- -the lood-
Re: Steve Nash
on Sun Jun 06 2010, 22:15
Hoću i ja...
on Sun Jun 06 2010, 22:16
kako cete svi nositi Nash avatare
dakle ako Amare ode i Nash bude MVP vi nosite cijeli sljedeči PO avatar po mojoj želji,ako Amare ode i Nash ne bude MVP ja nosim kaj vi hočete cijeli PO,a ako Amare ostane(molim Boga da ne ostane jer mi ga je punk kuraz) nikom nista

on Sun Jun 06 2010, 22:18
Ajd vi u kladionicu lepo.
on Mon Jun 07 2010, 00:02
Raising Arizona wrote:Ovo morate videti. Stiv Nes legenda nad legendama pravi kratke video klipove i mini filmove kadgod je u mogucnosti, sprda se sa celim timom, urnebesno je, koristi covek svaku priliku u avionu ili autobusu na putovanjima da prekrati dosadu. Naravno, i ostali igraci su izvrsni glumci, snalaze se profi... Evo nekih klipova:
Mudonja
Zapisavanje
Ucimo pesmicu
Kako protiv AH1N1?
![]()
![]()
- -the lood-
on Fri Jul 23 2010, 12:27
Otišao je Amare,tako da si sad naje*oSteveNash wrote:![]()
btw oče se neko kladiti da ce Nash biti MVP sljedeče sezone ako Amare ode

on Fri Jul 23 2010, 17:58
nisam ja nego vi-the lood- wrote:Otišao je Amare,tako da si sad naje*oSteveNash wrote:![]()
btw oče se neko kladiti da ce Nash biti MVP sljedeče sezone ako Amare ode![]()
![]()
![]()
![]()

- Iggy9-13
on Thu Aug 05 2010, 13:01
Steve Nash moja najveca ljubav, kakav pregled igre ima ovaj covjek to nisu istine, po meni bolji i od Kidda, odlican suter, svakog igraca cini dobrim, napad koji izglea bezmisleno on ga napravi kao dobru akciju, jednostavno je zalusio ona 2 MVP-a.......bog! jedva cekam da pocne sezone ja mislim da ce bolje surađivati s turkogluom nego s amareom, zato sto turkoglu zna bolje stvorit priliku za kos, a amamre je zivio od nashovih asistencija!
- SN10
on Thu Aug 05 2010, 14:19
a amare je zivio od nashovih asistencija!
jesi dobar ali ne fejluj molim te

- Iggy9-13
on Thu Aug 05 2010, 22:58
vidit cemo kako ce ove sezone igrati u knicksima bez pravog playmakeraSN13 wrote:a amare je zivio od nashovih asistencija!
jesi dobar ali ne fejluj molim te![]()

- SN10
on Thu Aug 05 2010, 23:14
ispravio si se s postom u amareovoj temi....ne mozes reci da zivi od nashovih asistencija..... a u svakom slucaju sve te rasprave oko toga da li amare ne moze bez nasha ce se zavrsiti ove godine kad se to bude i videlo

- Strax
on Thu Aug 05 2010, 23:20
Obojica su vrhunski igrači, ali je i opšte da Amare ne bi bio takav da nema Nasha, te ista priča sa Nashom, da nema Amarea... oni su stvoreni jedno za drugo, da igraju Regularnu sezonu fantastično, a da useru ne igranjem odbrane u Play-offu... to ih deli od velikana...
- SN10
on Thu Aug 05 2010, 23:28
hoces da kazes da ove sezone sansi nisu igrali odbranu u playoffu ?
....nikako... iako je to mozda nekima delovalo buduci da imaju nesto slabije igrace pod kosem za razliku od recimo tima koji ih je izbacio....robin ima jos dosta mesta za napredak a channing .....prica za sebe

- Strax
on Thu Aug 05 2010, 23:29
Igrali su zbog Gentrya, i ne kažem samo ove sezone, nego prošlih, sa DAntonijem, posle Porterom i njegovim podankom 36-godišnjim Shaqom...
Hill, Dudley, Lopez, bilo je igrača koji su igrlai odbranu, ali Nash i Amare - ne ozbiljnu.
Hill, Dudley, Lopez, bilo je igrača koji su igrlai odbranu, ali Nash i Amare - ne ozbiljnu.
- SN10
on Thu Aug 05 2010, 23:31
ali Nash i Amare - ne ozbiljnu
priznajem

- Iggy9-13
on Fri Aug 06 2010, 00:24
neznam za vas, ali nash se po meni trudi u obrani, zna cesto iznuditi protivnicki faul u napaduSN13 wrote:ali Nash i Amare - ne ozbiljnu
priznajem.....Nash iako je moj omiljen igrac prilicno smesno moze delovati kada igra protiv iole iskusnijeg pleja...kao sto je to bio fish....
- Strax
on Fri Aug 06 2010, 00:25
Ih, Nash se trudi u odbrani?
Dobro, ima već preko 35 godina, sad mu ni nije lako da je igra, ali uvek je bio takav... da je Amare stigao npr. te sezone greškom u Pistonse, sigurno bi naučio kod Larrya tada odbranu...

- SN10
on Fri Aug 06 2010, 00:26
da nash se moze truditi kod mladjih igraca poput lupam flina iz minesote ( koji mi je btw mnogo gotivan igrac)...ali kao sto rekoh..fish je previse iskusan za takve pokusaje i to se videlo ...
- Iggy9-13
on Fri Aug 06 2010, 00:27
ma amare nece nikad znat igrati obranu, pogotovo sada kad je otisao u knickse kod mdantonija....Strax wrote:Ih, Nash se trudi u odbrani?Dobro, ima već preko 35 godina, sad mu ni nije lako da je igra, ali uvek je bio takav... da je Amare stigao npr. te sezone greškom u Pistonse, sigurno bi naučio kod Larrya tada odbranu...
on Thu Sep 09 2010, 12:00
MVP MVP MVP 
i da iggy jel ti to andy doko puic u avataru

i da iggy jel ti to andy doko puic u avataru

- Kole
on Sun Nov 07 2010, 20:01
Navodno, Nash u sastanku sa upravom Sansa rekao da želi da se povuče 15.11 na meču:
Denver @ Phoenix
Оvo je sa jednog drugog foruma, ništa sigurno...Ostaje nam da vidimo
Denver @ Phoenix
Оvo je sa jednog drugog foruma, ništa sigurno...Ostaje nam da vidimo
on Sun Nov 07 2010, 20:22
wtffffffffffffffff

- Kole
on Sun Nov 07 2010, 20:34
Neš: Biću premijer!
Pre nekoliko dana je u Americi “procurila” vest o tome da bi najbolji kanadski košarkaš Stiv Neš mogao da pre kraja NBA sezone ode u “zasluženu” penziju i da se posveti politici!
Međutim, Stiv je brzo objasnio javnost smirivši u najvećoj meri navijače Sansa. Stiv je izjavio da ih neće ostaviti na “cedilu” i da će odraditi još, najmanje, ovu sezonu.
- Naravno, jednog dana ću biti premijer - prokomentarisao je tu vest Neš i dobro nasmejao sve prisutne novinare na utakmici protiv Sparsa.
Tokom poluvremena iste, odeljenje za odnose sa javnošću Finiksa izdalo je saopštenje u kojem navode da je cela priča lažna i da Neš nema nameru tako brzo da okonča košarkašku karijeru.
Phoenix New Times je i pored saopštenja pokušao da nastavi da “prodaje” priču i dalje. No, da u priči ima ikakve istine sigurno bi svi vodeći američki mediji dublje istražili informaciju i svi bi već više znali o tome. Ovako… Neš će i dalje “političiti” na NBA parketima.
Odahnite Sansovci.
Pre nekoliko dana je u Americi “procurila” vest o tome da bi najbolji kanadski košarkaš Stiv Neš mogao da pre kraja NBA sezone ode u “zasluženu” penziju i da se posveti politici!
Međutim, Stiv je brzo objasnio javnost smirivši u najvećoj meri navijače Sansa. Stiv je izjavio da ih neće ostaviti na “cedilu” i da će odraditi još, najmanje, ovu sezonu.
- Naravno, jednog dana ću biti premijer - prokomentarisao je tu vest Neš i dobro nasmejao sve prisutne novinare na utakmici protiv Sparsa.
Tokom poluvremena iste, odeljenje za odnose sa javnošću Finiksa izdalo je saopštenje u kojem navode da je cela priča lažna i da Neš nema nameru tako brzo da okonča košarkašku karijeru.
Phoenix New Times je i pored saopštenja pokušao da nastavi da “prodaje” priču i dalje. No, da u priči ima ikakve istine sigurno bi svi vodeći američki mediji dublje istražili informaciju i svi bi već više znali o tome. Ovako… Neš će i dalje “političiti” na NBA parketima.
Odahnite Sansovci.
- Iggy9-13
on Sun Nov 07 2010, 22:57
nedo mu bog da ode, barem dok sam ja ziv.....