ForumAtlantaCharlotteChicagoClevlandDallasDenverDetroitGolden StateIndianaClippers MemphisMiamiMillwaukeeNew YerseyNew OrlandsNew YorkOklahomaPhiladelphiaPhoenixPortlandSacramentoSpursRaptorsUtahWashington

Goto page : Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 3 of 3]

41 Re: Dennis Rodman on Sat Apr 02, 2011 7:20 pm

Nba History Fan

NBA Player
NBA Player
Ovaj covek je neverovatan. Neponovljiv. Pre ce se roditi 5 novih Kobija i Lebrona, nego jedan Dennis. Respekt!

View user profile

42 Re: Dennis Rodman on Sat Apr 02, 2011 7:24 pm

Strax

Administrator
Administrator
Gledao sam neke highlightse starijih mečeva, pa mi jedna utakmica Pistonsa iz 89. posebno upala u oko (protiv Sonicksa, mislim)... Rodman je u to vreme ulazio sa klupe u igru, pa je tako bilo i na ovoj utakmici... posle 5, 6 minuta, dolazi i njegovo vreme na parketu. Ostaje na njemu dok se nije potukao Laughing Znači, za to mu je trebalo nepunih 15 sekundi Laughing
Legenda! Respekt!

View user profile

43 Re: Dennis Rodman on Sat Apr 02, 2011 7:27 pm

Kuzman

NBA Superstar
NBA Superstar
jeste on legenda, ali biti budala i potuci se za sekund je tesko u PM.

View user profile Online

44 Re: Dennis Rodman on Mon Apr 04, 2011 6:10 pm

Dacha

Administrator
Administrator
primljen u kucu slavnih awesome

View user profile http://www.nba-serbia.net Online

45 Re: Dennis Rodman on Mon Apr 04, 2011 6:34 pm

Zola

Chairman
Chairman
E pa konačno.. Nakon svih protesta, i oni se urazumili. Very Happy

View user profile http://www.nba-serbia.net Online

46 Re: Dennis Rodman on Mon Apr 04, 2011 9:29 pm

johnny24

NBA Superstar
NBA Superstar
Konacno Fan Zasluzio je jos pre dosta godina, ali sta je tu je.

View user profile

47 Re: Dennis Rodman on Mon Apr 04, 2011 9:59 pm

zvaljo

Rookie
Rookie
U kuci slavnih mjesto je najboljim igracima a ova budaletina je to definitivno bio. Vidim na wikiju da ga smatraju najboljim skakacem medju krilima al ja boljeg skakaca od njega nisam vidio i za mene je no1 svih vremena. Sjecam se jednog intervjua gdje na pitanje kako on to radi, odakle mu osjecaj za to gdje ce lopta zavrsiti on kaze otprilike ovako, kad majkl promasi FT lopta u 70% slucajeva ide desno, kad skoti masi 3ku ide ulijevo itd sto samo pokazuje kakav je pristup imao, kolko je volio ovu igru i koliko je davao od sebe na utakmicama. I ne mogu da vjerujem da mu je trebalo 10 god da udje u hof, koje su to supcine glasale protiv njega stvarno bi volio da vidim. I svi i dalje pricaju da kosarci treba novi MJ, magic, bird i to je ok, fakat trebaju, ali trebaju joj i ovakve pojave kao sto je on. Ja mu od srca cestitam na ulasku, bravo za najveceg trandzu pod obrucima, bez njega definitivno nista nije isto.

View user profile

48 Re: Dennis Rodman on Thu Aug 11, 2011 1:06 pm

West

MVP
MVP
Sta mislite, kako ce se obuci Rodman u petak?
Izjavio je da ce se obuci primerno, ali pod uslovom da njegovo odelo posle bude izlozeno u muzeju "kuce slavnih".

View user profile

49 Re: Dennis Rodman on Sat Aug 13, 2011 5:21 pm

johnny24

NBA Superstar
NBA Superstar
Kakvo jebacko odelo Respekt!

http://www.nba.com/video/channels/hall_of_fame/2011/08/12/20110812_hof_speech_rodman_new.nba/

View user profile

50 Re: Dennis Rodman on Sat Aug 13, 2011 11:05 pm

Kevin Durant

Bench warmer
Bench warmer
zaista ako je rodman zasluzio hall of fame,sta onda treba reci za bernarda kinga ako se neko seca tog igraca ako ne odmah na youtube

View user profile

51 Re: Dennis Rodman on Sun Aug 14, 2011 1:19 am

West

MVP
MVP
Covek je legenda, zasluzio je to. Ostaje mu samo i da mu Bullsi povuku dres iz upotrebe i to je to. Da i dalje igra kosarku, kako bi samo samarao Artesta i ostale "lose" momke...

View user profile

52 Re: Dennis Rodman on Thu Jan 19, 2012 8:23 pm

Nevidjeni kralj,covek je jedan jedini i neponovljiv.Veeeeeeliki Respect

View user profile

53 Re: Dennis Rodman on Fri Jan 27, 2012 10:37 am

Rodman me prati na twitteru awesome awesome awesome awesome awesome awesome awesome

View user profile

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 3 of 3]

Goto page : Previous  1, 2, 3