ForumAtlantaCharlotteChicagoClevlandDallasDenverDetroitGolden StateIndianaClippers MemphisMiamiMillwaukeeNew YerseyNew OrlandsNew YorkOklahomaPhiladelphiaPhoenixPortlandSacramentoSpursRaptorsUtahWashington

Goto page : Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 2 of 2]

21 Re: MJ23 on Sun Dec 20, 2009 2:35 pm

Koleman

Global Moderator
Global Moderator
Nije to tako lako kao sto izgleda.Vecina foruma trazi novcanu nadoknadu.Druga stvar ne mogu samo Strax i Laza( Very Happy ) da rade na tome vec svi kojima je stalo da ovaj forum nesto postane.

View user profile

22 Re: MJ23 on Sun Dec 20, 2009 2:41 pm

Zola

Chairman
Chairman
Koлеман994 wrote:Nije to tako lako kao sto izgleda.Vecina foruma trazi novcanu nadoknadu.Druga stvar ne mogu samo Strax i Laza( Very Happy ) da rade na tome vec svi kojima je stalo da ovaj forum nesto postane.

Tako je Kole. Ja se ubijam od reklamiranja... Vec sam banovam na nekoliko foruma zbog reklamiranja preko PM-a. Vidicemo sa kosarka.net i sa bezmotike.com i verovatno ce nesto biti, i sa sport klubom imamo saradnju.

View user profile http://www.nba-serbia.net Online

23 Re: MJ23 on Sun Dec 20, 2009 3:17 pm

Dzomba

NBA Superstar
NBA Superstar
lazo Very Happy , ako treba nesto da zaspamujemo, samo nas obavesti...
btw, mozda niko nece da dodje jer si ti admin... Laughing sta mislis??? Da da

View user profile http://www.nhl-serbia.com

24 Re: MJ23 on Sun Dec 20, 2009 3:31 pm

MJ23

NBA Player
NBA Player
uvek sam pre bio za kvalitet nego za kvantitet...
Sta vredi da ima 1000 forumasa ako se njihovo znanje svodi na Jordana i Kobe-a...Vrlo je vazno da ljudi koji su na forumu budu kompetentni i pre svega vole i prate Nba, kako bi novi(poput mene) nakon prvog puta nastavili da dolaze.Svaki dobar komentar, znalacki napisan utice na nove clanove isto onoliko koliko i los(glup).S druge strane, mislim da je bolje da se stvori ekipa koja ce da bude redovna nego ona "jednom u tri meseca".
Forum je nov...razvijace se, samo polako... Wink

View user profile

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 2 of 2]

Goto page : Previous  1, 2