22
Re: MJ23 on Sun Dec 20, 2009 2:41 pm
Koлеман994 wrote:Nije to tako lako kao sto izgleda.Vecina foruma trazi novcanu nadoknadu.Druga stvar ne mogu samo Strax i Laza() da rade na tome vec svi kojima je stalo da ovaj forum nesto postane.
Tako je Kole. Ja se ubijam od reklamiranja... Vec sam banovam na nekoliko foruma zbog reklamiranja preko PM-a. Vidicemo sa kosarka.net i sa bezmotike.com i verovatno ce nesto biti, i sa sport klubom imamo saradnju.
24
Re: MJ23 on Sun Dec 20, 2009 3:31 pm
uvek sam pre bio za kvalitet nego za kvantitet...
Sta vredi da ima 1000 forumasa ako se njihovo znanje svodi na Jordana i Kobe-a...Vrlo je vazno da ljudi koji su na forumu budu kompetentni i pre svega vole i prate Nba, kako bi novi(poput mene) nakon prvog puta nastavili da dolaze.Svaki dobar komentar, znalacki napisan utice na nove clanove isto onoliko koliko i los(glup).S druge strane, mislim da je bolje da se stvori ekipa koja ce da bude redovna nego ona "jednom u tri meseca".
Forum je nov...razvijace se, samo polako...
Sta vredi da ima 1000 forumasa ako se njihovo znanje svodi na Jordana i Kobe-a...Vrlo je vazno da ljudi koji su na forumu budu kompetentni i pre svega vole i prate Nba, kako bi novi(poput mene) nakon prvog puta nastavili da dolaze.Svaki dobar komentar, znalacki napisan utice na nove clanove isto onoliko koliko i los(glup).S druge strane, mislim da je bolje da se stvori ekipa koja ce da bude redovna nego ona "jednom u tri meseca".
Forum je nov...razvijace se, samo polako...

NBA Serbia » Forum » Zajednica » Dobrodošlica » MJ23