Page 2 of 5 •
1, 2, 3, 4, 5 
- Nele
Re: Tim Duncan
on Mon Jan 16 2012, 16:36
Timi postao 26.strelac lige svih vremena,još mu oko 300 fali da bude 25.
- Lebron#6
on Tue Mar 13 2012, 18:43
Ja ne razumem kako mozete njega da stavite ispred KG-a 

- SN10
on Tue Mar 13 2012, 18:48
ajde sad na stranu licna misljenja i sve to..sta je to KG uradio u karijeri da ti ne mozes da shvatis zasto je nekima Timmy ispred ?
- Lebron#6
on Tue Mar 13 2012, 18:51
Sve je to super,ali meni nije jasno zasto vam je Duncan ispred Garnetta....konkretno to,ako neko moze da mi objasni?
- SN10
on Tue Mar 13 2012, 18:51
nisi mi odgvorio na pitanje 

- Strax
on Tue Mar 13 2012, 18:52
Uspešnija karijera. Meni je KG draži igrač i generalno mislim da je na suvi kvalitet bolji od Timija, ali Duncan ima nešto što nemaju svi. Tj. retko ko ima...
- Lebron#6
on Tue Mar 13 2012, 18:59
Ja ne gotivim igrace po broju uzetih prstena,statistike i gluposti,pored koraskaskog skilla,popularnosti meni je jedna od bitnijih stvari to sto Kevin umire za ekipu na kojoj god utakmici i sto se kaze ima m*da da preuzme odgovornost...znaci evo sad posebno odgovor za tebe,KG ima srce i pozrtvovanje kao i znanje (taman posla da hocu da kazem da Duncan nema znanje i iskustvo) ali sve to ali ja kod Duncana ne primecujem tolko pozrtvovanje...Meni jedan od najbooljih krilnih centara u istooriji nba,skroz do vrha....
- -the lood-
on Tue Mar 13 2012, 19:02
Svaka čast Garnettu, al' Timi je ipak za nivo iznad njega.
- SN10
on Tue Mar 13 2012, 19:03
ja se slazem sa strahinjom za divno cudo 

- Lebron#6
on Tue Mar 13 2012, 19:06
Zasto mislis da ima uspesniju karijeru?Strax wrote:Uspešnija karijera. Meni je KG draži igrač i generalno mislim da je na suvi kvalitet bolji od Timija, ali Duncan ima nešto što nemaju svi. Tj. retko ko ima...
- Strax
on Tue Mar 13 2012, 19:06
Duncan je prefinjen igrač koji na malo drugačiji način stigne do cilja. I uvek stigne... i uradi mnogo više od ostalih. Daleko od toga da nema srce, ali ne pokazuje strast na terenu kao Garnett. A naravno da ne možeš samo po tome suditi o igračima.
@ Ludi
Nije razlika baš u nivou, ali zbog titula i dostignuća u karijeri je Timi za nijansu ispred.
@ Ludi
Nije razlika baš u nivou, ali zbog titula i dostignuća u karijeri je Timi za nijansu ispred.
- Mrakar
on Tue Mar 13 2012, 19:10
Ja koji vise gotivim kevina moram reci da je Duncan imao bolju karijeru.
Garnett je atraktivniji i zato ti i razmisljas tako jer Duncan je miran obican covjek za razliku od ostalih NBA zvezda i on se ne istice ponasanjem ni van terena ni na terenu, nego samo svojom igrom. Rekao bih da je Garnett malo bolji defanzivno a Timmy ofanzivno. Kada se sve gleda zajedno tu su negdje igracki ali Duncan ima titule iza sebe a KG ima jednu a nije bio najbolji igrac u tom timu(i o tome se da raspravljati ali Pierce je bio MVP...) i to je ono sto njih dvojicu razdvaja.
Garnett je atraktivniji i zato ti i razmisljas tako jer Duncan je miran obican covjek za razliku od ostalih NBA zvezda i on se ne istice ponasanjem ni van terena ni na terenu, nego samo svojom igrom. Rekao bih da je Garnett malo bolji defanzivno a Timmy ofanzivno. Kada se sve gleda zajedno tu su negdje igracki ali Duncan ima titule iza sebe a KG ima jednu a nije bio najbolji igrac u tom timu(i o tome se da raspravljati ali Pierce je bio MVP...) i to je ono sto njih dvojicu razdvaja.
- SN10
on Tue Mar 13 2012, 19:12
Zasto mislis da ima uspesniju karijeru?

- Lebron#6
on Tue Mar 13 2012, 19:14
Naravno ne kazem ja,nego samo sam hteo da vidim na osnovu cega zakljucujete.
- Bradley
on Tue Mar 13 2012, 19:16
Dankan je verovatno najbolji krilni centar u istoriji kosarke, drazi mi je Garnet zbog stila igre, ali ovo je jednostavno cinjenica
2 puta MVP, 4 puta sampion (od toga 3 puta MVP finala) sasvim dovoljan razlog da bude za nijansu bolji od KG-a
2 puta MVP, 4 puta sampion (od toga 3 puta MVP finala) sasvim dovoljan razlog da bude za nijansu bolji od KG-a
- Jaz
on Tue Mar 13 2012, 20:03
To sto Duncan ne udara sebi u grudi ili glavom u konstrukciju ne znaci da ima jednako veliko srce kao KG. On to jednostavno pokazuje na drugi nacin, a obojica spadaju medju najtimskije igrace svoje generacije. I meni je Duncan za nijansu ispred, uz Hakeema najprefinjeniji kosarkas svih vremena u reketu, bez ikakve diskusije.
- Strax
on Tue Mar 13 2012, 20:46
Nije ih glupo upoređivati, imaju oni itekako mnogo sličnosti. Između ostalog, dobrih 10 godina su oni bili nenadjebivi PF-ovi (i na all-time listi obojica mogu u top 3) u ligi, tako da je to prvi razlog za poređenje.
- Lebron#6
on Wed Mar 14 2012, 13:55
Onda bi svi mislili da Tarzan ima najvece srce zbog lupanja po grudima,u opste to nije poenta ja pricam da je borac na terenu po meni vise nego Duncan.....
- airvucko
on Wed Mar 14 2012, 18:04
Meni on nekad deluje kao da mu je prekurcilo vise,al eto jos se ne povlaci...jedan od najboljih PF-ova svih vremena,mada je sto se tice igraca oko sebe imao Parkera,Manua, HOF-ra Robinsona,Orija,Bowena...itd.
- Nele
on Fri Apr 13 2012, 14:50
Duncan sinoć 28 poena i 12 skokova u pobjedi protiv Memphisa.

- Iggy9-13
on Fri Apr 13 2012, 22:16
Ko u starim danima, bogotac košarke 

- Jaz
on Fri May 18 2012, 03:59
http://www.iamagm.com/news/2012/05/17/tim.duncan.hates.kevin.garnett

on Tue May 29 2012, 02:24
Tim Duncan Will Re-Sign With Spurs
Ajmo jos koju godinicu sinovi
Tim Duncan will be a free agent this offseason, but has been widely expected to re-sign with the Spurs.
Duncan confirmed that assumption over the weekend.
"Though I shouldn't say that; I have to threaten them that I'll leave," joked Duncan. "No … I'm not going anywhere. You can print that wherever you want to. I'm here and I'm a Spur for life."
Ajmo jos koju godinicu sinovi

- Kole
on Tue May 29 2012, 15:51
Kendrick Perkins (OKC) Perk was asked what the difference is between defending Tim Duncan and Andrew Bynum. 'Well, Duncan is smart,' he said.
Page 2 of 5 •
1, 2, 3, 4, 5