ForumAtlantaCharlotteChicagoClevlandDallasDenverDetroitGolden StateIndianaClippers MemphisMiamiMillwaukeeNew YerseyNew OrlandsNew YorkOklahomaPhiladelphiaPhoenixPortlandSacramentoSpursRaptorsUtahWashington

You are not connected. Please login or register

Goto page : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Ko ce biti novi prvak NCAA?

22% 22% [ 2 ]
77% 77% [ 7 ]
Total Votes : 9

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 5]

1 March Madness 2010 on Thu Mar 18, 2010 8:43 pm

Laza

Chairman
Chairman

Pocelo je
Martovsko ludilo je pocelo, pogledajte raspored sve do kraja sezone:

Jos arena prenosi, tako da uzivancija. Smile
Mislim da najvece sanse ima Kentucky ali i Duke i Kansas mogu biti opasni, mada najvece sanse dajem Kentakiju.

Divno je gledati klince kako se bore, daju sve od sebe, sile onu tricu i ostalo Smile

Last edited by Lazicy on Sat Mar 20, 2010 2:43 pm; edited 1 time in total

View user profile http://www.nba-serbia.net

2 Re: March Madness 2010 on Thu Mar 18, 2010 8:55 pm

SymphonyX

NBA Superstar
NBA Superstar
Evo upravo gledam na Areni Kansas St - North Texas Smile

View user profile

3 Re: March Madness 2010 on Thu Mar 18, 2010 9:00 pm

SN13

Moderator
Moderator
nabijem ja ove iz kopernikusa na Cenzura

View user profile

4 Re: March Madness 2010 on Thu Mar 18, 2010 9:04 pm

SymphonyX

NBA Superstar
NBA Superstar
Mene je najvise zacudilo koliko se Villanova mucila sa Robert Morrisom,tek nakon produzetka su dobili,a predvidjala se laka pobjeda,jer su tokom sezone igrali jako dobro.Zao mi je sto je Notre Dame izgubio,Harangody je najveci car u NCAA.Irac ludi Smile

View user profile

5 Re: March Madness 2010 on Thu Mar 18, 2010 11:00 pm

Koleman

Super Moderator
Super Moderator
Gledao sam Kansas, nije losa ekipica mada mi deluje da je ovaj North Texas bas uzas.Svideo mi se ovaj momak i na trenutke me je podsetio na Dwighta
http://espn.go.com/ncb/player/profile?playerId=31555

View user profile

6 Re: March Madness 2010 on Fri Mar 19, 2010 7:54 am

kb8

NBA Player
NBA Player
Fino je pocelo, nema sta, puno tekmi odluceno u zadnjim sekundama, produzecima i tomu slicno... Ja odigro bracket na Fantasyu i ubo 10 od 16 trenutno... Btw, Kentucky mi je osobni favorit (gledah ih sinoc kako s lakocom rjesavaju E. Tenn St.)... Iako kako je pocelo mogli bi na Final4 gledat mozda i momcadi za koje ni u ludilu ne bi rekli da ce doci tako daleko... Npr. Georgetown koji je tako dobro odigro Big East turnir i izgubio od WV s buzzerom eto sinoc lego i to debelo od fuckin' Ohia...

March Madness Rock on

View user profile

7 Re: March Madness 2010 on Fri Mar 19, 2010 1:19 pm

SymphonyX

NBA Superstar
NBA Superstar
kb8 wrote:Fino je pocelo, nema sta, puno tekmi odluceno u zadnjim sekundama, produzecima i tomu slicno... Ja odigro bracket na Fantasyu i ubo 10 od 16 trenutno... Btw, Kentucky mi je osobni favorit (gledah ih sinoc kako s lakocom rjesavaju E. Tenn St.)... Iako kako je pocelo mogli bi na Final4 gledat mozda i momcadi za koje ni u ludilu ne bi rekli da ce doci tako daleko... Npr. Georgetown koji je tako dobro odigro Big East turnir i izgubio od WV s buzzerom eto sinoc lego i to debelo od fuckin' Ohia...

March Madness Rock on

Naravno da ce da ispadnu kad je onim divljacima sve zivo ulazilo.DJ Cooper i Basset nisu tricu mogli da promase.Kod Georgetowna,za koje je Obama rekao da ce daleko dogurati,jedino je Wright vukao kako treba.Dao je oko 30 poena.Monroe je bio dobar,ali njegov doprinos je morao biti mnogo veci.Ostatak ne treba komentarisati.Kansas je lagano pobijedio sinoc i potvrdio zvanje najbolje ekipe ove godine,iako protivnik nije bio na nivou.Wall je za Kentucky bio odlican 17 poena,11 asistencija,4 skoka uz sut 5/7.Ipak glavne violine sinoc su bili Patterson i Bledsoe.Nocas cekam Ohio State da gledam ponovo Turnera za koga su Kobe i Wade rekli da je najbolji igrac u ligi.Do sada je imao 20.3 poena,9.2 skokova i 5.9 asistencija Smile

View user profile

8 Re: March Madness 2010 on Fri Mar 19, 2010 2:16 pm

Strax

Administrator
Administrator
A i Washington dobio Marquette 80-78... Wade Forest tek posle produžetka. Smith, 19 poena, 12 skokova, 7 asistencija, 8 ukradenih, a standardno dobar je bio i Al Aminu, sa 20 poena i 15 skokova, kojeg sam ja očekivao još prošle sezone u NBA...

Inače, Kentucky rutinski, kao što je Simfoni već rekao, a iako je Wall odigrao, Bledsoe definitvno igrač utakmice! 8-9 trojke! Respekt! 29 poena, još i 3 skoka...

a i čujem da se pominje Harangody Very Happy ...čovek je lud Very Happy, al dobro ga je gledati...i da se prošle sezone prijavio na draft sigurno bi bio u top 15, mada ja ne znam šta on čeka...ima već 22 godine, a predprošle sezone kad su Jayhawksi osvojili, je bio proglašen ja mislim u drugu najbolju NCAA petorku...i to ispred Rosea... Very Happy

View user profile

9 Re: March Madness 2010 on Fri Mar 19, 2010 5:34 pm

SymphonyX

NBA Superstar
NBA Superstar
Harangody nema veze sa Roseom,igraju dvije potpuno razlicite pozicije.Lik je jak kao crna zemlja,izgurao bi bager sa terena,a ne igraca.Ove godine mu igre nisu bile tako dobre,jer je mnogo vremena bio povrijedjen.Bice on dobro plasiran za draftu ako se uopste odluci za to,jer su takvi igraci uvijek na cijeni.

View user profile

10 Re: March Madness 2010 on Fri Mar 19, 2010 5:43 pm

Strax

Administrator
Administrator
Ne, ne mislim na to...Rose je bio u trećoj petorci tada ako se ne varam, a Harangody u drugoj...

View user profile

11 Re: March Madness 2010 on Fri Mar 19, 2010 5:58 pm

Dzomba

NBA Superstar
NBA Superstar
ma onaj edin je legenda.. stvarno najbolji kosarkaski komentator na ovim prostorima, a i sire.. pun znanja, zanimljivosti, pametnih komantarima..
svetlosnim godinama je ispred sarenca i ostalih fegova..

View user profile http://www.nhl-serbia.com

12 Re: March Madness 2010 on Fri Mar 19, 2010 9:24 pm

Koleman

Super Moderator
Super Moderator
Џомба wrote:ma onaj edin je legenda.. stvarno najbolji kosarkaski komentator na ovim prostorima, a i sire.. pun znanja, zanimljivosti, pametnih komantarima..
svetlosnim godinama je ispred sarenca i ostalih fegova..

Stvarno sabija.Samo malo mu zameram sto koristi strucne izraze za koje ja nisam cuo Very Happy(salim se da pojedinci odmah ne planu).Ja sam samo za jedan Evroliga magazin koji sam gledao danas naucio mnogo od njega.Dobro je sto ga guraju u svakom kosarkaskom prenosu.

View user profile

13 Re: March Madness 2010 on Fri Mar 19, 2010 10:26 pm

Dzomba

NBA Superstar
NBA Superstar
nema sta da ga guraju, on im je jedini kosarkaski komentator..
a koji su to izrazi, jbt, ja nisam nista primetio??

14 Re: March Madness 2010 on Fri Mar 19, 2010 10:28 pm

Koleman

Super Moderator
Super Moderator
Џомба wrote:nema sta da ga guraju, on im je jedini kosarkaski komentator..
a koji su to izrazi, jbt, ja nisam nista primetio??

Jel' si gledao Euroleague Magazin?Danas u 14:30.

View user profile

15 Re: March Madness 2010 on Sat Mar 20, 2010 2:12 pm

Dzomba

NBA Superstar
NBA Superstar
nisam..

16 Re: March Madness 2010 on Sat Mar 20, 2010 2:44 pm

Laza

Chairman
Chairman
Ubacen pul.