1
Pozdrav svima on Fri 30 Dec 2011 - 9:29
Zovem se Mladen. Iz Valjeva sam, studiram u Beogradu. NBA sam kao klinac vise pratio, najvise u vreme kad je Sakramento bio nas tim! Pre toga sam se lozio i na Cikago: Dzordan, Rodman, Skoti Pipen. Poslednjih par godina sam bas slabo gledao NBA, nekako mi je posle te generacije Kingsa sve bio smor. Krajem prosle sezone sam opet poceo da malo aktivnije pratim NBA i taman sam malo usao u fazon ko se povukao, ko su novi igraci, ko gde igra, utom se zavrsi sezona, poce ovaj strajk, jedva sam docekao da krene liga pa da ne silazim sa NBATV. Nemam neku omiljenu ekipu, mada mi je trenutno Portland gotivan, ne znam zasto, valjda zato sto sam igrao asocijaciju sa njima na 2K12 pa ih tako zgotivio. Sto se tice domace kosarke, navijam za Zvezdu, ponekad pogledam i Metalac iz Valjeva
Nikad nisam trenirao basket, uvek sam vise voleo fudbal, mada ni jedno ni drugo nemam pojma da igram. Toliko za sada, nadam se da cemo se fino zezati i diskutovati, evo i jdno pivce za forumase 
Nikad nisam trenirao basket, uvek sam vise voleo fudbal, mada ni jedno ni drugo nemam pojma da igram. Toliko za sada, nadam se da cemo se fino zezati i diskutovati, evo i jdno pivce za forumase 

a tek sam se pre par dana registrovao. Koleman, ako budeš dolazio, traži od sestara da te izvedu u neku kafanu u Tešnjar, možda se i vidimo, treniram ja tamo često uveče.