ForumAtlantaCharlotteChicagoClevlandDallasDenverDetroitGolden StateIndianaClippers MemphisMiamiMillwaukeeNew YerseyNew OrlandsNew YorkOklahomaPhiladelphiaPhoenixPortlandSacramentoSpursRaptorsUtahWashington

Goto page : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 26 ... 34  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 18 of 34]

341 Re: Los Angeles Lakers on Sat Feb 04, 2012 12:52 pm

Zola

Chairman
Chairman
Pobeda u Denveru, nisam gledao ali bitno je da smo upisali TEK 3. pobedu na gostovanjima.. To je stvarno sramotan podatak.
Bynum je bio dobar i mogao je na kraju i da odluči utakmicu, ali sudije su dosudile aut za Denver iako je bio čist faul Nenea, no nema veze.

View user profile http://www.nba-serbia.net Online

342 Re: Los Angeles Lakers on Sat Feb 04, 2012 8:09 pm

Kuzman

NBA Superstar
NBA Superstar
Prva utakmica na ovom Grammy road trip-u obelezena pobedom, da budem iskren, nisam ocekivao pobedu, posto nas denver uvek oako posteno izjebe, tako da sam zadovoljan. O utakmici ne mogu nista da kazem vise jer je nisam gledao, ali po statistici vidim da je Bajnam sabio, i Kobi lepo opet 9 asistencija.
Idemo dalje, ostaje nam jos cak 5 gostovanja, veceras u planine kod Dzezera kafa

View user profile Online

343 Re: Los Angeles Lakers on Sat Feb 04, 2012 8:15 pm

DRose

Rookie
Rookie
Lejkersi imaju dobar tim, mogu do plejofa, ali bez konrektnih šansi za osvajanje samog plejofa.

View user profile http://www.serbian-warez.in.rs

344 Re: Los Angeles Lakers on Sat Feb 04, 2012 10:29 pm

Kapono je trejdovan samo da bi poboljsao sut za 3..isto i Murphy..Lakers je jedan od najgorih timova sto se tice sut za 3 poena..ova dva lika su zato dovedena..Odom i S. Brown to nisu imali..problem ove sezone je Ron Artest..covek igra najgoru sezonu u karijeri..zato Lejkersi ne dominiraju kao sto mogu i znaju..sta znam..ovaj Goudelock obecava igrom..mali ima muda..za jednog rukija je odlican..odusevio me na posdnja 2-3 meca.. KOBI KO KOBI..ako nije najbolji nije Brajant..lolz..

View user profile

345 Re: Los Angeles Lakers on Sun Feb 05, 2012 1:41 am

Kuzman

NBA Superstar
NBA Superstar
Hvala Bogu da je dosao jedan normalan ljubitelj lejkersa. Dobrodosao na forum, i molim te ostani aktivan Smile Fale nam navijaci lejkersa!

BTW ovo obavezno pogledajte.
Ja mislim da je svaki komentar na ovo suvisan, ja cu samo reci kao sto ovaj komentar pise: Flopping fag!

View user profile Online

346 Re: Los Angeles Lakers on Sun Feb 05, 2012 4:02 am

Kuzman

NBA Superstar
NBA Superstar
Mike Brown napao sudiju sad Laughing Laughing Laughing izbacen je sa terena Very Happy
EDIT:
To je to, izduvali smo skroz zasluzeno. Lepo je to sto Brown pokusava da uvede novu taktiku u ekipi, a to je da su Bajnam i Pau prva i druga opcija u napadu, i ovo je vec 3-4 put da se pokazalo da to NE IDEE! Ne moze da se igra kroz njih, Kobi mora da bude prvi covek u ekipi, sad ko upali statistiku i vidi da je Kobi uputio 16 suteva, mislio bi da je to okej, ali nije, 5 od tih suteva je tu pred kraj utakmice iz ocaja u pokusaju da uradi nesto. Kobi ne moze da izigrava nekog pleja u igri, on MORA da uputi 25-30 suteva svako vece svidjalo se to nekome ili ne, ali tako je. Jeste Juta dobra kuci, ali ovo je sramota. Klupu UOPSTE necu ni spomenem, jer su toliko jadni da mi se gade, strasno. Gasol, Bynum i Kobi, svaka cast na trudu i lepom pokusaju, ostalima metak u glavu. Matt Barnes je totalno govno od igraca, napromasivao se trojaka i ovaj pomocni trener ga izbaci i ubaci Kapona, i onda se jos raspravljao i vikao na trenera nesto, to sve nakon sto je Mike izbacen sa terena. Mike Brown se skroz sa razlogom ljutio i razumem ga zasto je onako skocio na sudiju, stvarno je bilo nekoliko faulova koji nam se uopste nisu svirali, a to je sve vise i vise slucaj jos od pocetka ove sezone. Nema veze, idemo dalje, Sad dan pauze, pa gostovanje Fili, tamo ne vidim stvarno kako mozemo da pobedimo, al ajde, bar ce biti zanimljiv mec.

View user profile Online

347 Re: Los Angeles Lakers on Mon Feb 06, 2012 5:43 pm

Kuzman

NBA Superstar
NBA Superstar
Lakers coach Mike Brown was suspended one game and fined on Monday.

http://espn.go.com/los-angeles/nba/story/_/id/7546928/mike-brown-suspended-fined-actions-los-angeles-lakers-loss

jbg :S

View user profile Online

348 Re: Los Angeles Lakers on Mon Feb 06, 2012 5:56 pm

Prema izvorima koji stižu iz NBA lige Gilbert
Arenas će narednu sedmicu provesti na testiranju u kampu Los Angeles
Lakersa nakon čega će biti odlučeno da li će potpisati ugovor sa ekipom.

Posljedni klub za koji je 30-godišnji bek nastupao bio je Orlando
koji ga je početkom sezone otpustio zbog velikog ugovora koji je imao, a
nije pružao partija koje su se očekivale nakon dolaska iz Washington
Wizardsa.

Ukoliko Arenas potpiše za Lakerse to će mu biti ukupno 12 sezona u NBA ligi, a prosjek karijere mu je 21.2 poena.

View user profile

349 Re: Los Angeles Lakers on Mon Feb 06, 2012 6:02 pm

DJUKAJOCA

Sixth man
Sixth man
Lejkersi veceras igraju protiv to moram da gledam bice dobra utakmica

View user profile

350 Re: Los Angeles Lakers on Mon Feb 06, 2012 6:46 pm

Gilmore

Rookie
Rookie
Igra li Kenyon Martin veceras?

View user profile

351 Re: Los Angeles Lakers on Mon Feb 06, 2012 6:50 pm

Kuzman

NBA Superstar
NBA Superstar
Gilmore wrote:Igra li Kenyon Martin veceras?

Za Kliperse je vrlo moguce da ce igrati, ali ne ocekujem vecu minutazu od nekih 10 minuta, za Lejkerse sigurno nece igrati Wink

View user profile Online

352 Re: Los Angeles Lakers on Tue Feb 07, 2012 2:24 am

Kuzman

NBA Superstar
NBA Superstar
I to je to, novi poraz, nista drugo nisam ni ocekivao. 1-2 za sad na ovom Grammy road tripu, 2 poraza za redom sad. U cetvrtak gostovanje Bostonu, i verovatno jos jedan poraz. Posle bostona cekaju nas gostovanja Knicksima i Raptorsima, tako da mislim da su to 2 MUST WIN-a, i onda da se vratimo u Staples sa 50% ucinka sa ovog grammy road tripa. Smesni smo, tj vise jadni nego smesni. Facepalm

View user profile Online

353 Re: Los Angeles Lakers on Tue Feb 07, 2012 2:42 am

Znalac

Rookie
Rookie
DWade wrote:I to je to, novi poraz, nista drugo nisam ni ocekivao. 1-2 za sad na ovom Grammy road tripu, 2 poraza za redom sad. U cetvrtak gostovanje Bostonu, i verovatno jos jedan poraz. Posle bostona cekaju nas gostovanja Knicksima i Raptorsima, tako da mislim da su to 2 MUST WIN-a, i onda da se vratimo u Staples sa 50% ucinka sa ovog grammy road tripa. Smesni smo, tj vise jadni nego smesni.

Novi poraz da , protiv bostona ce biti drugacije , odbrana na back flooru je seltiksima izuzev ronda slabija strana ove sezone allen ne igra to dobro , plus kobe ce imati vise prolaza na niskom postu. Lu je bio odlican za 76 zaista nema reci , bez pravog resenja za poslednje minute , mnogo izgubljenih lopti , ocekivana dominacije pod kosem, bynam me je iznenadio , odlican je bio ali bi ja i dalje howarda mora da se zbiju redovi pod hitno neki trejd! Kobe is now n. 5 on the list...zato lejkerse deceniju pratim . poz

View user profile

354 Re: Los Angeles Lakers on Tue Feb 07, 2012 8:22 am

Kako je Kobi odigrao sinoc. Celi recap je njegov Respekt!

View user profile

355 Re: Los Angeles Lakers on Tue Feb 07, 2012 8:52 am

Nemanja LeBron

NBA Superstar
NBA Superstar
grozda 3 wrote:Kako je Kobi odigrao sinoc. Celi recap je njegov Respekt!

10-26. Respekt! Sabio. Respekt!

View user profile

356 Re: Los Angeles Lakers on Tue Feb 07, 2012 11:06 am

Zola

Chairman
Chairman
Upravo to. Silio je jer je hteo 50, ali opet najbolje je odigrao, ovo ostalo mrtvo more izuzev mozda Bynuma. Katastrofalna jebena cetvrta cetvrtina! Facepalm

357 Re: Los Angeles Lakers on Tue Feb 07, 2012 12:57 pm

Koleman

Global Moderator
Global Moderator
Koliko sam cuo nije on mnogo silio. Delio je cak dosta lopti ali su ovi masili i onda je opet krenuo sam.

View user profile

358 Re: Los Angeles Lakers on Tue Feb 07, 2012 2:29 pm

Dacha

Administrator
Administrator
i na kraju ga igi sjebo i jebes sve te poene.

359 Re: Los Angeles Lakers on Tue Feb 07, 2012 2:35 pm

Kuzman

NBA Superstar
NBA Superstar
Ma pao je Kobi totalno u drugom poluvremenu. U prve 2 cetvrtine je ubio, sutirao je 8/12 iz igre i trojke 4/5, tu je i imao 2 napada za redom u kojima je ubo trojke preko Igija i to poprilicno daleko od linije za 3, i ja odem da gledam Lost, i vratim se za kraj 4/4 kad ono posle toga nista nije mogao da ubode Very Happy Ali kako god, ovaj poraz je na celu ekipu, nije na njega nikako.

View user profile Online

360 Re: Los Angeles Lakers on Tue Feb 07, 2012 8:50 pm

Dacha

Administrator
Administrator
otpusten karakter.

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 18 of 34]

Goto page : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 26 ... 34  Next