Jaz wrote:Vuk91 wrote:Jaz wrote:S tim sto je Sabonis vec u HOF, pa kako onda Divac to ne zasluzuje?
Najbolja ekipa, koja nije osvojila prsten - Kingsi sa pocetka 21. veka. Stub te ekipe - Divac, u svakom smislu. Nijedna ekipa u istoriji NBA lige nije imala takvu atmosferu unutar ekipe.
Tu si u pravu, pa ušlo je mnogo igrača nezasluženo u HOF. Ali to sada nema veze.
Jeste imali su atmosferu i to kakvu, ali ne razumijem kaj se po tome gleda hoće li neki igrač u HOF? Ti sada nemreš dokazati da bi oni bili lošiji da nije bilo te atmosfere.
Bibby,Christie,Wallace,Jackson,Webber,Turkoglu, Stojaković i Divac. Pa s tom ekipom moraš da osvojiš naslov

Na njihovu nesreću, tada su harali Kobe-Shaq ligom.
Wallace tad nije bio nikakav igrac. Ne bi Kingsi bili isti bez te atmosfere, to su sve solidni igraci, ali ne mnogo vise od toga. Sta je sa Lejkersima iz 2004. godine? Bryant, O'Neal, Payton, Malone, Russell, Fisher,Grant, Fox i valjda najuspesniji trener u istoriji NBA, Phil Jackson. Pa su stigli "samo" do finala, zbog raznoraznih skandala. A ko je osvojio? Pistonsi, kod kojih je apsolutno
SVE savrseno funkcionisalo, pocevsi od atmosfere pa nadalje. I nemam nameru vise da ti objasnjavam bilo sta. Posalji pismo Springfieldu i ne dosadjuj, vidis da si jedini, koji se protivi, i to bez da navedes neki valjan razlog.
Soldini igrači?

U nekim temema ih dižete ko bogovi a u nekim drugim ih smatrate ''soldinim igračima'' ? Znači po tvome je ta atmosfera ekipu gdje igraju ''solidni igrači'' napravila najsavršeniju ekipu koja nikada nije uzela naslov
Pa eto kad si mlad i neznaš ništa o toj sezoni Jaz-u . Wallace je tad bio odličan defanzivac ali nije dobivao nikakve prilike pored Stoje i Christia. Znaš i sam da je kad je prešao u Bobcatse imao zapažene brojke kaj se tiče obrane. Po 1,5 blokada i ukradenih lopti.
Turkoglu ulazio s klupe i zabijao po 10 poena, kaj će ti više od takvog igrača?
Peja je zabijao po 20-ak poena i zabijao ključne poene u tom playoffu.
Christie je bio mašina u obrani i u svojem izlasku iz karijere.
Bibby klasičan playmaker s dobrim šutem koji je ostavljao srce na terenu, da njega nije bilo u ekipi po meni oni nebi bili ni E od ekipe tih sezona.
Bobby Jacskon čovjek u 20 minuta zabijao po 12-15 poena i razigravao ekipu kad je trebalo.
Divac je bio također dosta star tada, ali bio je odličan all-round igrač za svoju poziciju i doprinosio ekipi sa svih strana.
Webber tada po meni najbolji PF, čak bi ga i ispred Garnetta stavio. Pa nisu mu bezveze digli dres u Sacramentu.
''Mislili smo da će to biti samo prolazna era kad je doašo Webber u naš klub, ali ON je promjenio cijelu povijest ove ekipe i zasluženo smo mu umirovili njegov dres''
I da na kraju, ono kaj sam napisao gore. Ne čini Divca taj pridonos ekipi kaj se tiče atmosfere da bude bolji igrač i zasluženo uđe u HOF
1xAll-Star
NBA All-Rookie
I u 1134 utakmica ima 13,000 poena i 9,000 skokova.
Sorry ali po meni nezasluženo.
A i već gore sam ti napisao da bi volio da imamo jednog Balkanca u HOF, nije da ja mrzim Divca , u protivnom ja njega jako cijenim kao igrača i cijelu tu ekipu Kingsa u toj eri.