Go down
Nba History Fan
Nba History Fan
Posts : 974
Los Angeles Clippers

Konkurs za tekstove Empty Konkurs za tekstove

on Wed Mar 16 2011, 04:02
Konkurs za tekstove Redakcija

Redakcija buduceg NBAS magazina vas poziva na konkurs za tekstove koji ce se naci u prvom broju magazina. Teme su sledece:

1) 1 na 1
- uporedjivanje dva igraca, vrline i mane jednog i drugog (tekstopisac sam bira koje igrace ce uporediti, igraci moraju igrati bar slicnu poziciju).

2) MVP Race - tekst o najozbiljnijim kandidatima za ovu prestiznu nagradu.

3) Kolumna o aktuelnostima u ligi.

4) NCAA
- profil buduce NBA zvezde ili prica o nekoj koledz ekipi ili o aktuelnostima u NCAA ligi (martovsko ludilo).

5) NBA profil igraca - pozeljno je da se napise profil igraca koji je duzi niz godina u ligi.

6) Mlada zvezda u usponu - biografija/profil neke mlade NBA zvezde.

7) Slobodna tema - ako neki clan ima inspiraciju za tekst a isti se ne uklapa ni u jednu od ovih tema, moze ga slobodno proslediti redakciji koja ce na osnovu kvaliteta teksta odluciti da li on zasluzuje da se nadje u magazinu kao posebna tema.

Svaki clan moze poslati neogranicen broj tekstova za bilo koju temu. Tekstovi se nikako ne objavljuju na forumu vec se iskljucivo salju clanovima redakcije na pm. Redakcija odlucuje da li ce se tekst naci u broju. Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova sa drugih sajtova, uzimanje tekstova iz novina i prevodjenje analiza sa drugih sajtova a clan koji posalje tekst za koji ispostavimo da je iskopiran/prevodjen od negde biva dozivotno banovan sa ovog foruma. Oni koji hoce da pomognu oko dizajna magazina svoje radove salju preko pm-a iskljucivo clanovima Laza i Seljak koji ce dalje odlucivati o sudbini tih radova. Svaki clan koji misli da moze na neki drugaciji nacin da pomogne casopisu neka se javi redakciji na pm. Sva pitanja u vezi ovog posta slobodni ste da postavite u ovoj temi.


S' postovanjem, redakcija NBAS-a u sastavu:
Drazen Knezevic - NBA History Fan
Darjan Lukic - Seljak
Milan Lazic - Laza
Strahinja Zivanov - Strax
Igor Petrovic - SN13
Miodrag Ćirović - Ćira
Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum