ForumAtlantaCharlotteChicagoClevlandDallasDenverDetroitGolden StateIndianaClippers MemphisMiamiMillwaukeeNew YerseyNew OrlandsNew YorkOklahomaPhiladelphiaPhoenixPortlandSacramentoSpursRaptorsUtahWashington

Goto page : 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 3]

1 Rasheed Wallace on Sun Nov 15, 2009 6:59 pm

Strax

Administrator
Administrator
Čudno kako nema njegove teme...

Height: 6-11
Weight: 230
Born: Sep 17, 1974 - Philadelphia, Pennsylvania
College: North Carolina
Draft: 1995 - 1st round (4th pick) by the Washington Bullets

Za Celticse mu je prosek trenutno 9.7 poena i 3.6 skokova...

View user profile

2 Re: Rasheed Wallace on Sun Nov 15, 2009 7:05 pm

Mr.Big Shot

NBA Superstar
NBA Superstar
SHEED! Jedan od mojih omiljenih igraca! Covek koji je lako mogao da bude najbolji igrac u ligi u vreme kada je bio na vrhuncu karijere jer je posedovao sve kvalitete koje jedan buduci superstar treba da ima. Cak su i NBA eksperti tvrdili da je jedan od najkompletnijih igraca u vreme kada je igrao za Portland. Iako me je u poslednje vreme nervirao sa konstantnim sutiranjem sa distance umesto da igra u reketu gde mu je i mesto, ipak cu najvise pamtiti njegove igre kada je u februaru 2004. godine stigao u Pistonse i pomogao da dodju do titule. Nadam se da ce biti od koristi i Celticsima ove sezone.

View user profile http://www.facebook.com/dragan.22

3 Re: Rasheed Wallace on Thu Jan 21, 2010 3:49 pm

Strax

Administrator
Administrator
Rasheed Wallace je kažnjen sa 35.000 dolara zbog javnog kritkovanja sudija.

View user profile

4 Re: Rasheed Wallace on Mon Jun 14, 2010 11:47 am

West

MVP
MVP
Koliko sam ga gotivio dok je igrao za toliko sad ne mogu da ga smislim.Mnogo poceo da mi ide na Cenzura

View user profile

5 Re: Rasheed Wallace on Mon Jun 14, 2010 11:52 am

Strax

Administrator
Administrator
Jako je čudnog mentaliteta... sada se buni kod sudija, a kasnije mu isto izgubio ili pobedio, dao on trojku, ili ne... ja sam više od njega očekivao, bez obzira na godine, i na početku sezone i sredinom su govorili kako je Sheed bio Celticsima baš ono što treba... ako sad osvoje naslov, ne možemo reći da je bio promašaj njegovo dovođenje, ali onaj Sheed iz Pistonsa - nije ni blizu!
Ja samo mogu da zamislim kako izgledaju treninzi i kako je u svlačionici Kelta, kad imaju igrače poput i Sheeda i Garnetta i Pierca i Robinsona i Davisa... ne znaš koji je veći "trash talker", koji je pričljiviji... al im makar nikad nije dosadno...

View user profile

6 Re: Rasheed Wallace on Mon Jun 14, 2010 12:06 pm

Strax wrote:Jako je čudnog mentaliteta... sada se buni kod sudija, a kasnije mu isto izgubio ili pobedio, dao on trojku, ili ne... ja sam više od njega očekivao, bez obzira na godine, i na početku sezone i sredinom su govorili kako je Sheed bio Celticsima baš ono što treba... ako sad osvoje naslov, ne možemo reći da je bio promašaj njegovo dovođenje, ali onaj Sheed iz Pistonsa - nije ni blizu!
Ja samo mogu da zamislim kako izgledaju treninzi i kako je u svlačionici Kelta, kad imaju igrače poput i Sheeda i Garnetta i Pierca i Robinsona i Davisa... ne znaš koji je veći "trash talker", koji je pričljiviji... al im makar nikad nije dosadno...

+ doc rivers.. Very Happy

Laughing Laughing

View user profile

7 Re: Rasheed Wallace on Mon Jun 14, 2010 12:19 pm

-the lood-

NBA Superstar
NBA Superstar
Laughing Laughing Laughing
Prva asocijacija-Bitcherke se karaju sa crncima xDD

View user profile

8 Re: Rasheed Wallace on Tue Jun 22, 2010 10:45 am

mislim da je sheed zavrsio karijeru Sad protiv lakersa odigrao zadnji mec.( eto ga jedan starac iz bostona manje XD)

View user profile

9 Re: Rasheed Wallace on Tue Jun 22, 2010 1:27 pm

Nije taj ludak ce da igra jos ovu sezonu ima ugovor Very Happy

View user profile

10 Re: Rasheed Wallace on Tue Jun 22, 2010 7:35 pm

Strax

Administrator
Administrator
Ja mislim da će još on... ima 36 godina, vidi se koliko je lošiji u odnosu na predhodne sezone, ali dovoljno da može da igra nekih 10-ak minuta u proseku... taman mu treba da da još stotinjak poena, mislim da bi mogao da uđe uskoro i u top 10 strelaca kod aktivnih igrača...

View user profile

11 Re: Rasheed Wallace on Tue Jun 22, 2010 8:04 pm

Dacha

Administrator
Administrator
nervira me strasno u poslednje vreme. samo promasuje trojke i dobija tehnicke.

View user profile http://www.nba-serbia.net Online

12 Re: Rasheed Wallace on Tue Jun 22, 2010 8:49 pm

Zola

Chairman
Chairman
Seljak wrote:nervira me strasno u poslednje vreme. samo promasuje trojke i dobija tehnicke.

Starost ludost.. Laughing

View user profile http://www.nba-serbia.net Online

13 Re: Rasheed Wallace on Thu Jun 24, 2010 10:30 am

Strax

Administrator
Administrator
Lazicy wrote:
Seljak wrote:nervira me strasno u poslednje vreme. samo promasuje trojke i dobija tehnicke.

Pa da je on bar lud, meni izgleda u čestim situacijama kao da mu je totalno svejedno dao ili promašio... vidi se da mu je pao šut od vremena iz Pistonsa, a i ta želja i prgavost koju je imao u Pistonsima...

View user profile

14 Re: Rasheed Wallace on Thu Jun 24, 2010 10:34 am

Ћира

NBA Superstar
NBA Superstar
Strax wrote:
Lazicy wrote:

Pa da je on bar lud, meni izgleda u čestim situacijama kao da mu je totalno svejedno dao ili promašio... vidi se da mu je pao šut od vremena iz Pistonsa, a i ta želja i prgavost koju je imao u Pistonsima...

Mislis u Portlandu? kafa

View user profile

15 Re: Rasheed Wallace on Thu Jun 24, 2010 10:36 am

Strax

Administrator
Administrator
Pa i u Portlandu, ali moram priznati, nešto mi se ne čini da je tad bio "trash talker" kao u Pistonsima... tamo je bio prgav, uklapao se sa ostalim igračima, kao što su tad Blazerse zvali umesto TrailBlazersi, "JailBlazersi"...

View user profile

16 Re: Rasheed Wallace on Thu Jun 24, 2010 12:15 pm

Koleman

Global Moderator
Global Moderator
http://kosarka.hr/main.asp?dir=news&newsid=33886

Starija vest ali prvi put vidim onako sa izjavama i sve.Prilicno je realno.

View user profile

17 Re: Rasheed Wallace on Fri Jun 25, 2010 2:53 pm

Sheed se je umirovio nakon 15 godina.

View user profile

18 Re: Rasheed Wallace on Fri Jun 25, 2010 2:58 pm

Ovaj topic moze da ide u legende :'(

View user profile

19 Re: Rasheed Wallace on Fri Jun 25, 2010 3:51 pm

Strax

Administrator
Administrator
Sačekaćemo još malo, ali defitivno da će ići u Legende...

View user profile

20 Re: Rasheed Wallace on Fri Jun 25, 2010 3:59 pm

Rasheed Wallace završio karijeru

Krilni centar Boston Celticsa Rasheed Wallace (35) odigrao je svoju posljednju sezonu u uspješnoj košarkaškoj karijeri. Odlučio se umiroviti nakon 15 odigranih sezona u NBA ligi. Prošlog je ljeta Wallace potpisao trogodišnji ugovor vrijedan 18.9 milijuna dolara s Bostonom, odbivši ponude Orlanda i San Antonija. Odlukom o prijevremenoj mirovini ostao je i bez 12 milijuna dolara zarade iz spomenutog ugovora. NBA.com piše da je odluka o Wallaceovoj mirovini očekivana nakon poraza Bostona u finalnoj seriji od Los Angeles Lakersa (3-4).
Zločesti dečko NBA lige često je bio u sukobu sa sucima i nadobivao se brojnih tehničkih prekršaja, a u karijeri je ukupno branio boje Washingtona, Portlanda, Atlante (samo jednu utakmicu), Detroita i Bostona. Upisivao je pritom prosječno 14.6 koševa i 6.7 skokova, a kruna karijere mu je NBA prsten osvojen s Detroitom 2004. godine.

View user profile

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 3]

Goto page : 1, 2, 3  Next