1
NHL Serbia - da li cete nas podrzati? on Sat Feb 06, 2010 9:47 pm
Nedostaje nam jedan NHL forum u ovoj zemlji Srbiji..
bilo je ideja.. i nekih clanova sa NFL Serbia, a i mene samog.. Laza feg mi je, u to vreme, obecao da ce mi napraviti forum i pomoci.. tada sam bio nesiguran, jer je bilo nekih nesporazuma i natezanja (Laza, prgav kakav je, zamalo da ga banuju sa NFL Serbia
)..
ali, razmisljajuci ovih nekoliko meseci, narocito podstaknut ljubiteljima hokeja koje sam "upoznao", poput Simfonija ovde(
), imam sada odlucnosti da sprovedem ovo u delo..
Lazici, ako si jos uvek raspolozen, pomagaj.. Imao bi zagarantovano mesto admina, posto bi, naravno ti napravio forum.. ja cak ne bi zeleo to mesto, jedino mesto moda (ako me postavis
), jer bih hteo da uredim forum..
voleo bih da sve to zazivi i da, za nekih 3-4 meseca, imamo barem upola clanova nego ovaj, NBA Serbia forum.. a nadam se da ces i ti, lazo, uloziti barem 1/2 truda za NHL kao sto si za NBA (u smislu reklame i tih administrativnih stvari)..
na kraju, mislim da bi ovo bila odlicna ideja.. pre svega zato sto u Srbiji postoje mozda jedva 2 foruma o hokeju, a nijedan nema ni slican naziv kao sto bi imao ovaj - NHL Serbia.. a velika bi mi zelja bila da me forumasi odavde podrze u odredjenom broju i da se reguju na novi forum (kako ne bi bilo blama - recimo da imamo 2 clana
).. nema veze sto nikad niste gledali hokej.. ako hocete, "zarazicemo" vas, ako necete, samo se regujte da bi spamovali..
ali prvo, jos jednom pitanje - Lazo, najdrazi moj fegu, jesi li raspolozen da uradis ovo ili si se i pre samo zajebavao?
bilo je ideja.. i nekih clanova sa NFL Serbia, a i mene samog.. Laza feg mi je, u to vreme, obecao da ce mi napraviti forum i pomoci.. tada sam bio nesiguran, jer je bilo nekih nesporazuma i natezanja (Laza, prgav kakav je, zamalo da ga banuju sa NFL Serbia
)..ali, razmisljajuci ovih nekoliko meseci, narocito podstaknut ljubiteljima hokeja koje sam "upoznao", poput Simfonija ovde(
), imam sada odlucnosti da sprovedem ovo u delo..Lazici, ako si jos uvek raspolozen, pomagaj.. Imao bi zagarantovano mesto admina, posto bi, naravno ti napravio forum.. ja cak ne bi zeleo to mesto, jedino mesto moda (ako me postavis
), jer bih hteo da uredim forum..voleo bih da sve to zazivi i da, za nekih 3-4 meseca, imamo barem upola clanova nego ovaj, NBA Serbia forum.. a nadam se da ces i ti, lazo, uloziti barem 1/2 truda za NHL kao sto si za NBA (u smislu reklame i tih administrativnih stvari)..
na kraju, mislim da bi ovo bila odlicna ideja.. pre svega zato sto u Srbiji postoje mozda jedva 2 foruma o hokeju, a nijedan nema ni slican naziv kao sto bi imao ovaj - NHL Serbia.. a velika bi mi zelja bila da me forumasi odavde podrze u odredjenom broju i da se reguju na novi forum (kako ne bi bilo blama - recimo da imamo 2 clana
).. nema veze sto nikad niste gledali hokej.. ako hocete, "zarazicemo" vas, ako necete, samo se regujte da bi spamovali..
ali prvo, jos jednom pitanje - Lazo, najdrazi moj fegu, jesi li raspolozen da uradis ovo ili si se i pre samo zajebavao?

jer 16. pocinje mozda i najbolji ikad olimpiski turnir u hokeju.. pa da to, simbolicno, bude neki pocetak..