1
West on Thu Jan 14, 2010 3:50 pm
1) Napisite nesto za početak. Nesto za pocetak.
2) Vaše cenjeno ime i prezime glasi? Miljan Stojmenovic
3) Odakle ste, šta radite u životu? Iz Bora sam i bavim se profesionalnim studiranjem.
4) Imate li neki nadimak i kako ste ga dobili? Miki...
5) Kako ste saznali za forum? Preko b92 sajta.
6) Sa kime se najbolje slažete na forumu? Od aktivnijeih clanova skoro su mi svi ok, ima par debila, ali su oni uglavnom "prolazni" clanovi.
7) Omiljeni klub u NBA ligi? Nemam neki tim koji mi je bas najomiljeniji,ali mi se svidjaju Boston, San Antonio, Golden State... Da ne nabrajam dalje ima sigurno desetak tima.
8) Omiljeni igrač u NBA ligi i zasto bas on? Parker - zbog brzih prodora Ray Allen - zato sto pogadja u centar bolje nego trojke Redzi Milera.
9) Volite NBA, sta NBA ligu čini tako posebnom? Atraktivna kosarka,uzbudljive zavrsnice…
10) Kako ocenjujete današnji sistem odigravanja mečeva u NBA ligi? Previse utakmica tokom sezone.Znam da se to radi samo zbog publike I novca,ali jbg.
11) Ko je po Vama najbolji igrač ikada u NBA ligi? Michael Jordan naravno.
12) Kobe ili Lebron? Isti kurac, drugo pakovanje.
13) Istok ili Zapad? Mozda malo vise zapad (da ne kazem west
), ali na ALL STAR mecu navijam za onu ekipu koja ima manje igraca koji me nerviraju.
14) Da li volite da igrate NBA video igre? Da,ali najnovija igrica koju mogu normalno da igram je NBA live 08. Ubacio sam gomilu peceva i sada izgleda extra.
15) Najzanimljivije finale u istoriji NBA lige? Pratim NBA 5 godine tako da mislim da nisam dovoljno strucan sto se toga tice.
Sada malo više o Vama
16) Da li ste sujeverni? Ne.
17) Da li ste alergični na nešto? Da kucnem u drvo ne.
18) Da li ste aktivam pušač i da li ste skloni alkoholu? Nisam pusac,a sto se tice alkohola moglo bi se reci da je alkohol sklon meni.
19) Kakve osobe najvise mrzite? Umisljene i razmazene osobe...
20) Čega se najviše plašite? Plasim se da za nekih 50 godina Dule Vujosevic nece vise biti trener KK Partizana.(ovaj odgovor je kucan pre nesto vise od godinu dana, ali moram da ostavim ovako).
21) Šta ne podnosite? Kuvana jaja.
22) Imate li devojku? Trenutni ne.
23) Kakvu vrstu muzike slušate? Domaci rock, neki haus... A poslusa se i neki kvalitetan narodnjak u izuzetnim situacijama.
24) Kakav žanr filmova najviše volite? Komedije!
25) Ko je je najlepše mesto na kojem ste bili? Firenca i San Marino.
Malo o forumu
26) Kako Vam se čini trenutno stanje foruma? Skup malo clanova kompetentnih u ovoj oblasti.
27) Šta Vam se najviše svidja na forumu? Ne bih mogao nesto da izdvojim.
28) Šta biste dodali sta izbacili na forumu? Sto bi Cola rekao: "ne bih ja tu nista dir'o"
29) Šta mislite o nasim administratorima? Vidi se da se trude da odrzavaju ovaj forum.
30) Ko je po Vama zlatni clan foruma? Strax
31) Sta mislite o ovim pitanjima? Dosta suvisnih pitanja.
32) Napisite nesto za kraj i okačite svoju sliku ako hocete.
Bolje ziveti 100 godina u bogatstvu, nego tri godine u bedi.
2) Vaše cenjeno ime i prezime glasi? Miljan Stojmenovic
3) Odakle ste, šta radite u životu? Iz Bora sam i bavim se profesionalnim studiranjem.
4) Imate li neki nadimak i kako ste ga dobili? Miki...
5) Kako ste saznali za forum? Preko b92 sajta.
6) Sa kime se najbolje slažete na forumu? Od aktivnijeih clanova skoro su mi svi ok, ima par debila, ali su oni uglavnom "prolazni" clanovi.
7) Omiljeni klub u NBA ligi? Nemam neki tim koji mi je bas najomiljeniji,ali mi se svidjaju Boston, San Antonio, Golden State... Da ne nabrajam dalje ima sigurno desetak tima.
8) Omiljeni igrač u NBA ligi i zasto bas on? Parker - zbog brzih prodora Ray Allen - zato sto pogadja u centar bolje nego trojke Redzi Milera.
9) Volite NBA, sta NBA ligu čini tako posebnom? Atraktivna kosarka,uzbudljive zavrsnice…
10) Kako ocenjujete današnji sistem odigravanja mečeva u NBA ligi? Previse utakmica tokom sezone.Znam da se to radi samo zbog publike I novca,ali jbg.
11) Ko je po Vama najbolji igrač ikada u NBA ligi? Michael Jordan naravno.
12) Kobe ili Lebron? Isti kurac, drugo pakovanje.
13) Istok ili Zapad? Mozda malo vise zapad (da ne kazem west
), ali na ALL STAR mecu navijam za onu ekipu koja ima manje igraca koji me nerviraju.14) Da li volite da igrate NBA video igre? Da,ali najnovija igrica koju mogu normalno da igram je NBA live 08. Ubacio sam gomilu peceva i sada izgleda extra.
15) Najzanimljivije finale u istoriji NBA lige? Pratim NBA 5 godine tako da mislim da nisam dovoljno strucan sto se toga tice.
Sada malo više o Vama
16) Da li ste sujeverni? Ne.
17) Da li ste alergični na nešto? Da kucnem u drvo ne.
18) Da li ste aktivam pušač i da li ste skloni alkoholu? Nisam pusac,a sto se tice alkohola moglo bi se reci da je alkohol sklon meni.
19) Kakve osobe najvise mrzite? Umisljene i razmazene osobe...
20) Čega se najviše plašite? Plasim se da za nekih 50 godina Dule Vujosevic nece vise biti trener KK Partizana.(ovaj odgovor je kucan pre nesto vise od godinu dana, ali moram da ostavim ovako).
21) Šta ne podnosite? Kuvana jaja.
22) Imate li devojku? Trenutni ne.
23) Kakvu vrstu muzike slušate? Domaci rock, neki haus... A poslusa se i neki kvalitetan narodnjak u izuzetnim situacijama.
24) Kakav žanr filmova najviše volite? Komedije!
25) Ko je je najlepše mesto na kojem ste bili? Firenca i San Marino.
Malo o forumu
26) Kako Vam se čini trenutno stanje foruma? Skup malo clanova kompetentnih u ovoj oblasti.
27) Šta Vam se najviše svidja na forumu? Ne bih mogao nesto da izdvojim.
28) Šta biste dodali sta izbacili na forumu? Sto bi Cola rekao: "ne bih ja tu nista dir'o"
29) Šta mislite o nasim administratorima? Vidi se da se trude da odrzavaju ovaj forum.
30) Ko je po Vama zlatni clan foruma? Strax
31) Sta mislite o ovim pitanjima? Dosta suvisnih pitanja.
32) Napisite nesto za kraj i okačite svoju sliku ako hocete.
Bolje ziveti 100 godina u bogatstvu, nego tri godine u bedi.
Last edited by West on Sat Aug 06, 2011 3:14 pm; edited 1 time in total