Nisam neko ko stalno laprda i zali se ali mislim da postoji par stvari koje bi unapredile forum i koje me ponekad strasno iritiraju.Ako dozvole Admini...
To su nebitni postovi za pocetak.
Postoji dosta dobrih tema i uzivam da prodiskutujem o njima sa nekima od clanova ali oni se prosto izgube negde od nekih nebitnih postova koji su napisani samo da bi se nesto napisalo a ne da bi se prodiskutovalo i dalo svoje misljenje.
Primer:(lupicu sada,mrzi me da trazim)Tema,Najbolji plejmejker?
Ja pisem Nash, zasto, osvrnem se na njegove igre i okruzenje i zelim da cujem sta o tome misle standardni na forumu(seljak,strax,kole itd),da daju i svoje predloge...kad se vratim ono gomila nekih gluposti od koji je bolji tim Dalas ili New Yersy do ko ima lepsu kosu KId ili NAsh....Nema prave diskusije...
Naravno da to nije uvek slucaj i da sa tim nemaju veze admini vec samo i iskljucivo clanovi
Poenta:Ljudi pisite samo kad imate nesto pametno da izjavite...Tako ce kvalitet postova u temi i same teme biti bolje...a ne samo da se nesto grune kako bi se skupljali postovi i kako bi mi videli da je taj neko tu...
Za sve ostalo je Where SPAM happens