1
SlobaGrobar on Mon Sep 28, 2009 12:50 pm
E ovako i ja da se predstavim. Uglavnom me svi znaju pod ovim nickom... dolazim iz Šapca imam 17 god. (uskoro)... Omiljeni igrači iz NBA su mi Alen Ajverson i Peđa Stojaković. Od igrača iz Evrope Uroš Tripković,Novica Veličković i Milenko Tepić kao i Miloš Teodosić.
Forum vam je lepo urađen svaka čast admini samo tako nastavite inače mogli ste za evropske lige da otvorite poseban podforum za Špansku ligu i za našu Srpsku. Bravo na ideji inače došao sam preko kepe koji mi je poslao link od foruma(hvala) ako se setim još nečeg dodaću 
p.s. Admini@
Saću odmah promeniti avatar i podesiti profil.
EDIT: Namestite da je grupa moderatori closed u admin panelu,ovako svako moze da trazi da se pridruzi njoj. :lol!:
Forum vam je lepo urađen svaka čast admini samo tako nastavite inače mogli ste za evropske lige da otvorite poseban podforum za Špansku ligu i za našu Srpsku. Bravo na ideji inače došao sam preko kepe koji mi je poslao link od foruma(hvala) ako se setim još nečeg dodaću 
p.s. Admini@
Saću odmah promeniti avatar i podesiti profil.

EDIT: Namestite da je grupa moderatori closed u admin panelu,ovako svako moze da trazi da se pridruzi njoj. :lol!: