ForumAtlantaCharlotteChicagoClevlandDallasDenverDetroitGolden StateIndianaClippers MemphisMiamiMillwaukeeNew YerseyNew OrlandsNew YorkOklahomaPhiladelphiaPhoenixPortlandSacramentoSpursRaptorsUtahWashington

You are not connected. Please login or register

Goto page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Ko ce biti novi prvak NCAA?

22% 22% [ 2 ]
77% 77% [ 7 ]
Total Votes : 9

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 2 of 5]

21 Re: March Madness 2010 on Sun Mar 21, 2010 3:27 pm

SymphonyX

NBA Superstar
NBA Superstar
Sinoc nevjerovatni mecevi,da nisam otisao u zivot imao bih sta da vidim.Prvi favorit ove godine i po svim anliticarima najbolja ekipa u NCAA ispala od Northern Iowe.Kansas je koliko sam uspio da vidim citavo vrijeme bio u zaostaku zahvaljujuci za njih ocajnom sutu od nekih 40 posto.Pred kraj su uspjeli da stignu,ali su momci iz Iowe sa 2 trojke zavrsili posao.Ovaj poraz Kansasa najvise moze da obraduje moj Ohio State koji je sad glavni favorit u tom dijelu kostura.Drugi veliki skalp pripada St Mary's koji je pobijedio Villanovu.Glave zvijezde Nove su se posteno obrukale u ova 2 meca,a razlog izgleda niko ne zna.Trener je na konferenciji za stampu bio blago recen zbunjen predstavama svojih igraca.Kentucky je nakon loseg pocetka razbio Wake Forest uz sjajnu igru Millera kojem je inace prosjek samo 6 poena po utakmici.Cousins opet sjajan,standardno double-double,a Wall na nekom svom nivou 14 poena,7 asistencija.Moze se reci da su oni sada glavni favoriti za osvajanje,mada sve je moguce.Danas jedva cekam mec Syracuse - Gonzaga koji pocinje u 5.Bice zanimljivo vidjeti je li se Syracuse uspio oporaviti od 2 uzastopna poraza na kraju regularnog dijela.Vidjeli smo da Coltsi nisu

View user profile

22 Re: March Madness 2010 on Sun Mar 21, 2010 9:23 pm

StraxOnline

Administrator
Administrator
Syracuse dobio Gonzagu, 87-65...Wes Johnson za svaku pohvalu, 31 poen, 14 skokova, i to 4-6 trojke, 11-16 za dva...pored njega, Rautins, 24 poena, 4 skoka, 4 asistencije. Inače, sad baš vidim da za Gonzagu igra Matt Bouldin. Gledao sam čoveka na SP-u za mlade, do 18 godina, i bio je u ekipi sa Curryem, Beasleyem, Donte Greenom (ja mislim)...imao je solidnu minutažu, igrao je, ali nekakako mi sad dugo da se ne pojavi u NBA...čak se i ne očekuje da se prijavi na draft, a ima već 23 godine... i ove sezone igra solidno, 15 poena ima u proseku, s tim da je sada skroz podbacio..za 40 minuta, dao je 8 poena ali uz šuz 0-6 za tri, i 3-13 iz igre...inače, Ohio dobio Georgiu, 75-66...Evan Turner kao i uvek odličan, 24 poena, 9 asistencija, 9 skokova, mada utisak kvari i 9 izgubljenih, ali, ok...

View user profile

23 Re: March Madness 2010 on Sat Mar 27, 2010 2:53 am

SymphonyX

NBA Superstar
NBA Superstar
Jbt kakav turnir Respekt! Utakmice su nevjerovatno neizvjesne,pune iznenadjenja,a kvalitet je na iznenadjujuce visokom nivou.Sinoc izgubismo jos jednog prvog nosioca.Nakon Kansasa ode Syracuse.U mecu sa Butlerom (sjajno ime za univerzitet) od pocetka nisu bili pravi i u ovakvim mecevima to znaci poraz.Ocajan sut na pocetku i minus na poluvremenu od 10 poena ih je malo razbudio pa su u drugom zaigrali mnogo bolje i preokrenuli rezultat.Na par minuta do kraja serijom 5-0 poveli su 54-50 i to je bilo poslednje sta su uradili.Nakon toga Butler pravi seriju 11-0 i mirno zavrsava utakmicu.Kod Syracusa tradicionalni najbolji Wes Johnson,ali ga u prelomnim trenucima nigdje nije bilo.Glavne suteva uzimao je indijanac Jardine.Ipak Rautins je tamo najveci car,vidim se da ima litvanske krvi.Samo bi trojke da sutira Wes me podsjeca u nekim segmentima na Duranta i mogao bi da izraste u slicnog igraca,bar ja to tako vidim.Ne treba ipak zaboraviti da je godinu dana stariji od Kevina.Uporedo sa ovim igrao se mec West Wirginia - Washington.Do zla boga dosadno sa jakim odbranama i slabim sutem sa jedne i druge strane.Tipican takmicarski mec dvije ekipe koje nemaju 2 krstena sutera.Nakon ova dva poceli su mecevi Kentucky - Cornell i Kansas St - Xavier.Kentucky je lagano dobio mec protiv ovih slobodno mogu reci vezara iz Cornella.Pa majko mila tih napada,bolje napadacke akcije i seme ima tim iz 3. danske lige.Cousins opet najbolji pojedinac meca,nevjerovatno koristan igrac i odbrani i u napadu.Wall solidan,nista vise od toga.Par puta je Edin rekao,a i dalo se primijetiti da mu fali to nesto.Makar na ovom finalnom turniru.8 poena,8 asistencija i 7 skokova je dobar ucinak,ali vidi se da moze mnogo vise.Mec koji je vecinu vremena bio prenosen je Kansan ST - Xavier Respekt! Jedan od najludjih meceva koje sam gledaou zadnje vrijeme.Nadjite highlightse,trazite reprize.To se nije smjelo propustiti :d: Xavier se nekoliko puta vadio iz mrtvih nevjerovatnim trojkama i tjerao Edina u cistu ekstazu. Jos jednom Respekt! Respekt! Respekt! O nocasnjim mecevima me muka da pisem,samo cu reci da sam gledao Kobea u dresu Ohio Statea Respekt!

View user profile

24 Re: March Madness 2010 on Sat Mar 27, 2010 7:55 am

StraxOnline

Administrator
Administrator
Izgubio Ohio St. od Tennesseea, 76-73... Very Happy
Turner još jednom odličan, 31 poen, 7 skokova, 5 asistencija, ali nije mu bilo razigranih saigrača...kod Tenesija, Chism, 22 poena, 11 skokova, što je dosta iznad njegovog proseka...pored njega, J.P. Prince, 14 poena, 6 asistencija, 2 skoka...

View user profile

25 Re: March Madness 2010 on Sun Mar 28, 2010 12:10 am

bronco

High School
High School
Haha! West Va 27 poena na poluvremenu, 8 trojki i 3 slobodna! Bez ubacene dvojke celo poluvreme! :S E jeste ovaj ncaa svojevrsna ludnica..

View user profile

26 Re: March Madness 2010 on Sun Mar 28, 2010 2:48 am

Dzomba

NBA Superstar
NBA Superstar
kao da im nisu dovoljni oni timski tajmauti, vec tu mora da se ubaci zilion tv tajmauta..
mnogo nervira, mnogo sece igru..

View user profile http://www.nhl-serbia.com

27 Re: March Madness 2010 on Sun Mar 28, 2010 3:08 am

SymphonyX

NBA Superstar
NBA Superstar
Ode Kentucky kuci Yey Likovi nemaju pojma kad su u pitanju sutiranje trica i bacanja Laughing Duke do titule Winner

View user profile

28 Re: March Madness 2010 on Sun Mar 28, 2010 9:51 am

StraxOnline

Administrator
Administrator
Ispao Kentucky! Facepalm Wall i Cousins standardni, ali falili su poeni Bledsoea i Pattersona...dok kod Virginie, neočekivano odličan Mazzulla, sa 17 poena i 3 asistencije...

View user profile

29 Re: March Madness 2010 on Sun Mar 28, 2010 11:46 am

pfc.tomcat

All-Star
All-Star
Kakvi su ludaci oni klinci iz WV... Nagrdiše ih trojkama! Ali prvo poluvreme, nema nijedne dvojke, samo trojke cepaju! Laughing

Dzomba wrote:ma onaj edin je legenda.. stvarno najbolji kosarkaski komentator na ovim prostorima, a i sire.. pun znanja, zanimljivosti, pametnih komantarima..
svetlosnim godinama je ispred sarenca i ostalih fegova..

Ja sam to davno konstatovao, još dok je bio na OBN-u!
Toliko poznavanja materije, a i osecaja za trenutak kad treba da zacuti, zaista briljantno! On mi je za košarku ko Marjan Mijailovic za fudbal, a imam osecaj da i kad bih gledao Ergonom - Vizura sa njegovim komentarom, opet bi bio show.
Dobar je i Vujcin sa B92, njih dvojica u paru (ko je gledao prenos Pao-Olimpijakos skoro) fenomenalno!

Šteta što i NBA nije na Areni, jer Ilija Kovacic je totalno rutiniran postao u prenosima, zapravo dosadan! Sad

View user profile

30 Re: March Madness 2010 on Tue Mar 30, 2010 1:11 pm

StraxOnline

Administrator
Administrator
Evan Turner
Ohio State
6-7, junior
20.3 ppg, 9.2 rpg
64 votes

John Wall
Kentucky
6-4, freshman
16.9 ppg, 6.4 apg
62 votes

Wes Johnson
Syracuse
6-7, junior
16.0 ppg, 8.4 apg
45 votes

Scottie Reynolds
Villanova
6-2, senior
18.5 ppg, 3.3 apg
32 votes

DeMarcus Cousins
Kentucky
6-11, freshman
15.3 ppg, 10.1 rpg
26 votes

All Americans

View user profile

31 Re: March Madness 2010 on Thu Apr 01, 2010 12:18 am

SymphonyX

NBA Superstar
NBA Superstar
Turner je novi Kobe kafa

View user profile

32 Re: March Madness 2010 on Thu Apr 01, 2010 12:21 am

SeljakOnline

Administrator
Administrator
SymphonyX wrote:Turner je novi Kobe kafa

znaci feg Facepalm

View user profile http://www.nba-serbia.net

33 Re: March Madness 2010 on Thu Apr 01, 2010 6:58 pm

LazaOnline

Chairman
Chairman
pfc.tomcat wrote:Šteta što i NBA nije na Areni, jer Ilija Kovacic je totalno rutiniran postao u prenosima, zapravo dosadan! Sad

Ilija jos nekako, ali ona dvojicu sto su prenosila All Star Cenzura

34 Re: March Madness 2010 on Fri Apr 02, 2010 12:15 am

-the lood-

NBA Superstar
NBA Superstar
Lazicy wrote:
Ilija jos nekako, ali ona dvojicu sto su prenosila All Star Cenzura

Jeste vala,još prenos trajao do 6 FacepalmFacepalmFacepalm

View user profile

35 Re: March Madness 2010 on Fri Apr 02, 2010 2:28 pm

pfc.tomcat

All-Star
All-Star
Mike Krzyzewski je američki Dule Vujošević! Wink

View user profile

36 Re: March Madness 2010 on Sat Apr 03, 2010 5:23 pm

Dzomba

NBA Superstar
NBA Superstar
spremite se za ludnicu veceras...

i nemojte da mi dirate SK, nasu socijalnu sportsku tv.. losa je, ali se ne placa.. kafa

View user profile http://www.nhl-serbia.com

37 Re: March Madness 2010 on Sat Apr 03, 2010 5:25 pm

SeljakOnline

Administrator
Administrator
sta je to veceras? ne pratim ovo uopste...jel pocnje fajnal 4?

38 Re: March Madness 2010 on Sat Apr 03, 2010 5:29 pm

KolemanOnline

Super Moderator
Super Moderator
Da ima veceras oba meca:
u 23:55 KOŠARKA - NCAA: Final Four - Indianapolis (Butler - Michigan St.)
u 02:30 KOŠARKA - NCAA: Final Four - Indianapolis (W. Virginia - Duke)

View user profile

39 Re: March Madness 2010 on Sat Apr 03, 2010 8:18 pm

SymphonyX

NBA Superstar
NBA Superstar
Dukeeeeee osvaja bre Winner Scheyer i SIngler su tate za crnce Cool

View user profile

40 Re: March Madness 2010 on Sun Apr 04, 2010 7:45 pm

KolemanOnline

Super Moderator
Super Moderator
Gledao sam juce Butler-Michigan, objasnio Edin pre pocetka predvideo ceo mec-kakav car.Odusevio me je momak iz Butlera Gordon Hayward, podseca me na belog K-G sto se tice ofanzive, odlican mid-range sut ima a i dobro se snalazi u reketu.Butler apsolutno zasluzeno dobio iako je bilo jako gusto.

View user profile

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 2 of 5]

Goto page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next