2
Re: D.Rose1 on Thu 5 Jan - 0:15
johnny24 wrote:Sve najbolje jedinom aktivnom ženskom članu foruma.![]()
![]()
7
Re: D.Rose1 on Thu 5 Jan - 0:43
srecan rodjendan, sve najbolje
dovedi neke drugarice na forum za mog drugara sypmphonyx-a koji je veciti nezenja pa bi mu trebalo nesto da ga opameti
dovedi neke drugarice na forum za mog drugara sypmphonyx-a koji je veciti nezenja pa bi mu trebalo nesto da ga opameti
10
Re: D.Rose1 on Thu 5 Jan - 3:11
Srecan rodjendan.
Neka ti se sve zelje ispune osim da Rose bude MVP. I zelim ti da Cikago udje u finale istoka. Nista vise.
Neka ti se sve zelje ispune osim da Rose bude MVP. I zelim ti da Cikago udje u finale istoka. Nista vise.

11
Re: D.Rose1 on Thu 5 Jan - 6:48
baš ste me obradovali
evidence wrote:srecan rodjendan, sve najbolje![]()
![]()
dovedi neke drugarice na forum za mog drugara sypmphonyx-a koji je veciti nezenja pa bi mu trebalo nesto da ga opameti![]()
Nažalost drugarice sa faksa ni ne znaju šta je sport, a iz bivšeg kluba "više nisu u tom fazonu"
Nemanja Granger wrote:Srecan rodjendan.![]()
I onda da pobedimo Miami
12
Re: D.Rose1 on Thu 5 Jan - 9:41
D.Rose1 wrote:
I onda da pobedimo Miami![]()
Koji deo od
Nemanja Granger wrote:Nista vise.
nisi razumela?

13
Re: D.Rose1 on Thu 5 Jan - 10:14
Razumela sam ja, samo sam komentarisala, ali pazi šta želiš, može da se desi da igramo protiv Majamija u drugom krugu 

14
Re: D.Rose1 on Thu 5 Jan - 10:49
Rondo wrote:johnny24 wrote:Sve najbolje jedinom aktivnom ženskom članu foruma.![]()
![]()
16
Re: D.Rose1 on Thu 5 Jan - 14:56
D.Rose1 wrote:Razumela sam ja, samo sam komentarisala, ali pazi šta želiš, može da se desi da igramo protiv Majamija u drugom krugu
Tacno! LeBron brisi post

NBA Serbia » Forum » Zajednica » Čestitke » D.Rose1