earned nomination for the honor last week and probably deserved to win the award, but it instead went to James. Even with Rajon Rondo's return on Friday, Pierce continues to fill up the stat sheet and is playing some incredibly inspired ball, helping Boston win eight of its last nine games.

View user profile

340 Re: Boston Celtics on Tue Feb 07, 2012 1:19 pm

DJUKAJOCA

Sixth man
Sixth man
veceras protiv trebalo bi to da bude lagana pobeda.

View user profile

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 17 of 37]

Goto page : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 27 ... 37  Next