ForumAtlantaCharlotteChicagoClevlandDallasDenverDetroitGolden StateIndianaClippers MemphisMiamiMillwaukeeNew YerseyNew OrlandsNew YorkOklahomaPhiladelphiaPhoenixPortlandSacramentoSpursRaptorsUtahWashington

Goto page : Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 37 of 38]

721 Re: Football Manager 2010 on Fri Aug 27, 2010 3:34 pm

Koleman

Global Moderator
Global Moderator
Spremam teren za 'pool.

View user profile

722 Re: Football Manager 2010 on Fri Aug 27, 2010 6:04 pm

Strax

Administrator
Administrator
Prodat Ignjatijević, a kao zamena, stigao Nemanja Pejčinović. Smile

Postava:
-----------------Brkić--------------
Ninkov---Đorđević-----Vilotić---Pejčinović
---------Castillo------Salif Diao
Darko Lazović--------------Dušan Tadić
--------Lekić---------Perović-------

Izmene: Ardijan Đokaj, Cadu, Savić, Tutorić, Komazec, Bogdanović, Isaah....

View user profile

723 Re: Football Manager 2010 on Fri Aug 27, 2010 6:33 pm

Nele

Moderator
Moderator
Moja postava u Wolfsburgu,2 sezona:

GK:Benaglio
DL:Bale
DC:Simunek
DC:Sakho
DR:Fucile
ML:Kahlenberg
MR:Ziani
MC:Ozil
ST:Neymar
ST:Džeko
ST:Obafemiiiiiiii

View user profile Online

724 Re: Football Manager 2010 on Sat Aug 28, 2010 11:30 pm

Strax

Administrator
Administrator
Gotova sezona. Liga osvojena ali bez prave konkurencije uzeći u obzir da je Partizan bio tek sedmi. LŠ sam igrao, ali bio četvrti u grupi, ali u svakom slučaju, jako sam zadovoljan. 3 glavna igrača : Ninkov (av.raiting 7.25), Dušan Tadić ( av.r. 7.15, ali sve zbog povrede od mesec dana) i Dejan Lekić (prosek mu je skoro jedan gol po utakmici! On i Perović blago rečeno kidaju u napadu, a još su im izmene Komazec i Ardijan Đokaj, + Goran Drulić, ali on je doveden kao slobodan igrač čisto jer je legenda kluba). Vredni spomena još, naravno, golman Brkić, Castillo, Pejčinović, Darko Lazović (!), Vilotić, Diao. "U kasi" je još 4 miliona, tako da očekujem zvučnije pojačanje na leto. Potencijalni su Dickagoi, reprezentativac Južne Afrike (Igrao na SP startnu), kao i Milan Stepanov... a tek sam počeo da "tražim".

View user profile

725 Re: Football Manager 2010 on Sun Aug 29, 2010 9:57 pm

SN13

Moderator
Moderator
ispizdeo sam.......zadnje kolo kvalifikacija za LS protivnik mi ajax.....prva utakmica u amsterdamu 0-0..... igrao solidno, totti dve precke a guerrero stativu.....posed lopte,sutevi u moju korist......gledam dan pred drugu utakmicu tim ajaxa i vidim da je luis suarez out za utakmicu definitivno Very Happy....onda.....shvatim da su mexes,juan,luisao i tonetto povredjeni Glare....neka...sta sad...odlucim se za napadacku postavu sa napadom Vucinic-Totti,Menez,Taddei,De Rossi i Pizzaro u sredini.....

drugi minut....Menez povreda.....Calderon ulazi......peti minut..... Vucinic povreda....Bodipo ulazi..... povedem 1-0 u 15 minutu (Bodipo)...onda...Aissati 1-1,Aissati 1-2 i Enoh 1-3......rezultat konacni
: DELETE SAVE GAME Smile

uzecu lepo neki mnogo mocan klub Very Happy Inter,Barsa,Real,Mancester (siti Very Happy),Celzi,Milan eventualno kao back-up klub moze i Tottenham.....nesto od toga..izivljavati se lepo Smile

View user profile Online

726 Re: Football Manager 2010 on Mon Aug 30, 2010 11:09 am

Strax

Administrator
Administrator
E, treba mi preporuka. Igrač kojeg bi doveo za 4 miliona ili manje, u Zvezdu (!), da je midfielder (center) i defender, center. Znači, da mogu da ga dovedem u Zvezdu! Celo leto sam prevalio minimalno 100 igrača, bili su između ostalih i Danko Lazović, Stojković, Atouba, Tomović, Vieira, Stepanov, Milijaš, Fejsa, Srđa Knežević i još mnogiiii ... da bi mi na kraju došao sam Drissa Diarra, reprezentativac Malija za 300.000.... ostali su samo odbijali, jer je Zvezda "mali klub"...

View user profile

727 Re: Football Manager 2010 on Mon Aug 30, 2010 11:18 am

SN13

Moderator
Moderator
hmm......Slobodan Medojevic i Nikola Popara....u mom najduzem run-u sa nasom reprezentacijom (svetsko 2014-e zavrseno pre brisanja sejva ) medojevic je 3 sezone bio najbolji igrac nase lige, popara je jos po meni imao bolje ocene od njega a obojica su mi do reprezentacije dogurali....medojevic je cak na svetskom bio i starter...

View user profile Online

728 Re: Football Manager 2010 on Mon Aug 30, 2010 2:02 pm

Strax

Administrator
Administrator
Uff, dobro je! 31. avgust, 19:00, počinju ozbiljni pregovori (bilo je i pre toga nečega, ali ja nisam hteo da dajem neku veliku sumu novca) sa Milinkovićem, veznjakom Voše i on mi je bio poslednja nada da ću ipak nekog dovesti na letnjem prelaznom roku, pored Drissu Diarre. Voša prihvata, ali njegov agent zahteva veću platu, ja mu nudim još, on opet odbija, i u 23:45 kada sam već skoro odustao na divno čudo prihvata! Very Happy 3,4 miliona sam potrošio na njega. Ostalo mi je vrlo malo, sada je na redu malo i prodaja. Guma prvi na listi, a kad bolje razmislim, možda i jedini. Dan pre toga, Vujadin Savić je otišao na pozajmicu u Vošu, ali neće ostati praznina na poziciji štopera... Tutorić će menjati Vilotu i Đorđevića. Plus, mali Kostić, 19-godišnjak, koji će vrlo brzo zaslužiti da igra u startnoj umesto Slavoljuba.

View user profile

729 Re: Football Manager 2010 on Mon Aug 30, 2010 5:06 pm

Nele

Moderator
Moderator
Osvojena liga sa Wolfsburgom u drugoj sezoni.U LŠ ispao od Mančestera na penale u 1/8 finala.....Igrač sezone je bio Neymar(18golova,11 asistencija)...Dobri su još bili Ozil(5golova,18 asistencija),Martins(20golova,8 asistencija) i Džeko prvi strjelac tima sa 23 gola u prvenstvu.Sad nova sezona,kupio sam Mertesackera i T.Mullera valjda ću dalje doći u LŠ...

View user profile Online

730 Re: Football Manager 2010 on Mon Aug 30, 2010 5:53 pm

Strax

Administrator
Administrator
Auu, brate, pa ti imaš sad ekipu za respekt! Smile I sa Mullerom...

Inače, u LŠ-u sam, druge godine za redom! Još jednom sreća sa protivnikom, izvukao sam PAOK, u kome u FM-u ima svega 3 profesionalca. Dobio tamo 3-1 i na Mari 1-0, lagano. Takođe, kao slobodan igrač doveden je privremeno i Prodanović, ali samo na 3 nedelje (offer trial).

View user profile

731 Re: Football Manager 2010 on Tue Aug 31, 2010 10:40 am

Ћира

NBA Superstar
NBA Superstar
http://www.filefront.com/17239241/Metal_Guitarists-Update.dbc/

Update od 27.8, nzm koliko je dobro odradjen, ali kazu da je ok...

View user profile

732 Re: Football Manager 2010 on Wed Sep 01, 2010 1:07 pm

kolly 8

All-Star
All-Star
Strax wrote:E, treba mi preporuka. Igrač kojeg bi doveo za 4 miliona ili manje, u Zvezdu (!),

CICERO definitivno neces se razocarati !!

View user profile

733 Re: Football Manager 2010 on Wed Sep 01, 2010 1:14 pm

SN13

Moderator
Moderator
skinuo apdejt sto je cira stavio...... liverpul..... (bez meirelesa i konceskog )...doveo kacara (uz matica i kolarova kroz koju sezonu najbolji srpski igrac u FM-u )... i milevskog i to je dovoljno...idemo po titulu kafa

View user profile Online

734 Re: Football Manager 2010 on Wed Sep 01, 2010 1:17 pm

Strax

Administrator
Administrator
Skinuo sam apdejt... Šta dalje treba da radim? XD

View user profile

735 Re: Football Manager 2010 on Wed Sep 01, 2010 1:26 pm

SN13

Moderator
Moderator
taj fajl...prebacis u editor data...u onom foloderu sto se nalazi u my documents....mrzi me da trazim tacnu lokaciju....

i kreiras novu igru Wink

View user profile Online

736 Re: Football Manager 2010 on Wed Sep 01, 2010 1:34 pm

Strax

Administrator
Administrator
Uradio sve to, pokrenuo new game sa Arsenalom, i ništa...

???

View user profile

737 Re: Football Manager 2010 on Wed Sep 01, 2010 1:51 pm

SN13

Moderator
Moderator
auu...znaci znas kako sad numem da ti objasnim XD....jbg straxinjo jesi radio nesto nekad preko editora ? XD

View user profile Online

738 Re: Football Manager 2010 on Wed Sep 01, 2010 2:22 pm

Strax

Administrator
Administrator
SN13 wrote:auu...znaci znas kako sad numem da ti objasnim XD....jbg straxinjo jesi radio nesto nekad preko editora ? XD

Ne, Laza mi je za to služio. XD Svi predhodni manageri, ja sam njega zamolio da mi odradi kad je trebalo dodati grbove, face itd.

View user profile

739 Re: Football Manager 2010 on Wed Sep 01, 2010 2:33 pm

Zola

Chairman
Chairman
A kad je Laza poceo da naplacuje, strax cicija nece nista. kafa

View user profile http://www.nba-serbia.net Online

740 Re: Football Manager 2010 on Wed Sep 01, 2010 2:52 pm

Strax

Administrator
Administrator
Lazicy wrote:A kad je Laza poceo da naplacuje, strax cicija nece nista. kafa