ForumAtlantaCharlotteChicagoClevlandDallasDenverDetroitGolden StateIndianaClippers MemphisMiamiMillwaukeeNew YerseyNew OrlandsNew YorkOklahomaPhiladelphiaPhoenixPortlandSacramentoSpursRaptorsUtahWashington

Goto page : Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 2 of 2]

21 Re: Utakmice i rezultati on Wed Jul 06, 2011 1:42 pm

Strax

Administrator
Administrator
Ova Sylvia Fowles nije normalna Respekt! Do ove sezone nisam ni čuo za nju, a ona je sada na proseku već od 22 poena, skoro 10 skokova i 57% procenat šuta iz igre. Sinoć je Washingtonu stavila 34 poena, uz 16 skokova. Za WNBA dosta iznad proseka i granice standarda. Čak ni Chicago ove sezone nije nimalo loš, no, fali joj saigrača, definitivno.

View user profile

22 Re: Utakmice i rezultati on Mon Jul 11, 2011 11:38 am

Strax

Administrator
Administrator
Ma da li ja jedini pišem u ovoj temi? XD

Bilo kako bilo, sad nisam ovih par dana mogao da ispratim događaje, ali vraćam se u formu. XD Njujorčanke vezale i treću pobedu, sinoć je Chicago Sylvije Fowles pao. Iako se očekivalo da će najveći problemi dolaziti ispod koša gde ona igra, igračice Libertya su uspeli da je odseku od standarda... Sylvia je sinoć imala 5 turnovera. Na drugoj strani, Pondexterka je uz 18 poena imala 4 asistencije.

View user profile

23 Re: Utakmice i rezultati on Wed Jul 13, 2011 7:29 am

Strax

Administrator
Administrator
Becky Hammon sinoć iz igre 2-14, 0-7 za tri awesome Zato su Starsice (SA) izgubile od oslabljenih Sparksica (LA).

View user profile

24 Re: Utakmice i rezultati on Wed Jul 13, 2011 9:13 am

Koleman

Global Moderator
Global Moderator
Becky je bas podbacila. Ipak i bez nje u punom izdanju su se dobro drzale.

View user profile Online

25 Re: Utakmice i rezultati on Wed Jul 13, 2011 11:20 am

Strax

Administrator
Administrator
Kole , reče ti juče da je WNBA sranje? XD
Nego, Starsice su ovo morale da dobiju, Los Angeles već više od 2 nedelje igra bez glavne zvezde Candace Parker, i bez obzira na katastrofalno izdanje Becky sinoć, one su trebale ovde trebale da upišu novi W. Sophia Young je imala vrhunsku rolu, znači, bilo je korektne zamene oko lidera.

View user profile

26 Re: Utakmice i rezultati on Wed Jul 13, 2011 2:23 pm

Koleman

Global Moderator
Global Moderator
Nisam rekao da je sranje nego djubre. Niti znam ko su jedne a ko druge, niti ko je ova Becky niti sam pogledao recap, ni statistiku. Samo sam na tvoj post odgovorio informacijama kojim raspolazem. To sam uradio iz 2 razloga:
1.Da ne pises sam ovde kao kreten
2.Da pokazem koliko je moc manipulacije cudo. Tako i na forumu njih 100 napise komentar posle meca bez statistike pogledane a kamoli nesto vise.

View user profile Online

27 Re: Utakmice i rezultati on Fri Jul 15, 2011 2:07 pm

Strax

Administrator
Administrator
Becky Hammon se baš "iskupila" za katastrofalnu partiju od pre par večeri. Sinoć 2-10 iz igre, ali makar su Starsice pobedile Seattle.

View user profile

28 Re: Utakmice i rezultati on Sun May 20, 2012 6:20 pm

D.Rose1

NBA Player
NBA Player
Gde mogu da skinem utakmice? Ni live stream ne mogu da nađem, jedino ako eto npr.sad prenosi ABC.

View user profile

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 2 of 2]

Goto page : Previous  1, 2