3
Re: Avatari on Fri 15 Apr 2011 - 21:19
s ovim sigom dajem potporu , našem generalu Anti Gotovini
6
Re: Avatari on Fri 15 Apr 2011 - 21:34
Kakva je to glupost sa ovim sigom? Nije ovo mesto za takve stvari. Trebalo bi da sklonis to.
7
Re: Avatari on Fri 15 Apr 2011 - 21:36
Montenegro wrote:u kako će Srbi da te banuju sad
nema veze sto je hrvatsko nego zato idiot stavlja politicke stvari na sportski forum.
8
Re: Avatari on Fri 15 Apr 2011 - 21:36
zbog cega sam banovan molim ljepo? s ovim sigom neželim dokazati da sam nacionalist ili bilo kaj takvo, samo dajem potporu generalu koji ne zasslužuje ovako nešto.
ali ako zahtjevate, maknut cu ga
9
Re: Avatari on Fri 15 Apr 2011 - 21:38
Samo iritiras ljude tako. Nije lepo uopste.
10
Re: Avatari on Fri 15 Apr 2011 - 21:43
Mene iskreno zaboli qrac sto je on to stavio u sig..al je glupo mjesati politiku sa sportom...evo pogledajte dokle je to nas bosance dovelo...suspendovan nam savez zato sto se tri kretena ne mogu dogovoriti da jedan bude na celu saveza nego moraju trojica!!!(bosnjak,hrvat,srbin)..
politika samo moze unistiti forum nikako ga poboljsati

11
Re: Avatari on Fri 15 Apr 2011 - 21:46
Lawson wrote:Mene iskreno zaboli qrac sto je on to stavio u sig..al je glupo mjesati politiku sa sportom...evo pogledajte dokle je to nas bosance dovelo...suspendovan nam savez zato sto se tri kretena ne mogu dogovoriti da jedan bude na celu saveza nego moraju trojica!!!(bosnjak,hrvat,srbin)..
Upravo to. Manite se zaje***cija.
12
Re: Avatari on Fri 15 Apr 2011 - 21:55
Iggy9-13 wrote:zbog cega sam banovan molim ljepo? s ovim sigom neželim dokazati da sam nacionalist ili bilo kaj takvo, samo dajem potporu generalu koji ne zasslužuje ovako nešto.
Ja lično nemam nikakav problem sa Hrvatskom kao državom i Hrvatima kao ljudima. Da neko stavi i Mladića ili Karadžića u sig isto bih mu ga skinuo. Po pravilima foruma je zabranjeno mešati politiku tako da ćeš biti banovan na nekoliko dana jer je ban kazna za to. Snosiš svoje posledice. Pročitaj pravila.
13
Re: Avatari on Fri 15 Apr 2011 - 22:02
Je l' moze neko da mi smanji sliku na 120*140 za avatar? Mrzi me da instaliram ACDSee. Poslacu mu na PM.
14
Re: Avatari on Fri 15 Apr 2011 - 22:04
Kad uploaduješ na forum, on sam resizeuje.. Mada izgubi se malo kvaliteta.. Ako ti smeta, pošalji meni ja ću uraditi. 

15
Re: Avatari on Fri 15 Apr 2011 - 22:06
Pa znaci moze bilo koja da se stavi? Sta je onda sa prvim postom u ovoj temi?
16
Re: Avatari on Fri 15 Apr 2011 - 22:10
To je bilo pre.. Do tada je namešteno da forum sam risajzuje sliku kad se direktno preko foruma aploaduje... Jedino ako preko URL sa nekog drugog sajta za uploadovanje (imageshack, dodaj.rs) stavite sliku u većoj veličini biće veća i moraćemo da vam skinemo..
17
Re: Avatari on Fri 15 Apr 2011 - 22:12
Auuuuu. Gle stvarno. Tek sam sad video datum posta
Nesporazum. Izvini...
Nesporazum. Izvini...
18
Re: Avatari on Fri 15 Apr 2011 - 23:03
a dodjavola..bitno je da se ja sa svakom slikom bakcem u ej si di siju.... 

19
Re: Avatari on Sun 8 May 2011 - 11:01
Laza wrote:Iggy9-13 wrote:zbog cega sam banovan molim ljepo? s ovim sigom neželim dokazati da sam nacionalist ili bilo kaj takvo, samo dajem potporu generalu koji ne zasslužuje ovako nešto.
Ja lično nemam nikakav problem sa Hrvatskom kao državom i Hrvatima kao ljudima. Da neko stavi i Mladića ili Karadžića u sig isto bih mu ga skinuo. Po pravilima foruma je zabranjeno mešati politiku tako da ćeš biti banovan na nekoliko dana jer je ban kazna za to. Snosiš svoje posledice. Pročitaj pravila.
skinuo bi mu ga i dao ban od 20 dana, da da bi.
Imao je ovdje jedan lik na profilu Gadafija pa nije dobio nikakav ban
20
Re: Avatari on Sun 8 May 2011 - 12:07
Sama tvoja namera da isprovociraš nas je sama po sebi zahtevala ban. Ćuti i ako ti se ne sviđa naš forum i posao koji obavljamo, zaobiđi ga.